274 Master Programi u Građevinarstvo 2024

Master Programi u Građevinarstvo 2024Filter
    • Aarhus, Данска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    На почетку учења бирате између пет линија учења. Избор студијске линије је избор пакета предмета који утиче на прва три семестра. Тренутно су студијске области Геотехничко инжењерство инфраструктуре и Конструкцијско инжењерство.

    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    5 semestra

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Са онлајн програмом МС у грађевинарству, усавршићете теорију и вештине да унапредите своју каријеру. Кроз специјализоване курсеве, могућности истраживања и још много тога, овај флексибилни програм са 32 кредита пружиће дубоко разумевање различитих грађевинских дисциплина, као и четири различите концентрације: транспортно инжењерство, конструкцијско инжењерство, управљање грађевинским инжењерингом или инжењерство заштите животне средине. Са реномираним факултетом и окружењем за заједничко учење, програм припрема дипломце за успешну каријеру у области грађевинарства која се стално развија.

    • Lecco, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Програм повезује основне грађевинарске грађевине (пројектовање и изградња цивилних и околишних структура и инфраструктура) са широким прегледом најнапреднијих алата за управљање ризиком, са посебном пажњом на питања предвиђања и превенције у вези са структурама и инфраструктуром и земљиштем, на којима изграђени су или уграђени због природних и антропских узрока.

    • Be'er Sheva, Израел
    • Sde Boker, Израел

    Redovne studije

    5 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Конструкције и грађевинарство су најстарије дисциплине у инжењерству. Околина која окружује цивилизацију богата је структурама и објектима које су пројектовали и конструисали грађевински и грађевински инжењери. Конструкције се користе за становање, канцеларије, индустријска постројења, трговачке и забавне центре, аутобуске станице, железничке и железничке станице, аеродроме, морске луке итд.

    • Corvallis, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Perth, Аустралија
    • Melbourne, Аустралија
    • + 2 more

    Redovne studije

    24 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Друштво у којем данас живимо у основи зависи од структура које инжењери конструкција дизајнирају и испоручују. Стога се овај мастер инжењер (грађански: структурни) бави специфичним основним компетенцијама и повезаним основним знањем потребним за грађевинске инжењере.

    • Gothenburg, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Изграђено окружење је место где већина нас проводи своје животе, а сродне индустрије чине огроман део глобалне економије. У овом мастер програму ћете истражити питања у вези са структурама и зградама које је направио човек, радећи на стварању одрживијег и ресурсно ефикаснијег друштва.

    • Rotterdam, Холандија
    • Bilbao, Шпанија
    • + 5 more

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Pozivanje budućih urbanih mislioca koji su radoznali i zainteresovani za to kako možemo da revitalizujemo postindustrijske gradove! Ovaj uzbudljiv i jedinstven Master program želi da stvori obrazovno iskustvo koje prepoznaje i kritički reaguje na pitanja gradova u različitim oblicima i fazama postindustrijske tranzicije i edukuje sledeću generaciju specijalista sa veštinama i znanjem 21. veka potrebnim za rešavanje izazova i mogućnosti gradova u tranziciji i superraznovrsnim društvima. To je idealan program za profesionalce koji se bave projektovanjem, planiranjem, upravljanjem ili procenom grada koji žele da se pridruže živoj zajednici znanja i inovacija posvećenoj preispitivanju održivije urbane budućnosti. RePic podstiče transformativne načine nastave, istraživanja i učenja - reagujući na specifične izazove i karakteristike postindustrijskih gradova.

    • Cranfield, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Са јединственим фокусом на индустријске изазове и проблеме, овај курс ће вам опремити јаке експерименталне, нумеричке и аналитичке вјештине у структурној механици како за композитне тако и за металне компоненте. Ово ће вам помоћи да практично примените ово знање како бисте решили стварне проблеме са инжењерингом.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм у грађевинарству и архитектури негује дипломце који ће дизајнирати и градити наше будуће домове и инфраструктуру, са дубоким разумевањем људских услова и потреба и хитних захтева за одрживошћу. У једној од две специјализације, студенти истражују или технике за пројектовање, изградњу и одржавање инфраструктуре или инжењерско пројектовање зграда са фокусом на перформансе и перспективу животног циклуса.

    • Southampton, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    • Turin, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Gdańsk, Пољска

    Redovne studije

    3 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Program pruža studentima ogromnu paletu građevinskih tema, kako bi konačno doneli solidnu profesionalnu pozadinu. Raspored obuhvata matematiku, teoriju elastičnosti i plastičnosti, složene betonske konstrukcije, složene čelične konstrukcije, upravljanje građevinarstvom, napredne temelje, hidro i brodsko građevinarstvo, hidrauliku i hidrologiju, metodu konačnih elemenata, inženjersko inženjerstvo, inženjersko geodetsko inženjerstvo, pouzdanost konstrukcija, konstrukcije mostova, transportno inženjerstvo, geotehniku, strukturnu dinamiku, seminar o građevinarstvu, primene metoda konačnih elemenata, aspekti kulturnog stvaranja Građevinska industrija, geologija i Hidrogeologija, seminar teze.

    • Lacey, Сједињене Америчке Државе

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Rome, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Нови двогодишњи мастер курс (Лауреа Магистрале ЛМ-23) из грађевинарства под називом Одрживо приобално и океанско инжењерство почеће у новом огранку универзитета у Остији, само 30 минута од центра Рима, у октобру 2021.