Keystone logo

35 Master Programi u Ekonomska politika 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije prava
  • Politika
  • Ekonomska politika
Polja studija
  • Studije prava (35)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    Master Programi u Ekonomska politika

    Највеће актери у економији направи највећи утицај на укупна тржишним условима. Владе, банке и приватних фирми морају да створе стратегије које додели ограничене ресурсе на најефикаснији могући начин. Они са Мастер у економској политици имају вештине ове организације зависе за анализу података и створити ефикасне програме.

    Шта је мастер у економској политици? Ово је напредна степен који побољшава образовање ученика надилазе ниво дипломског. Она се фокусира на главним теоријама економије које се односе на одлуке политике. Студенти истражују теме важне за микро и макроекономских перспектива. Области фокуса укључују пореску политику, трговинске споразуме и јавне програме. Дипломци су у стању да идентификују неефикасности и предлоге за ефикасно функционисање великих размера организација.

    Дипломирани ће развили напредне критичког мишљења и комуникационе вештине.Поред тога што је у стању да анализира потенцијалне резултате промена политике, ови ученици уче да створе детаљне извештаје и презентације које синтетише сложене идеје у један лако разумљив формат. Ови програми такође дају студентима прилику да започне рад са најновијим софтверским алатима за прикупљање и анализу података.

    Трошкови за Мастер у економској политици зависиће институцији студент изабрао да присуствују. Препоручује се да студенти обратите признања одељења школа разматра за детаљније информације у вези такси и школарина.

    Дипломци се запослити у многим областима. Након завршеног програма, многи су у стању да напредују у својим каријерама постојећим. Владе, банке и приватне корпорације све захтевају услуге ових дипломаца. Они нађу посао као аналитичара и консултаната. Неки су успешни у руководећим улогама за јавне програме.Други бирају да наставе студије и заврши докторске студије. Ови студенти су квалификовани за каријере у академике.

    Важно је да се размотри што више опција могуће пре него што одлучи о програму. За стране студенте и професионалце који раде онлине курсеви из пружа квалитетне образовне могућности да се уклапају у географским и заказивање ограничења. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.