Fleksibilno vreme Master u Arhitektonski inženjering Африка

Najbolji Fleksibilno vreme Master u Arhitektonski inženjering 2018/2019 Африка

Arhitektonski inženjering

Предности мајстора превазилазе побољшање свој потенцијал зараде. Они могу да вам пружи личне и професионалне вештине да убрза свој развој. Они су такође прилика да се разликују од својих вршњака, од којих ће имати сличне на нивоу основних и квалификације.

Архитектонски инжењеринг је област која се углавном фокусира на интегритет и сигурност објеката. У програму за ову област, студенти могу да уче о електричним системима, акустике, механичке аспеката архитектуре, и грађевинске технологије.

Африка је континент од 53 независних држава и богата мешавина изворних народа, културе, економије и историје. Африка је други по величини континент на свету.

Master Fleksibilno vreme u Arhitektonski inženjering Африка

Pročitajte više

МТецх у архитектонском технологије

University of Johannesburg
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 1 - 3 године February 2019 Јужноафричка Република Johannesburg

Прибављеном ову квалификацију, ученици ће бити надлежни архитектонски технолози / практичари који су у стању да спроведе независно истраживање и самостално обавља стручне архитектонске услуге у технологији, пројектовање и управљање у јавним и / или приватним (формалним или неформалним) сектора или специјализованих области у изграђеног окружења. [+]

Прибављеном ову квалификацију, ученици ће бити надлежни архитектонски технолози / практичари који су у стању да спроведе независно истраживање и самостално обавља стручне архитектонске услуге у технологији, пројектовање и управљање у јавним и / или приватним (формалним или неформалним) сектора или специјализованих области у изграђеног окружења.

Захтеви за пријем

Баццалауреус Тецхнологиае: Архитектонски технологија са просечном оценом најмање 65% или еквивалентне квалификације у истој стандарда, као препоручена од стране статуса одбора и одобрен од стране факултета одбора.... [-]