Keystone logo

2 Master Programi u Ekonomija u Канада за 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Popular study format

    Master Programi u Ekonomija

    Веома разноврсна научна дисциплина, која се примењује у областима у друштву, као што су бизнис, финансије, здравство, влада, образовање, породица, право, религија, политика, социјалне установе и наука, економија доказује фасцинантну област проучавања, за многе пост-дипломске научници. Магистар економских програма у Канади имају тенденцију да се специјализују у одређеним областима економије, као што су развој економије, која проучава промене глобалне, националне и локалне контексте за ниским до средњим приходима заједницама широм света. Друге области специјализације укључују природни ресурс економија, економска политика, економику пољопривреде, животну средину, финансијске економије и више.

    Да би се квалификовали за упис на магистарске студије Економског програма на универзитету или пословне школе у ​​Канади, кандидати треба да су већ завршили Бацхелор 'с степен, по могућству у вези предмета.Многи Мајстори Економски студената у Канади ће бити у обавези да поднесу писани тезу на крају свог мандата студија. Процене у Мастерс Економског програма у школама у Канади имају за циљ да тестира студентима 'теоријска и практична знања о основама своје области, као и показали више разумевања неких кључних концепата.

    Да бисте прочитали више о томе како можете да затражите више информација о Мастерс Економског програма из пословне школе у ​​Канади, једноставно идите доле.