142 Master Programi u Studije dizajna u Шпанија for 2024

Master Programi u Studije dizajna u Шпанија for 2024Filter
    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Magisterij iz upravljanja vizuelizacijom podataka je specijalizovani program u saradnji sa Univerzitetom Camilo Jose Cela. Ovaj program se fokusira na efikasnu prezentaciju i komunikaciju podataka putem vizuelnih sredstava. Ovo polje kombinuje elemente analize podataka, grafičkog dizajna i informacione tehnologije za stvaranje informativnih vizuelnih prikaza podataka.

    • Sabadell, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    9 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Створите простор у коме се људи и технологија спајају. Потакните дизајн и иновације с искуством захваљујући дубоком разумевању људских потреба, технологије и потреба за дигиталним решењима. Помоћу Мастер-а у дизајну корисничког искуства развићете најтраженије УКС вештине док у првом лицу откријете иновативну визију дизајна усредсређеног на кориснике.

    • Barcelona, Шпанија
    • Bangkok, Тајланд

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Програм дизајна интеракције свемирске луке комбинује техничко знање, интердисциплинарна истраживања и креативни уметничко-научни приступ који омогућавају развој креативних интерфејса који генеришу прогресивне и иновативне апликације за дизајн медија, истраживање медија, уметност медија и комуникацију.

    • Barcelona, Шпанија
    • Geneva, Швајцарска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    The digital transformation of business is accelerating, and customers are increasingly empowered and selective. This program will give students the skills to design effective digital marketing campaigns, apply a strategic approach to planning digital transformation, re-design and re-imagine businesses and products driven by new technologies and understand consumer motivation and the fundamentals behind search engine algorithms.

    • Barcelona, Шпанија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер у пројектовању и вођењу креативних организација оспособљава професионалце са вештинама да ефикасно воде креативне тимове, стављајући снажан нагласак на стратешки организациони дизајн како би се оптимизовала креативност и адресирале сложености динамичног пејзажа креативне индустрије.

    • Online Spain

    Redovne studije

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Дизајнирање савремених простора захтева фину мешавину стручности и осећаја за стил, јер наше животне, радне и слободне средине треба да изазову позитивне сензације, подстичу креативност и олакшавају везе. Интеграцијом знања заснованог на пројектима у секторима намештаја, постављања и малопродаје – са солидном основом у историјским и културним аспектима принципа, материјала и технологија – студенти мастер студија ће бити добро припремљени да своју професионалност унесу у свакодневну високо- крајња места.

    • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе
    • Valencia, Шпанија

    Učenje na daljinu

    Španski

    Да ли сте страствени за видео игре? Сада можете прећи од обичног читаоца до тога да се посветите професионално и да их сами производите. Није важно са ког нивоа почињете или које сте претходно студирали. Можете постати професионални стрип цртач и своју страст претворити у своју професију. Водићемо вас као прави ментори и показаћемо вам корак по корак како да то постигнете.

    • Atarfe, Шпанија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1100 sati

    Učenje na daljinu

    Španski

    Управљање заштитом здравља и безбедношћу на раду је оријентисано на постизање адекватног управљања ризицима, на начин да омогућава трајну контролу ризика у различитим занатима и доприноси физичком, менталном и социјалном благостању радника. и на рад ресурса и објеката.

    • Madrid, Шпанија

    Redovne studije

    12 meseci

    Na kampusu

    Španski

    Са променом у савременом друштву, суочавамо се са сложенијим пројектантским пројектима, који захтевају разноврстан стручни тим са искуством у различитим секторима. Размишљајући у овом контексту, одлучили смо да створимо Мастер у дизајну ентеријера и архитектури са трансверзалним приступом, који пролази кроз различите професионалне области. Дакле, студентима пружамо учење од 360º, односно ГЛОБАЛНО, које им може пружити додатна знања из других области (као што су графички дизајн, комуникација, пословна организација, брендирање, стратешки дизајн и дизајнерско размишљање), пролазећи кроз више експерименталних предмета. (Ефемерне инсталације, декорација прозора, стајлинг, сценографија и фотографија), које допуњују друге дисциплине дубље укорењене у језику дизајна, које се такође истражују током нашег курса (дизајн ентеријера, инсталације, пејзажно уређење, инфографика и дизајн намештаја). Са овим Мастером, студент одлази спреман да развије различите типове дизајнерских пројеката, са отвореним ставом, али веома фокусираним на стварне процесе неопходне за њихов развој.

    • Rotterdam, Холандија
    • Bilbao, Шпанија
    • + 5 more

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Pozivanje budućih urbanih mislioca koji su radoznali i zainteresovani za to kako možemo da revitalizujemo postindustrijske gradove! Ovaj uzbudljiv i jedinstven Master program želi da stvori obrazovno iskustvo koje prepoznaje i kritički reaguje na pitanja gradova u različitim oblicima i fazama postindustrijske tranzicije i edukuje sledeću generaciju specijalista sa veštinama i znanjem 21. veka potrebnim za rešavanje izazova i mogućnosti gradova u tranziciji i superraznovrsnim društvima. To je idealan program za profesionalce koji se bave projektovanjem, planiranjem, upravljanjem ili procenom grada koji žele da se pridruže živoj zajednici znanja i inovacija posvećenoj preispitivanju održivije urbane budućnosti. RePic podstiče transformativne načine nastave, istraživanja i učenja - reagujući na specifične izazove i karakteristike postindustrijskih gradova.

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Дигитални маркетинг је кључан за пословни успех и овај програм пружа свеобухватно разумевање нових технологија и начина на који их применити за ефикасне дигиталне маркетиншке кампање, као и испитује дигиталне пословне моделе и стратегије дигиталне трансформације у циљу постизања оптималног успеха у сталном развоју. пословни пејзаж будућности.

    • Madrid, Шпанија
    • Seville, Шпанија
    • + 2 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    10 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Španski

    Мастер у развоју видео игара је намењен људима који су заинтересовани да науче, од нуле, како да дизајнирају и програмирају видео игрицу, без претходног знања да би то максимално искористили.

    • Online Spain

    Redovne studije

    7 meseci

    Blended, Na kampusu

    Španski

    Напредни мајстор осветљења и рендеровања за анимацију и ВФКС, почевши од чврсте уметничке и кинематографске основе, научићете главне алате и токове рада који се користе у студијима за анимацију и ВФКС за развој коначног изгледа сцена, прилагођавајући осветљење материјал за снимање визуелних ефеката или сликање светлом пратећи концепте и кључне оквире боја које је обезбедио уметнички тим анимације.

    • Valencia, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Španski

    Диплома универзитетског студија из области дизајна производа намењена је дипломцима, дипломама или дипломама из области индустријског и графичког дизајна, инжењерства индустријског дизајна и развоја производа. Као и други виши или средњи степени који се односе на активност.