Master program u Administracija u Ujedinjenom Kraljevstvu

Uporedite Master diplome u Administracija u Ujedinjenom Kraljevstvu

Administracija

Да би се успешно добијање мастер квалификације, мораћете да добију број кредита доношењем појединачних модула. Већина уче Мајстори ће имати низ кључних модула који морате да положи како би добили квалификацију. Процена истраживања Мастерса је скоро увек у потпуности један модул дисертације или пројекта.

Програм администрација даје студентима потпуно разумевање како компаније раде заједно. Осим тога, студенти могу добити многе од вештина потребних у брзој пословног окружења, као што су добре комуникације и управљање, као и како да звук одлуке.

 

Велика Британија, Велика Британија је више од 300 година и обухвата четири конститутивне народе: Енглеска, Шкотска, Велс и Северна Ирска. Велика Британија је била центар образовања за последњих 1.000 година и поседује многе древне и истакнути универзитета. Страни студенти чине значајан део студентског тела на универзитетима у Великој Британији.

Master diploma u Administracija u Ujedinjenom Kraljevstvu

Pročitajte više

Степен Европски мастер у управи и пословни менаџмент ЕСЦП

Carlos III University of Madrid
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2018 Уједињено Краљевство London

Међународни званичник Мастер менаџмента ЕСЦП Еуропе је признат програм за студенте, предузећа и организација за акредитацију широм света. [+]

Европски мастер студије из пословне администрације и управљања ЕСЦП Еуропе

Међународни званичник Мастер менаџмента ЕСЦП Еуропе је признат програм за студенте, предузећа и организација за акредитацију широм света.

Она се заснива на 5 школа Цампус основана у Паризу, Лондону, Берлину, Мадриду и Торину и тежи квалитета у три димензије:

    Академски изузетност: На основу факултета ЕСЦП Европе и Царлос ИИИ Универзитета и препознали врхунски рангирању Мастер у управљању и пословних школа у Европи.     Практична упутства: провидед би студије случаја, консалтинг пројеката и стажирање у предузећима која обогаћују ЦВ студента.     Интеркултурални искуство, на основу културне разноликости студената (71%) у Европском међународног искуства студирања у две или три земље пет у којима школа има 60 кампуса и размене споразума са универзитетима на пет континената. ... [-]