63 Master Programi u Digitalni dizajn 2024

Master Programi u Digitalni dizajn 2024Filter
    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Дигитална комуникација је редефинисала свакодневни живот. Као резултат тога, организације траже оне који могу да примене традиционалне стратегије комуникације на дигиталне канале и технологију у настајању. Припремите се за ове награђиване улоге у програму мастер студија стратегије и дизајна дигиталних медија на Универзитету Џон Хопкинс. Наш стручни факултет ће вам омогућити да развијете дигитални садржај који публика тражи. Започните сада да бисте завршили курсеве онлајн или у кампусу и завршили за само годину дана.

    • Aurora, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Онлине магистар наука из дигиталног маркетинга са Универзитета Аурора даје вам широко разумевање комуникације бренда од оснивања до извршења, тако да можете постићи успешно приповедање кроз дизајн.Кључне теме укључују управљање маркетингом, аналитику, медијску стратегију, креирање садржаја и још много тога.

    • Turku, Финска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Специјализација за дигиталну производњу обучава професионалце са темељним теоријским разумевањем и практичним вештинама у следећој генерацији 3Д штампања, друге дигиталне производње и традиционалних производних технологија.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    2 godine

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Одговарајући на развој информационих и комуникационих технологија у последњих неколико деценија, програм ће пружити знање и дизајн искуства у свим областима примене дигиталних технологија: интерактивних и повезаних производа, осетљивих окружења, опипљивих и мултимедијских интерфејса, личних артефаката. Фокус је на дизајну за искуство кроз иновације артефаката, простора и услуга.

    • Poole, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    МА Дигитал Фасхион Инноватион охрабрује и подржава дизајнере да истражују и раде са напредним дигиталним технологијама, испитују и преиспитују тренутну модну праксу и доводе у питање идеале око реализације производа. Мода је тренутно препозната као једна од најштетнијих индустрија на планети, која злоупотребљава природне ресурсе, одлаже масу сувишног отпада и производа на депоније и свакодневно испушта тона хемикалија у океане. Стога је критична пракса да дизајнери признају и покушавају да се позабаве и интегришу свесни и разматрани приступ како у дизајну тако и у реализацији модног производа.

    • Barcelona, Шпанија
    • Bangkok, Тајланд

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Програм дизајна интеракције свемирске луке комбинује техничко знање, интердисциплинарна истраживања и креативни уметничко-научни приступ који омогућавају развој креативних интерфејса који генеришу прогресивне и иновативне апликације за дизајн медија, истраживање медија, уметност медија и комуникацију.

    • Msida, Малта

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    МСц у дигиталним играма окупља ученике из многих позадина да креирају иновативне и узбудљиве дигиталне игре. Студенти се подстичу да истраже свој лични приступ стварању игара комбиновањем њиховог образовања дизајна игара или путем критичне анализе или специјализације технологије.

    • Potsdam, Немачка
    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Redovne studije

    2 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    U našem master programu vizuelnog& iskustva, studenti će steći razumevanje inovacija u digitalnim, računarskim i fizičkim interakcijama koje prožimaju naš svakodnevni život. Sve teme će biti isporučene u sekvencijalnim klasterima, omogućavajući studentima da steknu i primene teorije u stvarne kontekste, kao i da zamisle potpuno nove scenarije.

    • Online Spain

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Proučite štampu i digitalni grafički dizajn iz međunarodne i lokalne perspektive i ispitajte ulogu grafičkih dizajnera u današnjem unakrsnom kulturnom društvu. Ovaj šestomodularni mrežni master kurs omogućava međunarodnoj kohorti studenata da odgovori na sledeća pitanja: Šta je potrebno da bi danas bio grafički dizajner? Koje izbore mogu da napravim da podignem vaš kreativni rad? Koje alate mogu naučiti da idem od početnika do stručnjaka?

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Španski

    Научићемо вас да превазиђете визуелни слој да бисте дизајнирали идеално искуство бренда за потрошача. У том циљу, научићемо да истражујемо контекст, дефинишемо архетипове, идентификујемо проблеме и потребе, откривамо могућности и болне тачке и, наравно, дизајнирамо савршено путовање купаца.

    • Mexico City, Мексико

    Fleksibilno vreme

    18 meseci

    Učenje na daljinu

    Španski, Engleski

    Најсавременији онлајн дипломски програм за будуће финансијске лидере који ће покретати економске иновације кроз јединствено виртуелно искуство.

    • Los Angeles, Сједињене Америчке Државе
    • Valencia, Шпанија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski, Španski

    Добродошли у узбудљив свет дигиталне ликовне уметности! У овој фасцинантној ери технологије и креативности, дигитална уметност се појавила као иновативан и задивљујући облик изражавања. Конвергенција између дигиталне технологије и традиционалних уметничких дисциплина довела је до стварања универзума креативних могућности без граница.

    • Wrocław, Пољска

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Крените на трансформативно путовање на нашем цењеном универзитету, где Програм за креирање медијског садржаја револуционише укрштање медија и писања кроз најсавременије технологије. Реците збогом конвенционалним приступима и прихватите напредан наставни план и програм који је прилагођен динамичним захтевима тржишта.

    • London, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Španski, Engleski, Portugalski

    У сложеном и конкурентном окружењу, оно што компаније тренутно интегришу, дизајн је постао важна конкурентска и стратешка предност, јер нуди иновације и диференцијацију.

    • Madrid, Шпанија
    • Seville, Шпанија
    • + 2 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    7 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Španski

    Овај напредни дигитални видео (ВФКС) и Мотион Грапхицс Мастер намењен је свима који су заинтересовани за свет дигиталног видеа, визуелних ефеката (ВФКС) и покретне графике. За завршетак и исправан надзор овог мајстора није потребно никакво предзнање или квалификације.