53 Master Programi u Menadžment u dizajnu 2024

Master Programi u Menadžment u dizajnu 2024Filter
    • Potsdam, Немачка
    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Ovaj novi magistarski program „Upravljanje dizajnom inovacija“ pozicioniran je na raskrsnici dizajna i poslovanja. Želi da oblikuje pojedince koji prihvataju složene, brze izazove i koji uzimaju integrisani pristup strategijama koje kombinuju najbolje od dizajna, poslovanja i tehnologije.

    • Barcelona, Шпанија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер у пројектовању и вођењу креативних организација оспособљава професионалце са вештинама да ефикасно воде креативне тимове, стављајући снажан нагласак на стратешки организациони дизајн како би се оптимизовала креативност и адресирале сложености динамичног пејзажа креативне индустрије.

    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Наш МА дизајн визуелних комуникација (менаџмент) је направљен да испуни захтеве дизајнерског размишљања 21. века и јединствен је по свом фокусу на припрему за каријеру у настајању. Креиран за амбициозне професионалце у сектору дизајна, курс вам даје прилику да свој креативни таленат изнесете у први план док учите виталне модерне дисциплине у пословној страни индустрије дизајна и визуелних комуникација. Акредитован од стране Цхартеред Манагемент Институте (ЦМИ), овај МА је за будуће менаџере који ће користити технике руковођења дизајном и примењивати стратегије управљања дизајном како би довели до успешних резултата у својим организацијама.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Blended

    Engleski, Italijanski

    Културни пројекат на основу Међународног мастера стратешког дизајна за иновације и трансформацију (СДИТ), који су заједнички развили МИП Политецницо ди Милано и POLI.design , има за циљ да припреми дизајнере и менаџере за навигацију и управљање стварним сложеним изазовима и за пресретање растућа потражња – од стране великих корпорација и предузећа која послују у области пословног менаџмента – за професионалним профилима способним да комбинују дизајнерски став и способности са класичним аналитичко-менаџерским вештинама.

    • Singapore, Сингапур

    Redovne studije

    2 godine

    Blended

    Engleski

    Talenti koji su sposobni da razviju i upravljaju brendovima kako bi uspešno zadržali kupce u kosmopolitskom, kulturno intenzivnom i hiperkonkurentnom okruženju veoma su traženi u modnoj, dizajnerskoj i luksuznoj industriji. Ovaj program će vas opremiti globalnom perspektivom i kulturnom svešću specifičnom za industriju kako biste uspeli u ovim industrijama.

    • Rome, Италија
    • Italy Online, Италија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Rome Business School -ов онлајн Мастер у управљању модом и дизајном је усмерен на пружање свих алата неопходних за тумачење, предвиђање и праћење фаза и трендова у овом сектору и намењен је студентима, професионалцима и предузетницима у области моде, дизајна, и луксузне индустрије који желе да стекну основе и способност да тумаче еволуцију овог посебног тржишта, успостављајући и одржавајући успешне послове.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    1 godina

    Blended

    Engleski

    Најуспешнији брендови данас су успели да изграде читав животни стил око потрошача. Насељив свет који се састоји не само од модних производа, већ и од дизајна, лепоте, накита, козметике и све више искустава.

    • Madrid, Шпанија
    • Amsterdam, Холандија

    Fleksibilno vreme

    15 meseci

    Blended

    Engleski

    Master u biznisu za arhitekturu i dizajn obučava profesionalce za budućnost koja ne pravi razliku između poslovanja i dizajna, a ne između fizičkog i digitalnog, i u kojoj su pravilo akcije, saradnja i multidisciplinarnost. Arhitekte i dizajneri ističu kao kreativni i analitički mislioci, koji mogu da doprinesu sa moćnim rešenjima za neke od složenih problema našeg vremena. Ali razvijanje ovog potencijala u potpunosti zahteva viziju i skup veština koje prevazilaze njihovo područje. Uticaj u prostornom dizajnu podrazumeva razumevanje kako ekonomija funkcioniše, kako kompanije stvaraju i upravljaju vrednošću kroz ideje, ljude i procese, kako se problemi u industriji mogu transformisati u poslovne prilike, kako klijenti i kompanije sarađuju jedni sa drugima, ili kako tehnologija i inovacije mogu osnažiti organizacije.

    • Petaling Jaya, Малезија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Програм Мастер оф Десигн Манагемент комбинује академске студије са креативном и професионалном праксом у наставном плану и програму који води пројекат са интердисциплинарним перспективама из менаџмента и дизајна. Фокусира се на управљање пројектима, дизајн и стратегију за успостављање креативних процеса и изградњу структуре и дизајна организације.

    • Rome, Италија

    Redovne studije

    12 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    11 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер у дизајнерском управљању комбинује осетљивост и методологију дизајна са тржишним креирањем додате вредности и стратегијама управљања тако да поједностављује иновацијске процесе организације.

    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 semestra

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Magisterij učenja na daljinu u upravljanju dizajnom (M.A.) priprema ne samo dizajnere i menadžere, već i one koji žele profesionalno dizajnirati u svojoj relevantnoj oblasti, za interfejs između dizajna i upravljanja.

    • Montreal, Канада

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Francuski, Engleski

    Овај мастер на француском језику је намерно професионалан и налази се на пола пута између програма рада и студија и академске обуке: студенти су интегрисани у старт-уп предузећа. Циљ овог програма је да студенте урони у свет технолошког предузетништва како би разумели његово функционисање и специфичности. Студенти су смештени у северноамеричким инкубаторима и раде у међународном контексту. Обухваћене теме Културно урањање; Технолошко предузетништво; и креативне индустрије.

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Магистрирала у области архитектуре и дизајна Пословни менаџмент настоји да обезбеди да ћете својим пословним знањем моћи да донесете посебну вредност својој професији. Ово знање ће ојачати ваше капацитете за проширење пословања и повећати ваше шансе да се придружите водећим компанијама у вашем сектору, којима су потребни стручњаци са техничким знањем и свестраним, иновативним и стратешким пословним умом.

    • Paris, Француска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Paris College Of Art удружује снаге са МакеСенсе-ом на овогодишњем једногодишњем мастер програму из области дизајна за друштвени утицај који грађанским дизајнерима пружа практично знање (методе размишљања о дизајну, лидерство и предузетничке вештине) за успешно вођење дизајнерских пројеката који ће донети позитиван друштвени Промене.