448 Master Programi u Inženjerske studije u Сједињене Америчке Државе for 2024

Master Programi u Inženjerske studije u Сједињене Америчке Државе for 2024Filter
    • Online USA

    Redovne studije

    15 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине магистарски програм за управљање производима са University of Maryland је дизајниран да вам помогне да се развијете као менаџер производа од поверења, опремљен да води животни циклус производа од открића до испоруке. За само 15 месеци, флексибилни онлајн курсеви ће вас припремити да уђете у ову каријеру високог раста и проширите своје професионалне могућности.

    • Paxton, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Да бисте прешли у виши ранг поља ватрогасне службе, не само да морате имати знање да бисте предвидели и планирали данашње сложене сценарије за ванредне ситуације, већ морате да покажете и административне и људске вештине ефикасног вође. Мастер јавне управе колеџа Анна Мариа са специјализацијом за ватрогасне и хитне службе дизајниран је за искусне ватрогасце, официре и друге ватрогасне професионалце који желе да пређу на руководеће положаје и положаје на високом нивоу.

    • Fairfax, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Стекните дубоко статистичко знање и техничку спретност које вам је потребно да унапредите улоге научника, инжењера и аналитичара. Научићете да испоручите процес који трансформише сирове податке и ставља их у контекст доношења одлука, као и да користи технологију за креирање информисаних стратегија за мање од 2 године.

    • Online USA

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине магистар електротехнике пружа напредну обуку из електротехнике. Истражићете цело поље и изабрати област концентрације која је у складу са вашом каријером. Изградите своје вештине у истраживању, дизајну, развоју и тестирању у овом 100% онлајн програму. Наш наставни план и програм је усмерен на професионалце који раде, али искуство није потребно за пријем. Сваки курс укључује дистрибуирану симулацију и лабораторије за практично искуство.

    • Orlando, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    1350 sati

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    МС степен нуди 3 опције: стаза Пхотоницс, стаза Оптицс и општа диплома Оптицс анд Пхотоницс. За све опције потребно је 30 сати дипломирања, како је описано у доњој табели. Са потпуно доступном опцијом која је сада доступна, наши магистри оптике и фотонике флексибилни су студенти намењени студентима са дипломом електротехнике, физике, машинства или сродних области. Предавали су га светски познати стручњаци на УЦФ-овом колеџу за оптику и фотонику, а програм нуди студентима детаљан наставни план и програм који покрива теме укључујући електромагнетику, физичку оптику, ласере, оптоелектронику, оптичка влакна, сликање и друго.

    • Corvallis, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Hoboken, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Мастер оф Енгинееринг (М.Енг.) Програм Енгинееринг Манагемент Школе за системе и предузећа (ССЕ'с) опрема инжењере, техничке менаџере, професионалце за пословне операције и друге вештинама, алатима и методологијама потребним за ефикасно управљање сложеношћу у различитим индустријама . По завршетку М.Инж. степена, студенти напредују до професионалних позиција са повећањем одговорности у широком спектру индустрија као што су бизнис, финансије, здравство, софтвер и технологија.

    • Cleveland, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Дизајниран да траје само годину дана, програм степена Мастер оф Енгинееринг анд Манагемент (МЕМ) на Универзитету Цасе Вестерн Ресерве биће од кључног значаја за унапређење ваше каријере у свету у коме се технологија мења брзином светлости.

    • San Francisco, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    6 semestra

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    MFA u Sound Design-u dizajnirana je da pruži najviši nivo obuke u dizajnu zvuka za film, televiziju, igre i druge vizuelne medije. Studenti će dobiti kompletan pregled procesa audio postprodukcije, dijaloga snimanja i uređivanja, zvučnih efekata i ambijenta kako bi stvorili zvučni pejzaž koji podržava i informiše narativ, od početnog snimanja do konačnog miksa. Studenti MFA će završiti projekat teze i portfelj u svojoj poslednjoj godini i diplomirati sa radnim znanjem o profesionalnim tokovima rada kako bi ih pripremili za uspeh u industriji zvučnih zapisa.

    • Baltimore, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Све око нас је направљено од материјала. Са магистарском дипломом из науке о материјалима од Џонса Хопкинса, можете бити у центру стварања следеће генерације материјала и материјалних система који покрећу савремене иновације и покрећу наше друштво.

    • South Orange, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Fort Wayne, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Naši inženjerski programi su ABET akreditovani i pripremaju studente za rešavanje najtežih inženjerskih problema sa najnovijim, najsavremenijim rešenjima.

    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    ФИУ-ин онлајн магистар наука из инжењерског менаџмента (МСЕМ) омогућава студентима да унапреде своју инжењерску каријеру кроз савремене методе које комбинују технологију и пословне курсеве. Ученици постају добро заокружени професионалци за управљање инжењерингом са оштрим фокусом на пословање и лидерство. Са структуром кохорте, програм је дизајниран за ученике да се крећу кроз фокусирани Pathway ка дипломирању.

    • Coral Gables, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Interdisciplinarni MS stepen programa u zdravlju i bezbednosti životne sredine se nudi preko Odeljenja za industrijsko inženjerstvo u saradnji sa Medicinskom fakultetu. Ovi programi studiranja su individualno strukturirani tako da odgovaraju interesima učenika i ciljevima karijere.

    • St. Louis, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Diplomirani studenti sprovodi magistra nauka u inženjerstvu na SLU School of Science and Engineering mogu izabrati da nastavi koncentraciju u jednoj od sledećih oblasti naglaskom