Fleksibilno vreme Master program u Građevinarstvo u Nemačkoj

Pronađite Fleksibilno vreme Master programi u Građevinarstvo u Nemačkoj 2019

Građevinarstvo

Да би се успешно добијање мастер квалификације, мораћете да добију број кредита доношењем појединачних модула. Већина уче Мајстори ће имати низ кључних модула који морате да положи како би добили квалификацију. Процена истраживања Мастерса је скоро увек у потпуности један модул дисертације или пројекта.

Немачка, званично Савезна Република Немачка, је савезна парламентарна република у западној и централној Европи. Земља се састоји од 16 држава, и њен главни град и највећи град је Берлин.

Fleksibilno vreme Master programe u Građevinarstvo u Nemačkoj

Pročitajte više

Магистар инжењерства у пројектовању грађевинске конструкције

SRH University Heidelberg
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 18 месеци October 2019 Немачка Heidelberg

Са нашом конструкцијом магистарског пројектног менаџмента квалификујете се за захтевне менаџерске задатке и лидерске позиције у грађевинарству и индустрији некретнина. Осим специјалистичких знања, они нарочито уче способност систематичног планирања и размишљања мреже од развоја пројекта кроз управљање пројектом до управљања зградом. [+]

Школа инжењерства и архитектуре

Са нашом конструкцијом магистарског пројектног менаџмента квалификујете се за захтевне менаџерске задатке и лидерске позиције у грађевинарству и индустрији некретнина. Осим специјалистичких знања, они нарочито уче способност систематичног планирања и размишљања мреже од развоја пројекта кроз управљање пројектом до управљања зградом.

перспективе... [-]