Fleksibilno vreme Master program u Automobilski inženjering u Holandiji

Vidite Fleksibilno vreme Post diplomske studije u Automobilski inženjering u Holandiji 2018/2019

Automobilski inženjering

Магистрирао вам даје прилику да се или даље своје разумевање одређеног питања или скинути на сасвим другачији начин користећи вештине које сте добили од претходног диплому.

Студенти у аутомобилског инжењерства програма имати прилику да изгради јаку основу за различите каријере у пројектовању производа за аутомобилску индустрију. Студенти могу изградити знање неопходно да дизајнира различите аспекте возила у својим будућим каријерама.

 

Народ, језик и културу Холандије се назива "холандске ". Модерна европска земља данас, Холандија очувао међународни карактер и веома је познат по својој либералној менталитет. Холандија има много универзитета. Земља је недавно претворена своје наслове у бацхелор / мастер система.Постоје две врсте универзитета: Академски (фокусира више на теоретском знању, звани "Университеит ") или примењених наука (више фокусирана на практична знања, звани "Хогесцхоол ")

Fleksibilno vreme Master u Automobilski inženjering u Holandiji

Pročitajte više

Мастер аутомобилских система

HAN University of Applied Sciences
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 18 месеци September 2019 Холандија Arnhem

Иако је мобилност кључна за глобалну економију, она је такође допринела повећању емисије ЦО2. Потребна су нам креативна решења која комбинују захтеве мобилности са одрживим, социјалним и техничким развојем. [+]

Мастер у аутомобилским системима

Иако је мобилност кључна за глобалну економију, она је такође допринела повећању емисије ЦО2. Потребна су нам креативна решења која комбинују захтеве мобилности са одрживим, социјалним и техничким развојем. Проналажење ових решења захтева високо обучене и иновативне професионалце. Студије аутомобилских система на ХАН Универзитету примењених наука и постају ауторитет на чистијим, безбеднијим и паметнијим возилима.... [-]