Fleksibilno vreme Master u Akustični Inženjering

sa Najboljim Master programima Fleksibilno vreme Master programima u Akustični Inženjering 2019

Akustični Inženjering

Магистарске се додељује студентима који су завршили студије постдипломске нивоу у одређеној области студија или области професионалне праксе док показује висок ниво мајсторства током процеса.

Дипломци аудио инжењерског програма поседују знање о манипулације, снимање, репродукцију и мешање звука. Многи аудио инжењери нађу запослење као произвођача здраве за ниша у филму, телевизији, радију и музичке индустрије или раде као програмере иновативних аудио уређаја и технологија за предузећа Маркетинг акустике инжењерских производе.

Fleksibilno vreme Master u Akustični Inženjering

Pročitajte više

мајстор у звука и музике рачунарства

Universitat Pompeu Fabra Barcelona
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 1 - 2 године September 2019 Шпанија Barcelona

Звук и музика рачунарство је интердисциплинарна област обухвата целокупан процес здрава комуникација, од стварања и генерације звукова до њиховог преноса и перцепције. Користећи разне научне, технолошких и уметничких методологија и рачунарске приступа, она испитује како ми разумемо, модел и генерисати звук и музику. Она покрива широк спектар основних академских предмета у областима као што су музика (састав ... [+]

Мастер Соунд анд Мусиц рачунарство

Звук и музика рачунарство је интердисциплинарна област обухвата целокупан процес здрава комуникација, од стварања и генерације звукова до њиховог преноса и перцепције.

Користећи разне научне, технолошких и уметничких методологија и рачунарске приступа, она испитује како ми разумемо, модел и генерисати звук и музику. Она покрива широк спектар основних академских предмета у областима као што су музика (састав, перформансе, музикологију), физике (акустике), инжењеринга (обраду сигнала, вештачке интелигенције, Хуман-Цомпутер Интерацтион, електроника) и психологије (психоакустици, експерименталне психологије, неурознаност). Тренутне области примене укључују музичке инструменте, музичку продукцију, музика проналажење информација, дигиталне музичке библиотеке, интерактивне мултимедијалне системе, и аудио-интерфејса. Програм УПФ је магистарски у звук и музику рачунарство фокусира на више технолошких аспеката терену.... [-]