Master u Sport u Italiji

Vidite Master diplome u Sport u Italiji

Sport

Мастер студије на нивоу укључују специјализоване студије у области истраживања или области професионалне праксе. Зарада магистрирао показује виши ниво мајсторства субјекта. Зарада магистрирао може потрајати од годину до три или четири године. Пре него што можете да пређете, обично мора писати и бранити тезу, дугачак папир који је врхунац вашег специјализованог истраживања.

Курсеви и програми у спорту науке, спорта пословања или спортску физиотерапију припреми студенте за тренера, управљају или помоћ спортске организације. Студенти који се фокусирају на физикалне терапије и обуке могу да раде у школама или за рекреативне организације.

Италија, званично Републике Италије, је јединствена парламентарна република у оквиру Европске уније, који се налази у Јужној Европи. На северу се граничи Француска, Швајцарска, Аустрија и Словенија заједно Алпа.

Master program u Sport u Italiji

Pročitajte više

Мастер у Веллнесс културе: спорт, здравље и туризам

University of Bologna
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2019 Италија Rimini

Курс "Веллнесс културе: спорт, здравље и туризам" је стручни магистар који припрема професионалце који могу да планирају, промовишу и управљају догађајима и активностима у областима везаним за културу веллнесса и физичко и психичко благостање особе. [+]

Курс "Веллнесс културе: спорт, здравље и туризам" је стручни магистар који припрема професионалце који могу да планирају, промовишу и управљају догађајима и активностима у областима везаним за културу веллнесса и физичко и психичко благостање особе.

Од спорта до туризма, од здравља до културе, дипломирани ће научити да анализира квалитет живота и потенцијале територије. Они ће моћи да креирају интегрисане и одрживе "системске пројекте", подстичући сарадњу између јавних институција и приватних ентитета, компанија.... [-]