28 Master Programi u Instrumentalna muzika 2024

Master Programi u Instrumentalna muzika 2024Filter
    • Pécs, Мађарска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ови програми су заиста посвећени - за оне младе уметнике који имају за циљ да буду редовно на позорници. На часовима инструменталног извођења, који се одржавају два пута недељно кроз четири семестра, циљ је постићи: - техничке способности правог виртуоза, - стабилност и поузданост у свирању, - детаљно стилско знање о свим главним еповима и жанровима класичне музике у вези са инструментом проучавано, - способност да се лакоћом и креативношћу обликује музички процес до најмањих нијанси и нијанси, - темељно поштовање композиторских упутстава, стављено у одрживу комбинацију са сопственим идејама и личношћу извођача.

    • Helsinki, Финска

    Redovne studije

    30 meseci

    Na kampusu

    Engleski, Finski, Švedski

    Dođite i studirajte na jednom od najboljih univerziteta za izvođačke umetnosti na svetu. Kao student klavira na Sibelius akademiji, studiraćete po programu koji je poštovan i na nacionalnom i na globalnom nivou pod vođstvom vrhunskih muzičara i pedagoga iz Finske i inostranstva. Mnogi virtuozni pijanisti školovani na Sibelijus akademiji su postigli međunarodni uspeh, uključujući npr. Paavali Jumppanen, Antti Siirala, Laura Mikkola, Gergely Bogányi, Olli Mustonen i Henri Sigfridsson.

    • Prague, Чешка Република

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Основна стручност која се учи у оквиру МА студија темељи се на претходном студијском програму БА и састоји се од скупа симбиотски повезаних лингвистичких, књижевних и дидактичких дисциплина осмишљених да дипломираним студентима пруже значајно знање у свим овим, у складу са нивоом МА.

    • Helsinki, Финска

    Redovne studije

    30 meseci

    Na kampusu

    Engleski, Finski, Švedski

    Dođite i studirajte na jednom od najboljih univerziteta za izvođačke umetnosti na svetu. Program vam omogućava da dostignete najviši nivo kompetencije u svom instrumentu pod vođstvom najboljih mogućih nastavnika. Steći ćete veštine potrebne za rad kao svestrani profesionalac za udaraljke, i kao solista i kao orkestar ili kamerni muzičar. Takođe možete završiti veliki studijski modul na pedagoškim studijama potreban za rad kao nastavnik.

    • Helsinki, Финска

    Redovne studije

    30 meseci

    Na kampusu

    Engleski, Finski, Švedski

    Dođite i studirajte na jednom od najboljih univerziteta za izvođačke umetnosti na svetu. Sa orguljama kao glavnim predmetom, fokusiraćete se na veštine izvođenja, improvizaciju i pedagogiju organa. Osnovne studije orgulja organizuje Katedra za crkvenu muziku, koja je bliska i gostoljubiva zajednica od preko 160 studenata.

    • Prague, Чешка Република

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Циљ је да се образује матурант који може да предаје свирање инструмента (клавир или виолину) у различитим врстама музичких школа. Студиј је повезан са претходним основним студијама, концентрисаним на стицање посебних музичких знања и способности. Магистарске студије су усмерене на сарадњу са педагошким и психолошким предметима и са праксом у основним и средњим школама на развоју музичко педагошких вештина. Предмети воде рачуна о педагошкој оријентацији мастер студија. Основна експертиза која се предаје у оквиру магистарског студија надовезује се на претходни БА студијски програм и састоји се од скупа симбиотски међусобно повезаних лингвистичких, књижевних и дидактичких дисциплина осмишљених да дипломцу дају суштинско знање о свему овоме, у складу са нивоом магистара.

    • Prague, Чешка Република

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Студијски програм се наставља на основни студијски програм Музичко васпитање са фокусом на образовање. Циљ студијског програма је да својим свршеним студентима обезбеди свеобухватну магистарску диплому, која ће их оспособити за звање наставника музике на ИИ степену основних и средњих школа. Студијски програм води рачуна о пропорционалности когнитивне, дидактичке и педагошко-психолошке компоненте обуке, док се теренска знања стечена на дипломама даље систематизују и примењују у области дидактике и стручних предмета који су са њом уско повезани. Дипломци студијског програма оспособљени су да самостално креирају школске образовне програме из образовне области Уметност и култура. Спремни су да предају музичко образовање са свим његовим аспектима у области знања и вештина. Студијски програм се надовезује на креативне активности у области музичког образовања и његове дидактике. Теренска компонента је усмерена на дубље разумевање проблематике музичког образовања, што се огледа у настави музичког васпитања у основним и средњим школама. Музичке појаве и појмови приказани су у ширем контексту и односима између различитих врста науке и уметности. Музичко-дидактичка компонента заснива се на знањима стеченим у музичко педагошким истраживањима и на најбољим праксама верификованим у пракси. Музичка теорија и педагошка компонента се затим могу продубити у докторском студијском програму, нпр. Музичка теорија и педагогија. Студијски програм у главном плану поштује равнотежу предметне, дидактичке и педагошко-психолошке компоненте обуке према стандардима образовања наставника Министарства просвете. Педагошко-психолошка обука обухвата предмете педагогије, психологије и специјалне педагогије, укључујући педагошко-психолошку праксу. Део тога је и израда дипломског рада. Циљ је да се образује матурант који је способан да предаје свирање инструмента (клавир или виолину) у различитим врстама музичких школа. Студиј је повезан са претходним основним студијама, концентрисаним на стицање посебних музичких знања и способности. Магистарске студије су усмерене на сарадњу са педагошким и психолошким предметима и са праксом у основним и средњим школама на развоју музичко педагошких вештина. Предмети воде рачуна о педагошкој оријентацији мастер студија.

    • Copenhagen, Данска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Образовање у оквиру класичне музике, који има за циљ ка каријеру професионалног музичара / пјевача или професионалног инструментал / говорној наставника ...

  • Na kampusu

    Магистар музички програм степени је напредни курс студија за музичара који имају Бацхелор 'с степен и траже каријеру као професионални музичари.

    • Birmingham, Сједињене Америчке Државе

    Na kampusu

    Engleski

    • Taito City, Јапан

    Na kampusu

    Магистериј се додељује појединцима након спровођења смерница за тезу и лекција из практичних техника са повећаном стручношћу у складу са индивидуалним планом истраживања, првим универзитетским магистарским рециталом (полу-рецитални програм) и практичним перформансама за ревизију степена (око један сат) и извршена је ревизија тезе, а студенти су положили рецензију. Доктор: Докторска диплома се додељује појединцима након што се спроведу лекције из практичних техника за додатно побољшање напредне стручне експертизе и консултације за даља истраживања, први универзитетски докторски рецитал (цео програм рецитала) и практичне перформансе за ревизију степена (цео рецитал) извршена је ревизија тезе, а студенти су положили рецензију. На дипломским магистарским и докторским програмима, сваки студент наставља напредне перформансе и истраживање као пијаниста, радећи према свом или њеном независном студијском плану. Годишњи рецитал је услов за студенте мастер и докторских студија. Да би стекли диплому, студенти морају извести програм који траје отприлике један сат. Услови за добијање дипломе такође укључују писану тезу. Студенти су дужни прикупити довољно материјала и развити аналитичке способности потребне за писање тезе за објављивање.

    • Meguro City, Јапан

    Na kampusu

    Подручје истраживања инструмената тастатуре Подручје истраживања инструмената тастатуре Градуате Сцхоол оф Мусиц (мастер програм) основано је у сврху развоја напреднијег музичког образовања и истраживања и људских ресурса који доприносе култури и друштву. У овом подручју истраживања инструмената на тастатури, како би се органски развили висококвалитетни практични образовни програми и омогућиле активности у широком спектру, наставници пијаниста и композитора, као и наставници гласа, гудача, цеви и удараљки. Имамо свеобухватан систем наставе за музичку уметност, укључујући. У подручју истраживања клавира постоји „посебно истраживање инструменталне музике“ усредсређено на аналитичаре како би се продубило разумевање музике, и лекција која ће проширити музичку перспективу кроз разумевање других музичких инструмената узимајући у обзир технику изражавања перформанса аналитичара. Постоје часови попут „обуке камерне музике“, учења језика, читања оригиналне књиге, позваних професора из иностранства и практичне наставе пијаниста. У тесту завршетка, један сат извођења и резултат музичког истраживања морају бити припремљени као расправа или програмска напомена. У области истраживања пратње, циљ је неговање продубљеног знања о различитим музичким инструментима и гласовима, способност тачног читања партитура итд., Који су неопходни за професионалну пратњу, и у потпуности подржати колеге, истовремено изражавајући себе. Да одржи практичну лекцију. Практичне лекције, укључујући музичку анализу композиторовог инструктора, „основне вежбе за пратњу“ да би се научила жива хармонија и аранжман неопходни за разумевање дела, инструменталне музичке сонате, песме, опера, ораторијум, колепетитол итд. Постоје „посебна истраживања о инструменталној музици“ који вам омогућава да одаберете оно што желите да научите и „тренинг камерне музике“ који је заједнички свим смеровима инструменталне музике. Посао пијаниста пратње тренутно је у великој потражњи, али мало је места за потпуно учење. Циљ ове постдипломске школе је да темељно научи способности потребне као пратња, обрати пажњу на индивидуалну индивидуалност и коначно успостави свеобухватан поглед на музику.

    • Tempe, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    ММ програм у извођењу са сарадничком клавирском концентрацијом омогућава студентима да наступају у свим инструменталним областима и гласовима, фокусирајући се на заједничке подухвате као што су рецитал песама, инструментални дуо и камерна музика, оперске и музичке позоришне продукције и велики ансамбли.

    • Warsaw, Пољска

    Na kampusu

    Engleski

    Мајор припрема виртуозе на клавиру за самостално бављење уметничком активношћу као солисти и камерни музичари. Укључује пропедевтику клавира или свирања на органима. Нуди могућност упознавања историје пољске културе, посебно музике и пољске пијанистичке историје.

    • Ostrava, Чешка Република

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Камерна музика је нови пратећи мастер програм који нуди Факултет ликовних уметности и музике од академске 2021/22. Програм је погодан за дипломце музичке дипломе који желе да се специјализују за камерну музику. Док студенти камерне музике настављају да развијају своје вештине као самостални извођачи, већина практичне музичке наставе фокусирана је на свирање у камерном ансамблу.