Filter
Master Diplome
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Master programa u Životne sposobnosti i veštine

Магистарски степен помаже ученицима да изграде своје вјештине тако што их опремају техником и додатним знањем. Програми обично трају једну до две године. Ово образовање може учинити дипломце више разноврсним, прилагодљивим и тржишним у професионалном свету.

Шта је Мастер у животним вештинама? Овај степен пружа стручну наставу наставницима тако да они могу боље да служе младим студентима. Она укључује основе развоја детињства са обуком у идентификацији, дијагнози и интервенцији ученика којем је потребна помоћ. Учесници програма могу добити додатно разумевање изван своје предавачке способности у учионици. Студенти који траже овај степен могу се специјализовати у различитим аспектима животних вјештина за оне који пате од физичких или менталних поремећаја и могу научити како да послужују различитим људима.

Мастер ин Лифе Скиллс помаже ученицима да науче како научити децу да развијају решавање проблема, аналитичке и комуникацијске вештине. Ово може укључивати како направити рутину, како ефикасно да комуницирају или како да практикујете стрпљење, а све то може бити примењено на свакодневни живот. Студенти такође уче да препознају изазове код појединаца и развијају стратегије за њихово решавање.

Трошак магистарског степена варира. То зависи од стопе школарине и других накнада у институцији која је одабрана. Потенцијални студенти треба да истражују различите универзитете како би пронашли програм који одговара њиховим потребама.

Овај степен помаже дипломцима да развијају вјештине како би помогли другима који се боре са свакодневним животом. Такође омогућава тренутним наставницима и другим наставницима да унапреде своје технике у њиховом тренутном радном окружењу или да преузму додатне улоге у специјалном образовању. Дипломант такође може постати тренер за животне вјештине или професионалац који се фокусира на питања укључивања у непрофитне или владине организације.

Мастер ин Лифе Скиллс се нуди на коледзима и универзитетима широм света. Али за оне који желе више флексибилности и више воле да проучавају на даљину, постоје и опције на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Životne sposobnosti i veštine

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Мастер у раној нези. Превенција, дијагноза и лечење се баве основним аспектима развоја детета, важности породице као промотера и омогућавајући овај развој, у врстама пато ... [+]

Локације: Барселона - Мадрид

Сати: Мадрид СД / МКСЈ Барцеона СД

Квалификација: Мастер у раној помоћи коју издаје ИСЕП

О томе

Мастер у раној нези. Превенција, дијагноза и лечење се баве основним аспектима развоја детета, важности породице као промотера и омогућавајући овај развој, у врстама патологија и измена које се могу појавити током овог процеса и на начине откривања, дијагностиковања и интервенишу сваки случај.... [-]

Шпанија Barcelona Madrid
October 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom