109 Master Programi u Studije dizajna u Италија for 2024

Master Programi u Studije dizajna u Италија for 2024Filter
    • Milan, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Одговарајући на развој информационих и комуникационих технологија у последњих неколико деценија, програм ће пружити знање и дизајн искуства у свим областима примене дигиталних технологија: интерактивних и повезаних производа, осетљивих окружења, опипљивих и мултимедијских интерфејса, личних артефаката. Фокус је на дизајну за искуство кроз иновације артефаката, простора и услуга.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Мајстор одрживог модног дизајна обликује студенте у модне дизајнере са јаком свесношћу о етичкој и одрживој моди. Наставни план промовише дубинско разумевање креативних и дизајнерских аспеката у комбинацији са темељним техничким знањем о производњи и индустријализацији, осигуравајући етички поступак у свакој фази.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Специјализација Мастер у дизајну уговора представља специфичан сектор професионалних апликација које се односе на дизајн, управљање и организацију ресурса који помажу у реализацији унутрашњих и спољашњих простора са специфичном наменом. Његов циљ је унапређење индивидуалног благостања корисника, као и односа са другим корисницима и оператерима у тим просторима, с обзиром на све њихове потребе.

    • Rome, Италија
    • Italy Online, Италија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Rome Business School -ов онлајн Мастер у управљању модом и дизајном је усмерен на пружање свих алата неопходних за тумачење, предвиђање и праћење фаза и трендова у овом сектору и намењен је студентима, професионалцима и предузетницима у области моде, дизајна, и луксузне индустрије који желе да стекну основе и способност да тумаче еволуцију овог посебног тржишта, успостављајући и одржавајући успешне послове.

    • Turin, Италија

    Redovne studije

    10 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Дигитална комуникација обухвата све аспекте комуникације, оглашавања и маркетинга који се преносе електронски. То је област која расте и све је релевантнија и која шири своје границе и технолошки, али и као средство комуникације, трговине и забаве. Одликује се специфичним и разноврсним вештинама укључујући; маркетинг за управљање садржајем, програмирање сајтова и мобилних апликација до УКС/УИ дизајна, управљање друштвеним медијима до семантичког веба, прављење видео записа до оптимизације претраживача (СЕО), дигитални ПР као и управљање платформом за е-трговину и још много тога. ------------------------- Специјалиста за дигитални маркетинг

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер у моди, искуству и управљању дизајном (МАФЕД) је интензивно једногодишње искуство са пуним радним временом које вам пружа најчвршће управљачке способности за рад у високо креативним индустријама, где вредност неограничене маште треба комбиновати са побољшаном методологије и аналитичке способности, доследне стратегије и пажљиво циљане маркетиншке иницијативе, нови управљачки алати и ригорозни КПИ.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    У савременом пејзажу, где стил и одећа играју главну улогу у дефинисању индивидуалности и служе као моћан медиј за покретање друштвене трансформације, двогодишњи магистар уметности у моди: дизајн, уметност и технологија уводи иновативан приступ креативности и модна индустрија.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Blended

    Engleski

    Најуспешнији брендови данас су успели да изграде читав животни стил око потрошача. Насељив свет који се састоји не само од модних производа, већ и од дизајна, лепоте, накита, козметике и све више искустава.

    • Rome, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Мајстор креативног дизајна трикотаже нуди јединствено искуство у свету које студенте доводи у контакт са италијанским округом Дизајн трикотаже у Реггио Емилији. Курс је развијен у сарадњи са Модатеца Деанна, важним центром документације који посећују дизајнери из целог света и који укључује хиљаде одевних предмета престижних и ретких колекција најпознатијих Маисона и дизајнера од Валентина до Јеан-Паул Гаутиера , Цханел и многи други. Више од 40 партнера сарађује на Индустријским пројектима, правим пројектима који студенте уводе у модни систем, а који се завршава представљањем њихове колекције у Питти Филатију у Фиренци, међународном догађају на којем сваке године изврсност Книтвеар Десигн -а приказује њихове колекције . Истраживање материјала, дизајн и технички развој одвијају се у компанијама производног округа Реггио Емилиа са којима је курс у партнерству. Посебна пажња посвећена је и анализи нових трендова, комуникацији и пласману производа. Напапијри, Унитед Цолор оф Бенеттон, Роберто Цоллина, Мак Мара и Ерманно Сцервино су компаније које су радиле са нашим студентима током последњег издања Мастер -а. Кликните на куи да видите све пројекте. Кликните на куи да гледате ексклузивну модну ревију у Питти Филатију. На крају студијског пута, наша канцеларија за каријеру и запошљавање упознаће студенте са најбољим компанијама у систему моде са циљем започињања праксе или праве професионалне каријере.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    10 meseci

    Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Зашто неки дизајнерски пројекти за које се чини да су означили сва права поља једноставно не успевају да прођу тест тржишта? Да ли такво нешто као рецепт за успех уопште постоји? Одговор је не: не постоје рецепти отпорни на глупост. Оно што постоји је таленат, енергија и озбиљан приступ дизајнирању, разумевање сложености света и способност прилагођавања модела који му одговарају. Затим постоје жилавост, анализа и учење: то су ствари које постоје.

    • Nice, Француска
    • Cannes, Француска
    • + 4 more

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    MSc Kreativna muzika i dizajn zvuka za vizuelne medije bodovanje opremio studente da savladaju čitav lanac od muzičke kompozicije do postprodukcije u oblasti muzike za slike.

    • Rome, Италија

    Redovne studije

    12 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    • Florence, Италија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Нови концепт Мастер курса за дизајн ентеријера. Карактеристика овог предмета је да је академска теорија комбинована са праксом у реалном радном окружењу. Наш курс се фокусира на велико питање "Лепота" и њен идентитет са напредним методама дизајна композиције.

    • Milan, Италија
    • Valbonne, Француска

    Redovne studije

    4 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    16 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Магистарска диплома из дизајна хране има за циљ да омогући студентима да постану професионалци у прехрамбеној индустрији и свим сродним секторима и да комбинују маркетиншке и комуникационе вештине са осетљивошћу и способношћу управљања методама дизајна пројекта.