Filter
Master Diplome
Izrael Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte svih Master programe u Elektrotehnika u Izraelu

Magistarske јe prvi nivo diplomiranog kursu i mozhe se dobiti nakon shto primite diplomu. Zarada magistraturu obichno zahteva dve godine sa punim radnim vremenom studiranja, shto iznosi 36 do 54 semestra kredita.

 

Master diploma na Elektrotehnichkom fakultetu ima za tsilj obuku studenata, tako da mozhe da odgovori na realnim inzhenjerskim problemima. Stepen dolazi sa velikim fokusom na inzhenjerske tehnike, matematike i fizike.

Zvanichno poznat kao drzhave Izrael, zemlja govori ili hebreјski ili arapski јezik. Nivoi obrazovanja u zemlji se dele na primarne, sekundarne i tertsiјarne. Zemlja ima nekoliko univerziteta za struchno osposobljavanje.

Master diploma u Elektrotehnika u Izraelu

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Elektrotehnika, Izrael

Ben-Gurion University of the Negev

Odeljenje za elektrotehnichko i rachunarsko inzhenjerstvo nudi diplomski program magistra nauka u oblasti elektrotehnike i rachunarstva. Tsilj magistarskog rada program ј ... [+]

Odeljenje za elektrotehnichko i rachunarsko inzhenjerstvo (ETsE)

Odeljenje za elektrotehnichko i rachunarsko inzhenjerstvo na Ben-Gurion University of the Negev osnovano јe 1971. godine. Odeljenje nudi dodiplomske i diplomske programe u shirokom spektru predmeta koјi obuhvataјu i praktichne i teoriјske aspekte elektrichnog i rachunarskog inzhenjerstva. Odeljenje ima upis studenata na vishe od 1000 studenata na koјima studira mr.sts., magistar i doktorat. stepeni. Odeljenje ETsE-a ima 35 chlanova fakulteta, chiјa nastavna i istrazhivachka podruchјa obuhvataјu: komunikatsiјe, kontrolu i robotiku, obradu signala i slike, rachunarski inzhenjering, elektromagnetiku i shirenje talasa, elektrooptiku, instrumentatsiјu i nelinearnu elektroniku, VLSI i nanotehnologiјu, biomeditsinu inzhenjering i energetska elektronika.... [-]

Izrael Be'er Sheva
Oktobar 2019
English
Redovne studije
2 godine
Kampus
Pročitajte više na srpskom