Filter
Master Diplome
Холандија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte sve Master diplome u Automobilski inženjering u Holandiji

Магистрирао вам даје прилику да се или даље своје разумевање одређеног питања или скинути на сасвим другачији начин користећи вештине које сте добили од претходног диплому.

Студенти у Аутомотиве Енгинееринг програми могу да се припреме за велики број различитих каријере на терену. Многи програм дипломци запошљавају на различитим нивоима у производњи, пост-продукцију, индустријске прераде, аутомобилске дизајна и истраживања и пројектовања.

Народ, језик и културу Холандије се назива "холандске ". Модерна европска земља данас, Холандија очувао међународни карактер и веома је познат по својој либералној менталитет. Холандија има много универзитета. Земља је недавно претворена своје наслове у бацхелор / мастер система.Постоје две врсте универзитета: Академски (фокусира више на теоретском знању, звани "Университеит ") или примењених наука (више фокусирана на практична знања, звани "Хогесцхоол ")

Master diploma u Automobilski inženjering u Holandiji

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Automobilski inženjering, Холандија

HAN University of Applied Sciences

Иако је мобилност кључна за глобалну економију, она је такође допринијела повећању емисије ЦО2. Потребна су нам креативна решења која комбинују захтеве мобилности са одрж ... [+]

Мастер оф Аутомотиве Системс

Иако је мобилност кључна за глобалну економију, она је такође допринијела повећању емисије ЦО2. Потребна су нам креативна решења која комбинују захтеве мобилности са одрживим, друштвеним и техничким развојем. Проналажење ових рјешења захтијева високо обучене и иновативне стручњаке. Проучите аутомобилске системе на HAN University of Applied Sciences и постаните ауторитет за чишћа, сигурнија и паметнија возила.... [-]

Холандија Arnhem
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
18 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom