650 Master Programi u Scenska umetnost 2024

Master Programi u Scenska umetnost 2024Filter
    • Online USA

    Redovne studije

    16 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Ubrusite svoje filmske talente i uspostavite karijerne veze sa programom MA u filmu i medijima na Univerzitetu Johns Hopkins. Program uključuje 11 kurseva koje možete završiti za 16 do 24 meseca. Upustićete se u visoko saradničko iskustvo koje vode nagrađivani pisci, producenti, zvučni profesionalci i stvaraoci. Pored toga, odaberite koncentraciju koja odgovara vašoj strasti: Immersive Storiltelling i Emerging Technologies, Dizajn zvuka, Posao filma ili Pisanje. Saznajte više danas.

    • Dublin, Ирска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Као признање заједничког интересовања за информационе технологије и растућу свест о њеној важности за музику, Електронско и електротехничко инжењерство и музика су 1996. године покренули мастер програм из музичких и медијских технологија. Посебна карактеристика овог програма је уравнотежен приступ музичком и технолошке теме.

    • Jerusalem District, Израел

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    The Jerusalem Academy of Music and Dance nudi diplomiranim studentima jedinstveno međunarodno i multikulturno okruženje za studije i za lični i umetnički rast.

    • Grand Canal Dock, Ирска
    • Dublin, Ирска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    У протеклој деценији дошло је до раста производње дигиталних медија, укључујући стриминг видео садржаја и интерактивних медија. Данашње компаније за производњу дигиталних медија захтевају флексибилна, креативна музичка одељења, способна да раде у кратким роковима са ограниченим ресурсима. МА има за циљ да обучи различите вештине, самосталне композиторе спремне да динамично раде као самозапослени предузетници у овом флуидном сектору.

    • Berlin, Немачка

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Писање серија, продукција играних филмова, дизајнирање ТВ формата, монтажа филмова - свет филма и телевизије је велик и динамично расте. Уз програм МА филм, телевизија и дигитални наративи осигураћете своје место у индустрији.

    • Milan, Италија
    • Cremona, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Музички и акустични инжињеринг је двогодишњи мастер програм који спада у област информационог инжењерства ("референтна дисциплинска област", као што је идентификовано од стране италијанског Министарства образовања, универзитета и истраживања, је ЛМ-32, одговарајући на рачунарство Енгинееринг). Постдипломски програм "Музика и акустични инжењеринг" формира стручњаке и дизајнере који су у стању да се суоче са консолидованим и новим технолошким изазовима у аудио, музичким и акустичким областима.

    • Cambridge, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Спремни сте да академски и уметнички зароните дубоко у овај двогодишњи програм магистра музике. Лонгиев иновативни програм Цаталист Цуррицулум спаја музичку изврсност са фокусом на вештине које ће вам требати да постанете професионални музичар: способност да дизајнирате искуства, продуцирате пројекте и ангажујете публику изузетним музичким сусретима. Наменски тренинг у каријери помоћи ће вам у вођењу студија и припремити вас за оно што следи након дипломирања.

    • Poole, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    МА филмска пракса намењена је талентованим и растућим филмским ствараоцима који желе да науче кроз стварање, да гледају ван кратког филма, да се дефинишу као уметници у филмској пракси и стекну оно витално искуство које захтева индустрија. МА филмска пракса нуди вам прилику да развијете своју независну праксу, специјалистичку спретност и креативни потенцијал, у оквиру јединствене културе филмског стварања коју подржавају стручњаци са широким спектром вештина. Имаћете приступ и висококвалитетним техничким ресурсима.

    • Manchester, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Kurs MusM Music (Performance) pripremiće vas za portfolio karijeru u muzičkim performansama u brzo diverzifikovanoj post-pandemijskoj muzičkoj sceni. Razvićete napredno razumevanje interpretacije muzike i tehničke ekspertize, bilo kroz analizu, istorijsko istraživanje, kulturnu kritiku, umetničko istraživanje ili performanse. Razvijaćete se kao višestruki muzičari sa pedagoškim i profesionalnim veštinama, a takođe ćete imati priliku da se uključite u prakse muzičkog performansa u zajednici kao društveno svesni umetnici.

    • Berlin, Немачка

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Студирајте мастер уметности у музичком менаџменту. Овај магистарски програм за управљање медијима и комуникацијама се предаје у потпуности на енглеском у нашем Мацромедиа кампусу у Берлину, Немачка.

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Španski

    Магистар дизајна сценских простора и уметничке режије хибридизује улогу коју храни иста суштина: драматургија простора. Из овог корена, различити специјалитети које налазимо у свету позоришта, плеса, биоскопа, реклама или догађаја се диверзификују.

    • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе
    • Valencia, Шпанија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski, Španski

    Савремени биоскоп је био сведок дубоке трансформације захваљујући дигиталном напретку који је револуционисао индустрију. У овој ери филмске технологије отворио се огроман хоризонт могућности, омогућавајући стварање запањујућих слика, врхунских визуелних ефеката и наратива који изазивају границе креативности.

    • Helsinki, Финска

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Sitges, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    • The City, Уједињено Краљевство

    3 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski