Filter
Master Diplome
Италија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Vidite Master diplome u Sport u Italiji

Мастер студије на нивоу укључују специјализоване студије у области истраживања или области професионалне праксе. Зарада магистрирао показује виши ниво мајсторства субјекта. Зарада магистрирао може потрајати од годину до три или четири године. Пре него што можете да пређете, обично мора писати и бранити тезу, дугачак папир који је врхунац вашег специјализованог истраживања.

Курсеви и програми у спорту науке, спорта пословања или спортску физиотерапију припреми студенте за тренера, управљају или помоћ спортске организације. Студенти који се фокусирају на физикалне терапије и обуке могу да раде у школама или за рекреативне организације.

Италија, званично Републике Италије, је јединствена парламентарна република у оквиру Европске уније, који се налази у Јужној Европи. На северу се граничи Француска, Швајцарска, Аустрија и Словенија заједно Алпа.

Master program u Sport u Italiji

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Sport, Италија

Rome Business School

Са студентима из више од 140 земаља широм света, Rome Business School Мастер у спорту ... [+]

Преглед

Са студентима из више од 140 земаља широм света, Rome Business School Мастер у спорту

Спортска индустрија је врхунска софистицираност индустрије забаве. Од живих догађаја до медија, телевизије и интернета; од професионалних спортских тимова до приватних ексклузивних спортских клубова. Руководство ових индустријских субјеката доживе дубоке промјене, које захтијевају нову класу стручњака квалификованих за управљање догађајима, управљање медијима, спортски менаџмент и управљање туризмом. Коначно задовољство клијента пролази кроз неколико кључних проблема да ће само високо специјализирани менаџер моћи тумачити могуће преклапање између Лифестиле, Лукури и потреба физичког и менталног здравља, а моћи ће успјети и пренијети на успех таквих спортских подухвата .... [-]

Италија Rome Italy Online
March 2019
Fleksibilno vreme
1 година
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom