Fleksibilno vreme Master u Strukturni Inženjering u Južnoj Africi

Pogledajte svih Fleksibilno vreme Master diplome u Strukturni Inženjering u Južnoj Africi 2019

Strukturni Inženjering

Предности мајстора превазилазе побољшање свој потенцијал зараде. Они могу да вам пружи личне и професионалне вештине да убрза свој развој. Они су такође прилика да се разликују од својих вршњака, од којих ће имати сличне на нивоу основних и квалификације.

Земља се налази на јужном рту Африке, Јужне Африке, има богату културу која никада неће добити довољно док обилази или студирају овде. Језици овде укључују Африканер и енглески, као и холандски. Кампус живот огромне Јужне Африке Универзитета, Универзитета у Јоханесбургу, или било који други универзитет ће бити ум пуше. Ви ћете волети интеракцији са Бантус овде и тропске климе у региону.

Fleksibilno vreme Master u Strukturni Inženjering u Južnoj Africi

Pročitajte više

Менг у нискоградњи (предавао)

University of Johannesburg
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 18 - 24 месеци February 2019 Јужноафричка Република Johannesburg

Циљ програма је да се развије инжењер са напредним могућностима у примени фундаменталне структурне инжењерске науке, дизајн и синтезу специфичних структурних инжењерских проблема у друштву у целини. Један од главних циљева је да развије напредне могућности да раде основним структурним Енгинееринг Ресеарцх самостално и, на тај начин, промовише доживотно учење. [+]

Циљ програма је да се развије инжењер са напредним могућностима у примени фундаменталне структурне инжењерске науке, дизајн и синтезу специфичних структурних инжењерских проблема у друштву у целини. Један од главних циљева је да развије напредне могућности да раде основним структурним Енгинееринг Ресеарцх самостално и, на тај начин, промовише доживотно учење.

Квалификациони резултати ... [-]