Fleksibilno vreme Master u Akustični Inženjering

sa Najboljim Master programima Fleksibilno vreme Master programima u Akustični Inženjering 2018/2019

Akustični Inženjering

Магистарске је зарадио након ученици заврше диплому програма. Да бисте добили мајстори, обично је потребно да заврши 12 до 18 факултетске курсеве које често укључују завршетак свеобухватне тестове и / или тезу.

Аудио могућности запошљавања инжењеринг подстиче студенте 'с креативност и генијалност и омогућава им да сарађују са истомишљеницима аудио инжењера који су такође фасциниран манипулише звук, измишљање нових врста звукова па чак задирања у физици звука акустике за побољшање звука квалитете позоришта, стадионе и концертним дворанама.

Fleksibilno vreme Master u Akustični Inženjering

Pročitajte više

мајстор у звука и музике рачунарства

Universitat Pompeu Fabra Barcelona
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 1 - 2 године September 2019 Шпанија Barcelona

Звук и музика рачунарство је интердисциплинарна област обухвата целокупан процес здрава комуникација, од стварања и генерације звукова до њиховог преноса и перцепције. Користећи разне научне, технолошких и уметничких методологија и рачунарске приступа, она испитује како ми разумемо, модел и генерисати звук и музику. Она покрива широк спектар основних академских предмета у областима као што су музика (састав ... [+]

Мастер Соунд анд Мусиц рачунарство

Звук и музика рачунарство је интердисциплинарна област обухвата целокупан процес здрава комуникација, од стварања и генерације звукова до њиховог преноса и перцепције.

Користећи разне научне, технолошких и уметничких методологија и рачунарске приступа, она испитује како ми разумемо, модел и генерисати звук и музику. Она покрива широк спектар основних академских предмета у областима као што су музика (састав, перформансе, музикологију), физике (акустике), инжењеринга (обраду сигнала, вештачке интелигенције, Хуман-Цомпутер Интерацтион, електроника) и психологије (психоакустици, експерименталне психологије, неурознаност). Тренутне области примене укључују музичке инструменте, музичку продукцију, музика проналажење информација, дигиталне музичке библиотеке, интерактивне мултимедијалне системе, и аудио-интерфејса. Програм УПФ је магистарски у звук и музику рачунарство фокусира на више технолошких аспеката терену.... [-]