Fleksibilno vreme Master diploma u Automobilski inženjering u Ujedinjenom Kraljevstvu

Pogledajte sve Fleksibilno vreme Master programi u Automobilski inženjering u Ujedinjenom Kraljevstvu 2019

Automobilski inženjering

Магистарске односи се на завршетку дипломски студијски програм који припрема студенте да унаприједе своје знање о одређеној теми или унапреде своје каријере. Већина мајстора су одобрена од стране државних или јавних универзитета.

Аутомотиве Енгинееринг програми често пружају студентима са снажним темељима научних сазнања да им помогне да заврше своје образовне циљеве. Многи студенти могу сусрести курсеви хемије, математике, информатике и управљања који могу да помогну да их припреми за своју будућност.  

Велика Британија, Велика Британија је више од 300 година и обухвата четири конститутивне народе: Енглеска, Шкотска, Велс и Северна Ирска. Велика Британија је била центар образовања за последњих 1.000 година и поседује многе древне и истакнути универзитета. Страни студенти чине значајан део студентског тела на универзитетима у Великој Британији.

Fleksibilno vreme Master diploma u Automobilski inženjering u Ujedinjenom Kraljevstvu

Pročitajte više

МЕнг (Хонс) у напредном инжењерству возила

London South Bank University
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 4 - 6 године September 2019 Уједињено Краљевство London

Овај интегрисани магистарски четворогодишњи курс усредсређен је на одрживи развој, будуће технологије ниске емисије и урбани транспорт. [+]

Овај интегрисани магистарски четворогодишњи курс усредсређен је на одрживи развој, будуће технологије ниске емисије и урбани транспорт.

7 разлога за студирање овдеБудући доказ: Јединствени курс развија стручност коју захтијева индустрија аутомобила, будућих возила и моторспорта.Напредовање у каријери: Проширује студије на ниво Мастерса и пружа већу ширину и дубину студија што је најбржи и најлакши начин да постане Инжењер за чување (ЦЕнг).Иновативна испорука: Пројектно учење подржано од стране водећих хардвера и софтвера.Квалитет истраживања: Но.2 Лондонски савремени универзитет за квалитет истраживања у машинству (комплетан универзитетски водич табела, 2018).Добро повезана: ЛСБУ има везе са водећим компанијама за возила.Изванредни садржаји: Користите нашу виртуелну инжењерску лабораторију.Радно искуство: Имажете опцију да извршите радно мјесто у вашој трећој години.Овај интегрисани мастер курс покрива... [-]