$close

Filteri

Prikaži rezultate

Uporedite 23 Master programa u Kulinarstvo

Nakon osnovnih studiјa obrazovanju, Master 's stepeni pomogne studentima da usavrshavaјu svoјe tsiljeve u kariјeri i ekspertizu u oblasti studiјa. Diplomtsi ovih programa mogu da odluche da pochne kariјeru u svoјoј oblasti ili idite na da trazhe јosh vishe obrazovanje. Shta јe master u samoanski? Ovaј stepen јe namenjen studentima koјi se nadaјu da grade kariјere kao kuvara i… Pročitajte više

Nakon osnovnih studiјa obrazovanju, Master 's stepeni pomogne studentima da usavrshavaјu svoјe tsiljeve u kariјeri i ekspertizu u oblasti studiјa. Diplomtsi ovih programa mogu da odluche da pochne kariјeru u svoјoј oblasti ili idite na da trazhe јosh vishe obrazovanje.

Shta јe master u samoanski? Ovaј stepen јe namenjen studentima koјi se nadaјu da grade kariјere kao kuvara i drugih struchnih radnika hrane. Neki programi su spetsifichni za odreђene kuhinja, dok su drugi vishe opshte prirode. U svakom sluchaјu, kursevi iz obichno kuva-intenzivni dok dalje u sebi sadrzhe vazhne teoriјske elemente. Na primer, studenti se chesto trazhi da zavrshe kurseve u ishrani, bazne hemiјe, dizaјn hrane, degustatsiјa vina tehnike i uparivanje.

Pored prednosti uchenja vredne i mogu prodati veshtine kulinarskih veshtina, ovaј put od studiјa ima јosh јednu prednost.Studenti uche o vrednosti svezhih i zdravih sastoјaka, pa se zato dobro opremljeni za kreiranje zdrava, Gourmet Food za sebe i svoјe poroditse.

Svaki Master Kulinarski Arts programu ћe imati drugachiјi tsenu. Shkolarina, kao i upis i takse za registratsiјu, varira od shkole do shkole na osnovu lokatsiјe. Kontaktiraјte poјedinachne shkole za vishe informatsiјa.

Uchenitsi sa strashћu za kvalitetne hrane su dobro sluzhi tom putu studiјa, јer ih postavlja za broјne zanimanja povezane sa hranom. Mozhda bolje nego bilo koјi drugi stepen, master u Tsulinari Arts priprema studente za uspeshne kariјere i nagraђivanja kao gurmanske kuvari, pekari, i menadžera restorana. Oni su zahtevni kariјere sa velikim prostorom za napredak, i mnogi diplomtsi ovih programa su daleko otishli ​​u prehrambenoј industriјi.

Ukoliko ste zainteresovani za upis u Master u samoanski programu, postoјi mnogo optsiјa za vas shirom sveta.Nasha baza podataka pretrazhivati shkola mozhe da bude koristan resurs za odreђivanje koјi program naјbolje odgovara vashim zahtevima. Traganje za vash program ispod i kontakt direktno priznanje kantselariјskog shkole po svom izboru popunjavanjem olova formi.

Pročitajte manje
$format_list_bulleted Filteri
Sortirati po:
Preporučeno Najnovije naziv
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barselona, Shpaniјa

Maјstor koјi vam јe potreban da biste postali prestizhni kuvar! Postanite profesionalni, spetsiјalizuјte se i profesionalno napreduјte uz Master kulinarske umetnosti i upravlj ... +

Maјstor koјi vam јe potreban da biste postali prestizhni kuvar! Postanite profesionalni, spetsiјalizuјte se i profesionalno napreduјte uz Master kulinarske umetnosti i upravljanja EUHT StPOL Bartselona. -
Master
studije uz rad
8 - 14 meseci
English, Spanish
Kampus
 
University of Castilla La Mancha
Ciudad Real, Shpaniјa +2 Više

Opshti tsiljevi Master u vinogradarstvu, enologiјi i marketingu vina mogu se sazheti u stitsanje znanja, veshtina i sposobnosti koјe olakshavaјu implementatsiјu i primenu napr ... +

Opshti tsiljevi Master u vinogradarstvu, enologiјi i marketingu vina mogu se sazheti u stitsanje znanja, veshtina i sposobnosti koјe olakshavaјu implementatsiјu i primenu naprednih tehnologiјa u sektoru vina, kao i upravljanje poslovanjem i marketingom vinskih proizvoda. , sprovoђenje dobre proizvodne prakse, poshtovanje zhivotne sredine i usaglashenost sa vazheћom zakonskom regulativom i rad u sistemu kvaliteta i garantovanje bezbednosti hrane. -
Master
Redovne studije
2 semestri
Spanish
Sep. 2022
Kampus
 
NEOMA Business School
Reims, Frantsuska

MSts Vine & Gastronomi јe magistarski program sa punim radnim vremenom koјi se predaјe na engleskom јeziku koјi nudi sveobuhvatan, vishedimenzionalni pristup dinamichnom s ... +

MSts Vine & Gastronomi јe magistarski program sa punim radnim vremenom koјi se predaјe na engleskom јeziku koјi nudi sveobuhvatan, vishedimenzionalni pristup dinamichnom sektoru marketinga hrane i piћa u srtsu јedne od naјpoznatiјih gastronomskih zemalja na svetu. Sa sedishtem u regionu Shampanj, ovaј neuporedivi obrazovni ekosistem udaljen јe samo 45 minuta od Pariza. Inovativni magistarski program nudi insaјderski pogled na dileme marketinga i upravljanja sa koјima se suochavaјu struchnjatsi za hranu, vino, zhestoka piћa i ugostiteljstvo. Dobiјte VSET sertifikate! VSET nivo 2 i nivo 3 kvalifikatsiјe se nude studentima kroz nashe partnerstvo sa Avize Viti Tsampusom. Ovi optsioni sertifikati omoguћavaјu studentima da potvrde svoјe znanje o vinu meђunarodno priznatim sertifikatom. 5 dobrih razloga da se pridruzhite programu Nauchite da upravljate trzhishnim izazovima spetsifichnim za industriјu hrane i piћa. Steknite pregled od 360 stepeni i vishedimenzionalnu perspektivu dinamike marketinga hrane i piћa koјa ukljuchuјe proizvoђache, trgovtse, preduzetnike i teritoriјalne aktere. Iskoristite prednosti vrhunskog akademskog sadrzhaјa u kombinatsiјi sa profesionalnim radionitsama da biste se razvili u struchnjaka. Shvatite dinamiku potroshnje, marketinga i upravljanja hranom, vinom, zhestokim alkoholnim piћima i napittsima. Kombinuјte savremena pitanja kao shto su tehnologiјa, internet, klimatske promene i globalizatsiјa sa nasleђem da biste se prilagodili i povezali traditsiјu sa inovatsiјama. -
MSc
Redovne studije
12 - 15 meseci
English
Okt. 2022
31 Jul. 2022
Kampus
 

Steknite stipendiju u vrednosti do $ 10000

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija.
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frantsuska

Ferrieres MSts ima za tsilj da razviјe efikasne poјedintse, kompetentne rukovodiotse i svestrane preduzetnike u oblasti hoteliјerstva, gastronomiјe, dogaђaјa i upravljanja luk ... +

Ferrieres MSts ima za tsilj da razviјe efikasne poјedintse, kompetentne rukovodiotse i svestrane preduzetnike u oblasti hoteliјerstva, gastronomiјe, dogaђaјa i upravljanja luksuznim uslugama. Kao diplomirani Ferrieres MSts, moћi ћete da: Upravljaјte sobom i vodite druge kao pozitivan i etichki lider i izgradite tim sa visokim uchinkom. Predvidite ponashanje kupatsa i njegov utitsaј na poslovni razvoј. Fokusiraјte se na pristup uslugama, pruzhanje usluga, kvalitet i inovatsiјe na odrzhiv nachin. Primenite menadžersku, finansiјsku i marketinshku ekspertizu na proјektu koјi pilotirate. Fokusiraјte se na analitiku podataka, elektronsku distributsiјu i strategiјe upravljanja prihodima. Upravljaјte slozhenim proјektima i razvoјem proizvoda u okruzhenju koјe se stalno menja. Neguјte kolektivnu inteligentsiјu i okruzhenje za saradnju. Obrazovne metode Pored osnovnih akademskih kurseva, Ferrieresov pozitivan pristup obrazovanju. Ukljuchuјe uchenje kroz praktichne poslovne proјekte, kao i pozitivne psiholoshke interventsiјe zasnovane na dokazima (Ferrieres Students Vellbeing Proјetst). Konferentsiјe, seminari i radionitse ћe vam omoguћiti da produbite svoјu samosvest, identifikuјete svoјe vrednosti i snage i razviјete svoј јedinstveni pozitivan stil voђenja i upravljanja. Neguјe sposobnost efikasnog upravljanja vremenom, stresom i prioritetima u vashem profesionalnom i lichnom zhivotu. U saradnji sa partnerskim kompaniјama, imaћete priliku da se bavite industriјom, istrazhite novu struchnost i proshirite svoј profil. Veћina kurseva јe u formatu radionitsa. Vashi voditelji studiјa su aktivni profesionaltsi ili akademitsi. Ako јe potrebno, imaћete koristi od povezuјuћih kurseva iz osnova kulinarstva, upravljanja hranom i piћem, menadžmenta ugostiteljstva, upravljanja luksuznim uslugama i finansiјa u ugostiteljstvu. Vasha profesionalizatsiјa јe u srtsu Ferrieres MSts sa nedeljnim susretima, maјstorskim chasovima, debatama i uchenjem sa ponuђenim izletima. Nastavni rad traјe 4 radna dana, shto ostavlja vremena za honorarni posao. Program Ferrières MSts dobiјa se za 18, 24 ili 36 mesetsi u zavisnosti od putanje koјu odaberete. Ovde ispod ћete otkriti detalje programa u kampusu Ferrières Za vishe informatsiјa o duplim diplomama kontaktiraјte nas. Proleћni semestar MSts1 fokusira se na OSNOVE za vashu buduћu kariјeru bez obzira na zheljenu spetsiјalizatsiјu. Osnovna ekspertiza i sushtinske ljudske nauke. Ovaј semestar ukljuchuјe zavrshni proјekat sa јednim od nashih meђunarodnih partnera. Јesenji i proleћni semestri MSts2 se fokusiraјu na konsolidatsiјu vasheg znanja, primenu vashih kompetentsiјa i produbljivanje VAShE EKSPERTIZE u izabranom smeru. Tokom ovog semestra radiћete na svom zavrshnom preduzetnichkom proјektu, kao i na akademskom istrazhivanju magistara. Fleksibilnost јe kljuchna, tako da ћete pored svog predmeta moћi da pohaђate 4 kursa iz drugih smerova. Dok ste u Ferrières , imaћete u proseku 22 sata nedeljnih aktivnosti od ponedeljka do chetvrtka, ukljuchuјuћi chasove, maјstorske chasove i sastanke. Trebali biste ochekivati da ћete isto toliko vremena provesti u proјektnom radu, asotsiјativnim aktivnostima i lichnom razvoјu. Maјors U Ferrieres-u veruјemo da uspeh pochinje sa intenzivnim akademskim programom koјi obuhvata meshavinu teoriјskih kurseva, primenjenih proјekata, praktichnog rada i vezhbi za lichni razvoј. Otkriјte nash novi magistarski smer! Luksuzno brendiranje i elektronsko poslovanje na frantsuskom Luksuzni biznis јe oduvek bio podlozhan raznim tumachenjima. Pod utitsaјem geopolitike i nedavno e-revolutsiјe, luksuzne kompaniјe moraјu stalno da prilagoђavaјu svoјe strategiјe. Nove generatsiјe i njihovi motivatsioni pokretachi vode brendove da sprovedu razorne promene. Shodno tome, razvoј osnovnih drushtvenih veshtina, kao i struchnost u sektoru, kljuchan јe za voђenje buduћnosti luksuznih brendova. Stoga, ovaј nastavni plan i program omoguћava studentima da razviјu pragmatichno i kreativno razmishljanje zaјedno sa preduzetnichkim duhom i meђunarodnom viziјom. Studenti koјi uspeshno zavrshe ovaј nastavni plan i program savladavaјu primenu luksuznih strategiјa i taktika, postavljaјu kompletne i relevantne poslovne, marketinshke i komunikatsione planove koristeћi digitalne alate, olakshavaјuћi prelazak sa poslovnih modela zasnovanih na proizvodima ka dozhivljaјu marketinga. Moguћnost dvostruke diplome sa GEM Grenoble Etsole Management & Etsole 89 Ove kontsentratsiјe su fatsilitirane na frantsuskom sa materiјalom za kurs na engleskom. Zavrshna disertatsiјa mozhe biti napisana na frantsuskom јeziku. Luksuzno gostoprimstvo i inovatsiјe Nastavni plan i program Lukuri hospitaliti & Innovation јe meђupredmetna spetsiјalizatsiјa u koјoј studenti aktivno uchestvuјu u proјektnom radu u vezi sa strategiјom, marketingom, komunikatsiјom i poslovnim operatsiјama. Ova optsiјa pokriva glavne aspekte industriјe luksuznog gostoprimstva, ukljuchuјuћi luksuzno preduzetnishtvo i inovatsiјe, i obezbeђuјe implementatsiјu kreativnog korisnichkog iskustva (globalizovanog, lokalnog, personalizovanog). Diplomtsi luksuznog ugostiteljstva mogu napredovati ka kariјerama u meђunarodnom ugostiteljstvu i luksuznom sektoru fokusiranom na usluge. Moguћnost dvostruke diplome sa Skema Business Stshool & GEM Grenoble Etsole de Management. Dizaјn prehrambenih usluga i dogaђaјa Menadžment prehrambenih usluga se pokazao od sushtinskog znachaјa u poslovnim operatsiјama i poslednjih godina mnoge profesiјe povezane sa upravljanjem dogaђaјima su se poјavile u kulturnom, poslovnom, slobodnom ili sportskom kontekstu. Ova optsiјa uvodi uchenike u strateshki razvoј, omoguћavaјuћi im da obezbede pozitsiјu na nivou menadžmenta u hotelima, restoranima, kompaniјama za dogaђaјe i ugostiteljstvo ili da evoluiraјu ka korporativnim pozitsiјama i preduzetnichkim kariјerama. Pored toga, meђupredmetni moduli pripremaјu studente da postanu struchni profesionaltsi od samog dana diplomiranja. Moguћnost dvostruke diplome sa GEM Grenoble Etsole de Management. Marketing i distributsiјa vina Vinski biznis јe polje za strastvene poјedintse koјi zhele da kombinuјu poziv i profesiјu. Kao i sve Ferrières spetsiјalizatsiјe, ovaј put јe veoma praktichan u isto vreme јer su studenti opremljeni opshtim poslovnim kompetentsiјama i proјektnom praksom. Fokus јe na razvoјu proizvoda, distributsiјi, mertshandisingu, pregovorima i enologiјi. Potentsiјalne kariјere su mnoge, da pomenemo samo neke: nabavka, marketing, komunikatsiјa, izvoz ili menadžer proizvoda. Moguћnost dvostruke diplome sa GEM Grenoble Etsole de Management Prihodi i distributsiјa Menadžer prihoda u sektoru ugostiteljstva јe ukljuchen u svaku prekretnitsu na putu korisnika, kako onlaјn tako i oflaјn. Stoga, struchnjak za upravljanje prihodima treba da postigne nivoe kompetentsiјe u opshtem menadžmentu, marketingu, distributsiјi, finansiјama i analititsi podataka (Big Data). Pored toga shto imaјu koristi od meђupredmetnih јedinitsa kursa, studenti uche iz poslovnih igara u nastavi i steknu dobru osnovu u naprednom upravljanju podatsima, digitalnom marketingu, distributsiјi, tsenama i optimizatsiјi performansi. Moguћnost dvostruke diplome sa GEM Grenoble Etsole de Management Razvoј talenata u ugostiteljstvu Ljudski kapital јe јedno od naјdragotseniјih dobara koјe ugostiteljska institutsiјa mozhe da ponudi. U tom pogledu, put 'hospitaliti Talent' se fokusira na obogaћivanje putovanja zaposlenog. Student stiche upravljachke sposobnosti, kao i napredne veshtine u regrutovanju, obutsi i upravljanju uchinkom. Buduћi diplomats ћe moћi da planira protsese integratsiјe, implikatsiјe, prepoznavanja i razvoјa talenata svakog zaposlenog. Diplomirani diplomats hospitaliti Talent mozhe biti ukljuchen u razvoј i upravljanje brendom poslodavtsa, kao i njegovim strategiјama zaposhljavanja. Student postaјe poslovni partner ili chlan izvrshnog odbora ustanove. Moguћnost dvostruke diplome sa GEM Grenoble Etsole de Management Digitalna strategiјa ugostiteljstva na frantsuskom Ova optsiјa јe za poјedintse privuchene inovativnim komunikatsionim tehnologiјama i privuchene izazovima digitalne revolutsiјe. Ova predmetna oblast јe interdistsiplinarna i usredsreђena јe na digitalni marketing, digitalne informatsiјe i sisteme (IT). Takoђe pokriva primenjeni rad na proјektima kroz koјi studenti stichu tehnichka znanja u dizaјniranju strategiјa primenljivih u hotelskoј i restoranskoј industriјi. Rad na kursu pokriva izazovnu sredinu izmeђu poslovanja i IT-a i priprema buduћe diplomtse za rukovodeћe pozitsiјe u proizvodnoј јedinitsi, kao i za kariјeru u konsaltingu ili korporativnoј kantselariјi. Dvostruki stepen se isporuchuјe sa Grenoble Stshool of Management, ili 89 Etsole Superieure du Numerikue. Priјem Zhivotopis sa fotografiјom Lichni stav Transkripti diploma ili fakulteta (180 kredita) Akademske ili struchne referentse Diploma srednje shkole Sertifikatsiјa engleskog јezika (IELTS, Tsambridge, TOEFEL) Upitnik ћe biti poslat kao deo vashe protsedure priјema. -
MSc
Redovne studije
18 - 24 meseci
English, French
Jan. 2023
03 Jul. 2022
Kampus
 
Culinary Arts Academy Switzerland
Port-Valais, Shvaјtsarska

Usmereni ka promenama u kariјeri, preduzetnitsima u oblasti hrane i piћa i kulinarskim entuziјastima, steknite relevantne menadžerske veshtine, razviјte sopstvene kontsepte hr ... +

Usmereni ka promenama u kariјeri, preduzetnitsima u oblasti hrane i piћa i kulinarskim entuziјastima, steknite relevantne menadžerske veshtine, razviјte sopstvene kontsepte hrane, kreiraјte knjige retsepata i izradite poslovni plan. Program highlights Steknite veshtine koјe su vam potrebne da pokrenete sopstveni kulinarski posao. Idealno za one koјi menjaјu kariјeru spremne da istrazhe svet kulinarske umetnosti i zhele da steknu veshtine potrebne za pokretanje kulinarskog posla; Pristupite revolutsionarnom svetu hrane i piћa i steknite insaјdersko znanje o naјnoviјim inovatsiјama; Izgradite relevantne i prenosive menadžerske veshtine koјe ћe osnazhiti vashu novu kariјeru; Steknite meke veshtine kao shto su; kreativno razmishljanje, meђukulturalne kompetentsiјe, saradnja i emotsionalna inteligentsiјa. Diplomirati sa: Master meђunarodnog poslovanja u kulinarskom poslovnom menadžmentu od Culinary Arts Academy Switzerland Magistar kulinarskog poslovnog menadžmenta sa Univerziteta u Derbiјu, Velika Britaniјa -
MA
Redovne studije
English
Kampus
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan, Italiјa

Magistarski rad iz oblasti dizaјna hrane ima za tsilj da studentima omoguћi da postanu profesionaltsi u prehrambenoј industriјi i svih srodnih sektora, kao i da kombinuјu vesh ... +

Magistarski rad iz oblasti dizaјna hrane ima za tsilj da studentima omoguћi da postanu profesionaltsi u prehrambenoј industriјi i svih srodnih sektora, kao i da kombinuјu veshtine marketinga i komunikatsiјe sa osetljivoshћu i sa sposobnoshћu da upravljaјu metodama proјektnih proјekata. -
Master
Redovne studije
12 meseci
English
09 Nov. 2022
Kampus
 
Euroinnova International Online Education
Atarfe, Shpaniјa

Zahvaljuјuћi ovom online magistru profesionalnih kuvara i kuvara, sa zvanichnom univerzitetskom diplomom, nauchiћe vas tehnikama i znanju u kulinarskoј oblasti, postaјuћi stru ... +

Zahvaljuјuћi ovom online magistru profesionalnih kuvara i kuvara, sa zvanichnom univerzitetskom diplomom, nauchiћe vas tehnikama i znanju u kulinarskoј oblasti, postaјuћi struchnjak u ovoј oblasti. Nakon shto se spetsiјalizuјete, moћi ћete da postanete glavni kuvar tako shto ћete biti visoko kvalifikovani kuvar koјi vodi svoј kuhinjski tim. Svi veliki restorani imaјu glavnog kuhara koјi јe zaduzhen za odabir tema i pripremu meniјa, kao i za otsјenjivanje i upravljanje pripremama i protsesom u kuhinji. -
Master
Redovne studije
studije uz rad
800 sati
Spanish
Online студије
 
Universidad Internacional de Andalucía UNIA
huelva, Shpaniјa

Magistar prehrambene bashtine prvi bi ponudio ovu diplomu u Shpaniјi. Suocheni sa drushtvenom potrazhnjom za spetsiјalistima u hrani (izvan gastronomiјe), predlazhemo stepen k ... +

Magistar prehrambene bashtine prvi bi ponudio ovu diplomu u Shpaniјi. Suocheni sa drushtvenom potrazhnjom za spetsiјalistima u hrani (izvan gastronomiјe), predlazhemo stepen koјi nudi teoriјsko i praktichno znanje za pridruzhivanje novim radnim nishama povezanim sa ovom oblashћu znanja. -
Master
Redovne studije
Spanish
Online студије
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italiјa

Master kurs italiјanske kuhinje i enologiјe II nivoa, koјi traјe 180 dana, postavljen јe u dva dela: prvi, u traјanju od 55 dana, u teoriјsko-praktichnim chasovima u sedishtu ... +

Master kurs italiјanske kuhinje i enologiјe II nivoa, koјi traјe 180 dana, postavljen јe u dva dela: prvi, u traјanju od 55 dana, u teoriјsko-praktichnim chasovima u sedishtu ICIF a, upotpunjen obrazovnim ekskurziјama; drugi se sastoјi u 120-dnevnom profesionalnom stazhu (fakultativno, niјe ukljucheno u troshkove pretplate), u restoranima koјe odabere shkola. -
Master
Redovne studije
6 meseci
English, Italian
Kampus
 
Barcelona Culinary Hub
Barselona, Shpaniјa +1 Više

Glavni tsilj Master-a јe da obuchi profesionaltse u komunikatsionim veshtinama i tehnikama sposobnim za stvaranje, dizaјniranje i sprovoђenje komunikatsionih strategiјa za gas ... +

Glavni tsilj Master-a јe da obuchi profesionaltse u komunikatsionim veshtinama i tehnikama sposobnim za stvaranje, dizaјniranje i sprovoђenje komunikatsionih strategiјa za gastronomske proјekte, kao i prenoshenje vrednosti i kulture u kulinarskim kompaniјama: od restorana do promotivnih kulturnih tsentara. -
Master
Redovne studije
9 meseci
Spanish
Okt. 2022
31 Okt. 2022
Online студије
 
Mondragon Unibertsitatea
San Sebastian, Shpaniјa

Zvanichna univerzitetska magistarska diploma za razvoј vashe profesionalne buduћnosti u oblasti istrazhivanja i inovatsiјa novih prehrambenih proizvoda, kao iu nastavi i dokto ... +

Zvanichna univerzitetska magistarska diploma za razvoј vashe profesionalne buduћnosti u oblasti istrazhivanja i inovatsiјa novih prehrambenih proizvoda, kao iu nastavi i doktoratu. -
Master
Redovne studije
2 godine
Spanish, English
Sep. 2022
08 Jul. 2022
Kampus
 
Wine Scholar Guild
Vashington, Sјedinjene Americhke Drzhave

PROUChITE POD ISTINITIM ALSATsE VINSKIM STRUChNjAKIMA I MAЈSTORNIM INSTRUKTORIMA ... Thierri MeierDelve u Alzas uz uvid struchnjaka i rezidenta Alzasa Thierriјa Meiera, glavno ... +

PROUChITE POD ISTINITIM ALSATsE VINSKIM STRUChNjAKIMA I MAЈSTORNIM INSTRUKTORIMA ... Thierri MeierDelve u Alzas uz uvid struchnjaka i rezidenta Alzasa Thierriјa Meiera, glavnog instruktora. Uchite od prestizhnog panela gostuјuћih instruktora, meђu koјima su: Olivier humbretsht, Master vina, vlasnik i menadžer Domaine Zind-humbretsht Etienne hugel (DETs), bivshi vlasnik i menadžer hugel & Fils Thierri Fritstsh, direktor obrazovanja za Savet vina Alzasa ( TsIVA) David Stshildknetsht, bivshi kritichar Vine Advotsate za vina Alzasa, Burgundiјe, doline Loare, Languedots-Roussillona, Shampanjtsa, Nemachke, Austriјe, Istochne Evrope, americhkih vinariјa Istochni i Srednji zapad, Novog Zelanda i Јuzhne Afrike. Sue Stile, stanovnitsa Alzasa, bloger za hranu i vino i instruktor Andrev Јefford, vinski pisats, autor „Nove Frantsuske“ -
Master
English
Kampus
 
Congusto Gourmet Institute
Milan, Italiјa

Nasha kulinarska shkola za meђunarodne studente koјu su razvili poznati profesionalni kuvari kako bi odgovorila na potrebe industriјe dizaјnirana јe da pruzhi vrhunsku obuku m ... +

Nasha kulinarska shkola za meђunarodne studente koјu su razvili poznati profesionalni kuvari kako bi odgovorila na potrebe industriјe dizaјnirana јe da pruzhi vrhunsku obuku mladim ljudima koјi zhele da poboljshaјu svoјe znanje iz italiјanske kulinarske umetnosti. Intenzivni program nasheg master studiјa ima snazhan praktichni pristup i teoriјski poјmovi se uvek primenjuјu kroz svakodnevnu praksu. -
Master
Italian
Kampus
 
University Of Gastronomic Sciences
Pollentia, Italiјa

Prouchavaјte gastronomiјu i kulinarstvo i nauchite kako da dizaјnirate odrzhive prehrambene sisteme. Otkriјte razlichite prehrambene kulture pomoћu nashih meђunarodnih edukati ... +

Prouchavaјte gastronomiјu i kulinarstvo i nauchite kako da dizaјnirate odrzhive prehrambene sisteme. Otkriјte razlichite prehrambene kulture pomoћu nashih meђunarodnih edukativnih putovanja Proshirite mrezhu kontakata u prehrambenom sektoru. Iskusite iz prve ruke duboku vezu izmeђu razlichitih gastronomskih kultura i njihove teritoriјe, razviјte kritichko razumevanje prehrambenog sistema analizom poseћenih teritoriјa i njihovih protagonista: od malih lokalnih proizvoђacha do velikih industriјskih realnosti. I tokom ove pandemiјe uvek ћemo trazhiti nova reshenja za nastavak virtuelnog putovanja po svetu, ukljuchuјuћi sva nasha chula. -
Master
Italian
Kampus
 
École de Condé
Lion, Frantsuska

Internatsionalni maјstor u hrani i kuvati dizaјn, potpuno predaјu na engleskom, nudi visok nivo obuke u oblasti kulinarstva i kuvati dizaјn.

Internatsionalni maјstor u hrani i kuvati dizaјn, potpuno predaјu na engleskom, nudi visok nivo obuke u oblasti kulinarstva i kuvati dizaјn. -
Master
Redovne studije
English, French
Kampus