55 Master Programi u Dizajn interakcija 2024

Master Programi u Dizajn interakcija 2024Filter
    • Wellington, Нови Зеланд

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Мастер за дизајн корисничког искуства (МУКСД) је програм за постдипломске студије ИЦТ-а у Велингтону који изводи Школа за дизајн Victoria University of Wellington .

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Одговарајући на развој информационих и комуникационих технологија у последњих неколико деценија, програм ће пружити знање и дизајн искуства у свим областима примене дигиталних технологија: интерактивних и повезаних производа, осетљивих окружења, опипљивих и мултимедијских интерфејса, личних артефаката. Фокус је на дизајну за искуство кроз иновације артефаката, простора и услуга.

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    9 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Створите простор у коме се људи и технологија спајају. Потакните дизајн и иновације с искуством захваљујући дубоком разумевању људских потреба, технологије и потреба за дигиталним решењима. Помоћу Мастер-а у дизајну корисничког искуства развићете најтраженије УКС вештине док у првом лицу откријете иновативну визију дизајна усредсређеног на кориснике.

    • Hung Hom, Хонгконг

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    • Mendrisio, Швајцарска

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Магистар уметности у интерактивном дизајну комбинује дизајнерско размишљање, технике израде прототипова, дигиталну израду, програмирање и физичко рачунање у једном студијском програму који се бави реализацијом пројеката у којима је остварена интеракција између дизајнерске културе (укључујући дизајн дизајна и УКС дизајн) а технолошки развој омогућава стварање иновација вођених дизајном.

    • Barcelona, Шпанија
    • Bangkok, Тајланд

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Програм дизајна интеракције свемирске луке комбинује техничко знање, интердисциплинарна истраживања и креативни уметничко-научни приступ који омогућавају развој креативних интерфејса који генеришу прогресивне и иновативне апликације за дизајн медија, истраживање медија, уметност медија и комуникацију.

    • Umeå, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм МФА у дизајну интеракције бави се односом између људи и информационих технологија са посебним фокусом на интеракцију између производа и корисника.

    • Malmö, Шведска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Дизајн интеракција односи се на дизајн дигиталних артефаката и дигитално посредовану комуникацију, са фокусом на корисничко искуство. Дизајн интеракција је дисциплина која се брзо мења, и одржавамо релевантност нашег образовања радећи са стварним дизајнерским случајевима и вањским клијентима који укључују локалне партнере из индустрије, као и културне и грађанске организације.

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Španski

    Ова магистарска диплома из аудиовизуелних иновација и интерактивних окружења састоји се од четири међусобно повезана тематска модула који се баве дисциплинама и темама визуелне културе; уметност и нови медији; видео у реалном времену; аудиовизуелно ван екрана; покретна графика; генеративна графика; дизајн физичке интеракције; опипљива интеракција; дизајн система интеракције; интерактивни наратив; генеративни аудио; музичка композиција и дизајн звука; електронско прототиповање; дизајн, контрола и симулација светлости; дигитална производња; носиви уређаји; Виртуелна реалност; математике и физике за аудиовизуелне.

    • Gothenburg, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Од наших каријера и друштвених живота, до куповине и забаве, људски живот се све више одвија онлајн, посредован путем дигиталних апликација и услуга. Овај програм ће вам дати прилику да одиграте виталну улогу у изградњи следеће генерације апликација, оних које ће можда дефинисати како живимо и радимо у наредним деценијама.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм Интерацтиве Медиа Тецхнологи пружа вештине и знања у дизајнирању, развоју и евалуацији интерактивних производа и медија. Ученици могу да истражују теме везане за интеракцију човека и рачунара, корисничко искуство и звучне и визуелне медије. Подстичемо ученике да раде на пројектима који су им важни и да одговоре на друштвене изазове. Дипломци су стручњаци у индустрији и академској заједници, а неки оснивају своје компаније.

    • Tallinn, Естонија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 semestra

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Интеракциони дизајн се предаје на енглеском и 100% је онлајн студијски програм који је заједнички са Технолошким универзитетом Кипра. Припремамо дипломце са тржишним вештинама у дизајну, технологији и теорији у вези са доменом дизајна интеракције и интеракције човека и рачунара.

    • Turin, Италија

    Redovne studije

    10 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Дигитална комуникација обухвата све аспекте комуникације, оглашавања и маркетинга који се преносе електронски. То је област која расте и све је релевантнија и која шири своје границе и технолошки, али и као средство комуникације, трговине и забаве. Одликује се специфичним и разноврсним вештинама укључујући; маркетинг за управљање садржајем, програмирање сајтова и мобилних апликација до УКС/УИ дизајна, управљање друштвеним медијима до семантичког веба, прављење видео записа до оптимизације претраживача (СЕО), дигитални ПР као и управљање платформом за е-трговину и још много тога. ------------------------- Специјалиста за дигитални маркетинг

    • Limerick, Ирска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    • Patras, Грчка

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Blended

    Engleski

    У Интерацтион Генеративе Десигн дизајнер може дефинисати циљеве и параметре који утичу на резултат пројектовања, као што су геометрија, материјал и начин конструкције, и произвести све могуће верзије решења пројектног проблема на основу одабраних података (ово је релевантност дизајна). процес до еволуционих процеса морфогенезе у природи). Дизајнер се може кретати унутар различитих решења и изабрати најприкладније.