636 Master Programi u Шведска for 2024

Master Programi u Шведска for 2024Filter
    • Borås, Шведска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Да ли желите да обликујете будућност ИТ-а? Да ли желите узбудљиву и испуњену каријеру која утиче, усмерава и подржава глобалну ИТ индустрију? Ако желите солидну образовну позадину која ово чини стварношћу, онда је наш мастер програм (једногодишњи) из информатике – управљање информационим технологијама засновано на подацима је програм за вас. У овом програму ћете развити знање за обликовање будућности ИТ-а.

    • Umeå, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм МСП за пројектовање транспорта је јединствен по свом обиму интересовања и бави се целокупном области пројектовања транспорта у сарадњи са индустријом. Ученици се образују да имају...

    • Jönköping, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Овај мастер програм заузима широк пословни приступ дигитализацији која обликује друштво.

    • Malmö, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Политика, безбедност и криза је магистарски програм политичких наука који ће вам дати дубље разумевање питања у вези са безбедносном политиком, кризама и управљањем кризама и унапредити ваше вештине у овим областима. Програм ће вам пружити опсежно теоријско знање и алате који ће вам помоћи да разумете како свет функционише у погледу безбедносне политике и криза.

    • Gothenburg, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Са овим профилом, користићете технике и знања из савремене физике да истражите проблеме у вези са материјалима и њиховим особинама. Проучаваћете предмете укључујући физику кондензоване материје, полупроводничке материјале и физику површине на наноскали, помажући у стварању и откривању нових и напредних материјала. Овај програм ће вас открити како радите на челу технолошких иновација и доприносите научним решењима будућим изазовима познатим и непознатим.

    • Umeå, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Магистарски програм из роботике и управљања интердисциплинарно је повезан са курсевима који покривају важне аспекте савремене роботике, попут аутономних система, теренске роботике, вештачке интелигенције, рачунарског вида, мобилних робота, уграђених система, система за моделирање и управљање. Предавања, лабораторијски рад, пројекти и задаци уско су повезани са текућим истраживањима на Универзитету Умеа.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм у железничком инжењерству покрива све аспекте железнице из системске перспективе, интегришући елементе из машинства, грађевинарства и електротехнике. Додељује се заједно са Универзитетом Илиноис у Урбана-Шампаигну. Студенти уче како да дизајнирају возила, инфраструктуру и системе управљања који раде оптимално заједно. Значај железнице у транзицији ка одрживом транспорту покреће потражњу за обученим железничким инжењерима.

    • Warsaw, Пољска
    • Stuttgart, Немачка
    • + 4 more

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Program Master u prehrambenim sistemima razvija vrhunski talenat za prehrambeni sektor, obučavajući lidere budućnosti. U organizaciji vodećih akademskih institucija i industrijskih partnera iz cijele naše partnerske mreže, ovaj program ima za cilj da vas pripremi za buduću transformaciju prehrambenog sistema i povećanje konkurentnosti kompanija za koje ste izabrali da radite.

    • Norrmalm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм молекуларне екологије ће вас научити како да то урадите док вам омогућава да комбинујете студије екологије са молекуларном биологијом, биоинформатиком и системском биологијом. Ово ново интердисциплинарно поље ће вам пружити неколико могућности за каријеру.

    • Karlskrona, Шведска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм Стратешко лидерство ка одрживости води промене које стварају успешне организације које доприносе одрживом развоју друштва. Постаните лидер који јача организације и промовише одрживи развој друштва.

    • Miskolc, Мађарска
    • Zagreb, Хрватска
    • + 2 more

    Redovne studije

    24 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Izgrađen na postojećim programima za istraživanje jakih minerala, TIMREKS je zajednički magistarski studij istraživanja minerala sa dodatnim inovacijama i veštinama preduzetništva. Program ima snažan naglasak na terenskim aktivnostima, a primena inovativnih tehnika i rešenja istraživanja specijalnost je TIMREKS-a među master programima sa oznakom EIT. Intenzivan terenski rad očekuje se od studenata tokom letnjeg perioda između prve i druge godine studija. Studenti će razviti svoje preduzetničke, inovativne i društveno-građanske veštine, uz snažnu podršku industrijskih i istraživačkih partnera.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ekološka pitanja su složena. Sistemska perspektiva je potrebna da bi se razumeli današnji multidisciplinarni problemi životne sredine i identifikovali i dugoročna rešenja i alternative. Program se fokusira na nauku o životnoj sredini i prostorno planiranje. Pruža studentima sistemsku perspektivu o pitanjima zaštite životne sredine, fokusirajući se na procese planiranja, međunarodna i prekogranična pitanja i praktičnu obuku u alatima kao što je analiza sistema.

    • Freiberg, Немачка
    • Ghent, Белгија
    • + 5 more

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Održivost je više od samo buzzvord. Sirovine su jedan od najbrže iscrpljujućih resursa na Zemlji. Stalno i održivo snabdevanje mnogim od ovih materijala je od vitalnog značaja za društvo za dekarbonizaciju, infrastrukturu obnovljivih izvora energije, električnu mobilnost, kao i potrošačke proizvode i elektroniku. Zastareli model make-uzimanja-korišćenja-raspolaganja više ne važi u svetu konačnih resursa. Da bi se suočili sa ovim izazovom, tri vodeća evropska univerziteta sarađivala su na razvoju novog Erasmus i magistarskog programa - Međunarodnog magistra nauka u održivom i inovativnom upravljanju prirodnim resursima (SINREM).

    • Eskilstuna, Шведска
    • Västerås, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Уверени смо да је потребна широка компетенција у иновацијама и дизајну из холистичке перспективе за суочавање са будућим изазовима. У међународном мастер програму Иновације и дизајна стичете специјалистичка теоријска знања и практичне вештине за интеракцију на глобалном тржишту. Након студија бићете конкурентни на тржишту рада и припремљени за докторске студије.