Fleksibilno vreme Master u Automobilski inženjering u Nemačkoj

Pogledajte Fleksibilno vreme Master diplome u Automobilski inženjering u Nemačkoj 2018/2019

Automobilski inženjering

Магистрирао је академски степен додељује се појединцима који успешно означава виши ниво стручности. Постоје две основне врсте мајстора - уче и истраживања.

У Аутомотиве Енгинееринг програма, студенти имају прилику да се упознају низ методолошких оперативним системима који су присутни у целој индустрији индустрију. Ово може да подржи њихове студије који теже предмете који могу да покривају теме као што су механика, материјала, енергије и управљање.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

Fleksibilno vreme Master program u Automobilski inženjering u Nemačkoj

Pročitajte više

мајстор у паметним мобилности и енергетских система (Имес)

Ostfalia University of Applied Science
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 3 - 7 семестра October 2018 Немачка Wolfenbüttel Wolfsburg +1 više

Степен програма акредитовани мастер "Паметна Мобилност и Енерги Системс" је првенствено усмерен ка дипломаца диплому програма оријентисана ка електротехнике или информационе технологије, које су теже за каријеру као ВКВ професионалном или менаџера ... [+]

Степен програма акредитовани мастер "Паметна Мобилност и Енерги Системс" је првенствено усмерен ка дипломаца диплому програма оријентисана ка електротехнике или информационе технологије, које су теже за каријеру као високог стручног професионалног или менаџера.

Поља активности и примену

Типичне области примене су технички захтевне професионалне и лидерске задатке као пројекат, групе или одељења лидера у погледу примјене оријентисан истраживање, развој и усавршавање, дефинисање и развој производа, система интеграције, планирање пројекта, управљање квалитетом, техничка дистрибуције:... [-]