Fleksibilno vreme Master u Radni odnosi у Severna Amerika

Najbolji Fleksibilno vreme Master diplome u Radni odnosi 2018 у Severna Amerika

Radni odnosi

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Један већ мора да има диплому да се пријаве за Мастер 'с програма. Већина Мастер 'с степен програм ће захтевати да студенти заврше Мастер ' с тезе или истраживачки рад.

стручњаци за односе запослених ради у контексту управљања људским ресурсима на најбољи управљање запошљавање, развој, задржавање и накнаду особља. Узимајући у обзир потребе компаније, раде на развоју и примени политике које се придржавају садашњим законом и уговором одредбама, као и корист организације и њених таленат.

Од аутохтоних цивилизација до данашње империја, Северна Америка има много Хандс-он образовних могућности да понуди научнике. Испуњен са низом различитих култура, студенти могу да се образују у добро заобљена начин.

Master diploma Fleksibilno vreme u Radni odnosi у Severna Amerika

Pročitajte više

специјализоване постдипломске студије у управљању људи на радном месту

Université du Québec à Rimouski UQAR
Студије на универзитету / кампус 6 месеци September 2018 Канада Rimouski Lévis

Специјализована Градуате Диплома (ДЕСС) у управљању људима на радном месту је ДЕСС управљање људским ресурсима. Она има за циљ да обучи будуће менаџере за управљање запослених нудећи специјализацију на људском фактору у компанији. [+]

Специјализована Градуате Диплома (ДЕСС) у управљању људима на радном месту је ДЕСС управљање људским ресурсима. Она има за циљ да обучи будуће менаџере за управљање запослених нудећи специјализацију на људском фактору у компанији.

Она се бави темама постоји као мобилизације, мотивације, управљања конфликтом, етике, консолидација радних тимова, преговарање, руководство, управљање различитим генерацијама, итд ... [-]


Мастер управљању људима на радном месту (са меморијом)

Université du Québec à Rimouski UQAR
Студије на универзитету / кампус 6 месеци September 2018 Канада Rimouski Lévis

Стручност у управљању људима на радном месту ис а Мастерс у управљању људским ресурсима. [+]

Стручност у управљању људима на радном месту ис а Мастерс у управљању људским ресурсима.

Изазови међугенерацијских и интеркултуралности, мотивације, односи радника и менаџмента и управљања конфликтима су све теме које заслужују даље од овог програма.

стазе

Мастер менаџмента људи на радном месту, праћење истраживања (са меморијом)

Док пружање знања и кључне вештине у управљању људима, овај пут фамилиарисес студентима методологије истраживања у овој области.... [-]