Filter
Master Diplome
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Master programa u Audio Inženjering

Магистар се често посматра као посредник између додипломских студија и докторских или професионалних циљева. Ови напредни програми веома се разликују по садржају и карактеру, јер су доступни у мноштву дисциплина.

Шта је Мастер у аудио инжењерингу? Аудио инжењеринг се најбоље схвата као проучавање грађевинских структура које стварају или комуницирају са звуком. Програми који спадају у ову категорију могу ићи по бројним именима, зависно од њиховог специфичног фокуса. За ММ у музичкој технологији, за магистарске студије у аудио технологији и за МА у аудио технологији би свима могла бити потребна слична достигнућа од ученика. Међутим, неки програми се фокусирају на пословне или практичне елементе поља, истражујући теме као што су аудио иновације или инжењерске перформансе уживо, док други ограничавају своје истраге углавном на академске или теоријске теме, као што су дизајн инструмента и теорија сигнала. Студенти би били добро послужили да у потпуности истраже основни курикулум сваког потенцијалног програма прије подношења захтјева.

Познавање звучног инжењерства може студентима омогућити да изграде своје инструменте и стварају јединствену музику. Практична вештине у едитовању и манипулацији могу такође помоћи у побољшању музике других. Стицање магистарског студија може такође отворити могућности за докторске студије.

Због чињенице да постоје значајне разлике између предмета различитих програма, школарина има тенденцију да варира. Потенцијални студенти треба да провере са институцијом или да истраже онлајн промотивни и образовни материјал за тачан број.

Један потенцијални пут каријере за дипломце оваквог програма јесте да остану у академији. Докторски програми у инжењерству често постављају магистарски степен у сродној области као предуслов. У професионалном капацитету, дипломци би могли да се нађу за производњу музике, користећи звучну опрему током живих наступа, или уједно едитовање готових резова након снимања. Они који имају магистарски степен по овом питању, уз додавање наставног сертификата који признају локалне власти, могу такође наћи посао као наставник.

Угледне институције за аудио инжењеринг постоје широм света. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Audio Inženjering

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Дипломски програм за аудио уметност је дизајниран да обезбеди неопходну комбинацију практичне обуке и теоретске студије како би сте се припремили за каријеру у четири узб ... [+]

Master programi u Audio Inženjering.

Можда сте уживали у свом мајору као младићу, али ваше искуство на концертном комитету или кампусу радио је оно што вас је извлачило из кревета сваки дан. Можда постоји занимање за тебе у музичком бизнису, за снимање или ТВ студију или на радију. Размислите о програму магистарских студија аудио уметности на Универзитету Сирацусе . Са једним стопалом у Невхоусе-у и другом на Колеџу за визуелне и извођачке уметности , аудио-уметност је 14-месечна мастер истраживања света музике и звука.... [-]

Сједињене Америчке Државе Syracuse
July 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom