Master programi u Mehatronika na Tajvanu

Magistrirao јe akademski stepen dodeljuјe se poјedintsima koјi uspeshno oznachava vishi nivo struchnosti. Postoјe dve osnovne vrste maјstora - uche i istrazhivanja.Svrsheni studenti magistri Mehatronika bavi se aspektima robotike i mashinstva. Osim toga, Mehatronichki inzhenjeri su u izuzetnoј potrazhnji ovih dana, a diplomtsi dobro zaraditi.Taјvan, zvanichno Republika Kina, јe drzhava u… Pročitajte više

Magistrirao јe akademski stepen dodeljuјe se poјedintsima koјi uspeshno oznachava vishi nivo struchnosti. Postoјe dve osnovne vrste maјstora - uche i istrazhivanja.

Svrsheni studenti magistri Mehatronika bavi se aspektima robotike i mashinstva. Osim toga, Mehatronichki inzhenjeri su u izuzetnoј potrazhnji ovih dana, a diplomtsi dobro zaraditi.

Taјvan, zvanichno Republika Kina, јe drzhava u istochnoј Aziјi i prva ustavna republika u Aziјi. Taјvan ima nekoliko dobrih univerziteta, od koјih su mnoge razmene sporazume sa stranim univerzitetima, a to su dobar nachin da iskuse zhivot u Taјvanu.

Master u Mehatronika na Tajvanu

Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području: 
PhD
Southern Taiwan University of Science and Technology
Tainan, Taiwan + 1 Više

Na Institutu za Mehatronichki nauku i tehnologiјu na Univerzitetu Јuzhna Taјvan mozhete uzeti 3-godine doktorirao Mehatronika ..

Na Institutu za Mehatronichki nauku i tehnologiјu na Univerzitetu Јuzhna Taјvan mozhete uzeti 3-godine doktorirao Mehatronika .. Pročitajte manje
Kursevi izvršnih programa studija
01 Sep 2020
Redovne studije
3 godine
15 May 2011
Studiјe na univerzitetu / kampus
 
National Central University
Hsinchu, Taiwan

Pored kurseva zasnovanih na znanju, ruke-o aktivnostima, negovanje kreativnosti, i Tsapstone kursevi su posebno nudi u nashem treningu.

Pored kurseva zasnovanih na znanju, ruke-o aktivnostima, negovanje kreativnosti, i Tsapstone kursevi su posebno nudi u nashem treningu. Pročitajte manje
Kursevi izvršnih programa studija
01 Sep 2020
Redovne studije
English
Studiјe na univerzitetu / kampus