138 Master Programi u Аустрија for 2024

Master Programi u Аустрија for 2024Filter
    • Kufstein, Аустрија

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Овај магистарски програм развијен је као степен менаџмента у синергетским областима спорта, културе као и управљања догађајима са јаким међународним фокусом.

    • Vienna, Аустрија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Будите утицајни за будуће глобалне изазове. Вођени стручним факултетом, научићете како ће ефикасна примена стратегија одрживости помоћи да се превазиђу друштвени, економски и еколошки изазови. У овом јединственом мастер програму, стећи ћете вештине потребне за дизајнирање и имплементацију стратегија одрживог развоја на нивоу домаћинства, бизниса, града, регионалног, националног и глобалног нивоа. Приоритети МУ одрживости као саставног дела универзитета нуди јединствене могућности студентима да стекну практично искуство учења. Постаните агент промене. Магистар из области одрживог развоја, управљања и политике обезбеђује обуку за нову генерацију професионалаца који ће самоуверено одговорити на будуће глобалне изазове одрживости. Теме укључују имплементацију специфичну за заинтересоване стране; импликације на јавни, приватни и трећи сектор; питања везана за политику и управљање; питања животне средине и одрживог управљања и питања економског развоја. Проширите своје знање специјализацијом. Опционе специјализације нуде студентима флексибилност да стекну дубљи увид у области као што су предузетништво, иновације и лидерство, иновације и дизајн искуства за туризам, управљање некретнинама, одрживи менаџмент и политика или управљање туризмом и услугама. Поред тога, студенти могу искористити предности интеграције прилагођене праксе у свој наставни план и програм. Изазивамо вас да повежете теорију са праксом. Наши ученици стичу самопоуздање кроз живахне дебате у учионици и симулације које помажу у уклањању одрживости из симболичких оквира, изазивајући ученике да директно повежу теорију са праксом. Дипломци ће бити спремни да прилагоде вештине научене у учионици и ван ње будућим изазовима у каријери.

    • Saint Pölten, Аустрија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Снажна зависност од дигиталних технологија у свим областима живота и пословања захтева сигурне и отпорне информационе и комуникационе системе. Наш нови магистарски програм на енглеском језику идеална је припрема за активност у сектору кибернетичке сигурности и отпорности за којом је велика економска потражња.

    • Krems an der Donau, Аустрија

    Fleksibilno vreme

    4 semestra

    Blended

    Engleski

    Са магистарском дипломом за дигиталне пословне иновације и трансформацију, бићете квалификовани за управљање дигиталном трансформацијом у више индустрија.

    • Vienna, Аустрија

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Magistarski program u marketingu pruža našim diplomcima potrebna znanja i veštine kako bi stekli temeljno razumevanje izazova, sa kojima se suočavaju poslovne i neprofitne organizacije usmerene na kupce.

    • Grenoble, Француска
    • Leuven, Белгија
    • + 3 more

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Решења за одрживе материјале са СУМА Мастер програм СУМА има за циљ да обучи будуће инжењере ресурса да раде заједно у глобалном свету, окупљајући неке од најбољих образовних програма у области инжењерства одрживих материјала у Европи. Циљ је да се младим научницима обезбеди солидно образовање из хемије и физике, са компетенцијама за пројектовање и прилагођавање нових система материјала за специфичне функције и са посебним освртом на одрживост процеса и технологија у области развоја материјала.

    • 143, Аустрија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Ерасмус Мундус мастер програм јавних политика (Мундус МАПП) пружа детаљно и систематско разумевање начина на који политичке институције, процеси и јавне политике функционишу и комуницирају од глобалне политичке економије до националног и локалног нивоа са директним фокусом на европске ангажмане на овим нивоа управљања.

    • Salzburg, Аустрија

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski, Nemački, Španski

    UNIGIS Салзбург је део Одсека за геоинформатику Париског универзитета Лодрон у Салцбургу. Тамо је UNIGIS одговоран за програме студија на даљину UNIGIS МСц (ЦЕ) (2-годишњи програм) и UNIGIS профессионал (1-годишњи програм). Као један од оснивача UNIGIS међународног удружења, UNIGIS Салзбург има 30 година искуства у учењу/наставу на даљину и броји преко 3000 бивших студената.

    • Wels, Аустрија

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski, Nemački

    Шта за вас значи одрживост? Данас је одрживост кључ који је потребан како би се учинила неопходна побољшања у снабдијевању енергијом, тачније у погледу коришћења и потрошње енергије. Природни ресурси се исцрпљују и пролазе кроз сложеније процедуре набавке, па се ствара потреба за специјализованим разумијевањем у области ...

    • Vienna, Аустрија

    Fleksibilno vreme

    4 semestra

    Blended, Na kampusu

    Engleski

    Ванредни МСц (ЦЕ) Системи обновљивих извора енергије је први прекогранични програм у Европи који се бави будућим питањима производње алтернативне енергије. Од 2005. године, ТУ Виен, Енергиепарк Бруцк/Леитха и друге партнерске организације широм Европе нуде овај мастер програм оријентисан на праксу.

    • Trento, Италија
    • Innsbruck, Аустрија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Дипломцима еколошке метеорологије биће омогућено да припремају и представљају временске прогнозе, врше мерења атмосфере и животне средине, анализирају податке о осматрању и раде са нумеричким моделима за симулацију атмосфере, климе и еколошких процеса.

    • Palaiseau, Француска
    • Espoo, Финска
    • + 5 more

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    МСц у адитивној производњи за пуну флексибилност је глобално признат програм са двоструким степеном који подржавају ЕИТ и ЕИТ Мануфацтуринг. Овај јединствени програм интегрише науку о производњи, машински дизајн и управљање производњом у кохезивно образовно искуство, допуњено специјализованом стазом за иновације и предузетништво.

    • Vienna, Аустрија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер оф Артс ин Натионалисм Студиес (2 године) је посебно дизајниран за кандидате са трогодишњим БА. Док нуди отворену и критичку перспективу о националности, има за циљ да ангажује студенте у областима као што су национализам и медији или национализам и заштита мањина. Програм за студије национализма основао је Central European University да ангажује студенте у емпиријском и теоријском проучавању питања национализма, самоопредељења, проблема формирања државе, етничких сукоба, заштите мањина и сродне теме глобализације.

    • Innsbruck, Аустрија

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski, Nemački

    • Wiener Neustadt, Аустрија

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    БЦи Мастер'с Дегрее Програм (МБЦи) је међународно фокусиран програм који се предаје у потпуности на енглеском језику. Надовезујући се на први степен у пословању, двогодишњи програм вас припрема за будуће лидерске позиције у глобалним организацијама.