49 Master Programi u Industrijski dizajn 2024

Master Programi u Industrijski dizajn 2024Filter
    • Wellington, Нови Зеланд

    Redovne studije

    18 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Узмите специјалистичке вјештине и знање које требате бити успјешни професионалци у дизајнерској индустрији. У овом програму од три тромесечја научићете уметност доношења идеја у животу - од концепције до дизајна до изградње.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Програм створен сарадњом у образовном пројекту из дисциплинских области Дизајн, Машинство и Машинство, има за циљ специјалистичку обуку у три основне области: Дизајн, Процес и Индустријска производња; Материјали за дизајн; Репрезентација и израда прототипа.

    • Gothenburg, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Проучавање овог мастер програма ће вам дати вештине да дизајнирате боље производе и услуге, пружајући смислено корисничко искуство, побољшавајући и правите стварну разлику у свакодневним животима људи. Програм је усмерен на корисника и оријентисан на одрживост, са перспективом холистичког система на развој производа.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    14 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    • Aarhus, Данска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • San Francisco, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    4 semestra

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    • Rotterdam, Холандија
    • Bilbao, Шпанија
    • + 5 more

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Pozivanje budućih urbanih mislioca koji su radoznali i zainteresovani za to kako možemo da revitalizujemo postindustrijske gradove! Ovaj uzbudljiv i jedinstven Master program želi da stvori obrazovno iskustvo koje prepoznaje i kritički reaguje na pitanja gradova u različitim oblicima i fazama postindustrijske tranzicije i edukuje sledeću generaciju specijalista sa veštinama i znanjem 21. veka potrebnim za rešavanje izazova i mogućnosti gradova u tranziciji i superraznovrsnim društvima. To je idealan program za profesionalce koji se bave projektovanjem, planiranjem, upravljanjem ili procenom grada koji žele da se pridruže živoj zajednici znanja i inovacija posvećenoj preispitivanju održivije urbane budućnosti. RePic podstiče transformativne načine nastave, istraživanja i učenja - reagujući na specifične izazove i karakteristike postindustrijskih gradova.

    • Tampa, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Програм магистра и наставног дизајна и технологије на Универзитету у Тампи бави се растућим пољем учења и људских перформанси и пружа мултидисциплинарно подручје студија које привлачи студенте из многих дисциплина и позадина. Дизајнери инструкција разумију и користе технологије и као производ (нпр., Веб курсеви) и као процес (нпр. Итеративни и формативни приступи процени ученика).

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    16 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер у дизајну производа се фокусира на корисничко искуство и шире значење производа, што је кључно за дизајнере да у потпуности разумеју друштвени и еколошки утицај истог. Циљ курса је да се студентима пружи простор за експериментисање, како би изразили своје вештине, од замисли до извођења.

    • Turin, Италија

    Redovne studije

    11 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    1. издање - Мастер у дизајну јахти нуди идеалан образовни пут да постанете дизајнер јахти, дајући неопходне вештине за бављење сваком фазом процеса пројектовања - од почетног истраживања и развоја концепта до стварне изградње ентеријера и екстеријера и валидације производних процеса у бродоградилишту.

    • Lahti, Финска
    • Mikkeli, Финска

    Redovne studije

    2 godine

    Blended

    Engleski

    Нови производи се свакодневно и све већим темпом уводе на тржиште како би се задовољили растући захтеви купаца. Као резултат тога, конкуренција између произвођача улази у нову фазу. Мастер програм из инжењерства индустријског дизајна пружа студентима знање о иновативном дизајну, производним методама, људским факторима, креативном решавању проблема, напредним материјалима, индустријским и пословним изазовима и еколошким разматрањима. Ово знање је потребно у различитим фазама развоја производа да би се задовољиле потребе индустрије, подржале кориснике производа и одговорило на питања животне средине.

    • Kolding, Данска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Као резултат транзиције из индустријализованог друштва у друштво засновано на знању и комуникацији, индустријски дизајн је дисциплина у брзом развоју.

    • Rochester, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Истражите теорију дизајна, историју дизајна и дизајн који је усмерен на човека док креирате низ производа широке потрошње.

    • Florence, Италија
    • Rome, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski, Italijanski

    Овај магистарски програм је усредсређен на методологије и процесе који одређују дизајн и успех иновативних производа. У овом курсу специјализације, методолошки, технолошки и културни аспекти, као и субјекти маркетинга, комуникација и менаџмента, у интеракцији су да би дошли до добро осмишљених пројеката, дизајнираних од стране професионалца који има све критичке и менаџерске компетенције дизајнера. уроњени у савремену стварност и способни да предвиде и тумаче будуће контексте.

    • Liberec, Чешка Република

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Овај студијски програм има за циљ да промовише стицање теоријских знања, истраживања и развоја и да доведе студенте да примјењују ово знање и развијају своје креативне капацитете. Дипломци ће имати основна знања из области машинства и специфичних знања о дизајнирању машина и опреме.