646 Master Programi u Шведска for 2024

Master Programi u Шведска for 2024Filter
    • Borås, Шведска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Да ли желите да обликујете будућност ИТ-а? Да ли желите узбудљиву и испуњену каријеру која утиче, усмерава и подржава глобалну ИТ индустрију? Ако желите солидну образовну позадину која ово чини стварношћу, онда је наш мастер програм (једногодишњи) из информатике – управљање информационим технологијама засновано на подацима је програм за вас. У овом програму ћете развити знање за обликовање будућности ИТ-а.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Политика, безбедност и криза је магистарски програм политичких наука који ће вам дати дубље разумевање питања у вези са безбедносном политиком, кризама и управљањем кризама и унапредити ваше вештине у овим областима. Програм ће вам пружити опсежно теоријско знање и алате који ће вам помоћи да разумете како свет функционише у погледу безбедносне политике и криза.

    • Malmö, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    • Umeå, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм МСП за пројектовање транспорта је јединствен по свом обиму интересовања и бави се целокупном области пројектовања транспорта у сарадњи са индустријом. Ученици се образују да имају...

    • Jönköping, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Овај мастер програм заузима широк пословни приступ дигитализацији која обликује друштво.

    • Gothenburg, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Са овим профилом, користићете технике и знања из савремене физике да истражите проблеме у вези са материјалима и њиховим особинама. Проучаваћете предмете укључујући физику кондензоване материје, полупроводничке материјале и физику површине на наноскали, помажући у стварању и откривању нових и напредних материјала. Овај програм ће вас открити како радите на челу технолошких иновација и доприносите научним решењима будућим изазовима познатим и непознатим.

    • Umeå, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Магистарски програм из роботике и управљања интердисциплинарно је повезан са курсевима који покривају важне аспекте савремене роботике, попут аутономних система, теренске роботике, вештачке интелигенције, рачунарског вида, мобилних робота, уграђених система, система за моделирање и управљање. Предавања, лабораторијски рад, пројекти и задаци уско су повезани са текућим истраживањима на Универзитету Умеа.

    • Warsaw, Пољска
    • Stuttgart, Немачка
    • + 4 more

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Program Master u prehrambenim sistemima razvija vrhunski talenat za prehrambeni sektor, obučavajući lidere budućnosti. U organizaciji vodećih akademskih institucija i industrijskih partnera iz cijele naše partnerske mreže, ovaj program ima za cilj da vas pripremi za buduću transformaciju prehrambenog sistema i povećanje konkurentnosti kompanija za koje ste izabrali da radite.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм у железничком инжењерству покрива све аспекте железнице из системске перспективе, интегришући елементе из машинства, грађевинарства и електротехнике. Додељује се заједно са Универзитетом Илиноис у Урбана-Шампаигну. Студенти уче како да дизајнирају возила, инфраструктуру и системе управљања који раде оптимално заједно. Значај железнице у транзицији ка одрживом транспорту покреће потражњу за обученим железничким инжењерима.

    • Norrmalm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм молекуларне екологије ће вас научити како да то урадите док вам омогућава да комбинујете студије екологије са молекуларном биологијом, биоинформатиком и системском биологијом. Ово ново интердисциплинарно поље ће вам пружити неколико могућности за каријеру.

    • Karlskrona, Шведска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм Стратешко лидерство ка одрживости води промене које стварају успешне организације које доприносе одрживом развоју друштва. Постаните лидер који јача организације и промовише одрживи развој друштва.

    • Freiberg, Немачка
    • Ghent, Белгија
    • + 5 more

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Održivost je više od samo buzzvord. Sirovine su jedan od najbrže iscrpljujućih resursa na Zemlji. Stalno i održivo snabdevanje mnogim od ovih materijala je od vitalnog značaja za društvo za dekarbonizaciju, infrastrukturu obnovljivih izvora energije, električnu mobilnost, kao i potrošačke proizvode i elektroniku. Zastareli model make-uzimanja-korišćenja-raspolaganja više ne važi u svetu konačnih resursa. Da bi se suočili sa ovim izazovom, tri vodeća evropska univerziteta sarađivala su na razvoju novog Erasmus i magistarskog programa - Međunarodnog magistra nauka u održivom i inovativnom upravljanju prirodnim resursima (SINREM).

    • Miskolc, Мађарска
    • Zagreb, Хрватска
    • + 2 more

    Redovne studije

    24 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Izgrađen na postojećim programima za istraživanje jakih minerala, TIMREKS je zajednički magistarski studij istraživanja minerala sa dodatnim inovacijama i veštinama preduzetništva. Program ima snažan naglasak na terenskim aktivnostima, a primena inovativnih tehnika i rešenja istraživanja specijalnost je TIMREKS-a među master programima sa oznakom EIT. Intenzivan terenski rad očekuje se od studenata tokom letnjeg perioda između prve i druge godine studija. Studenti će razviti svoje preduzetničke, inovativne i društveno-građanske veštine, uz snažnu podršku industrijskih i istraživačkih partnera.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ekološka pitanja su složena. Sistemska perspektiva je potrebna da bi se razumeli današnji multidisciplinarni problemi životne sredine i identifikovali i dugoročna rešenja i alternative. Program se fokusira na nauku o životnoj sredini i prostorno planiranje. Pruža studentima sistemsku perspektivu o pitanjima zaštite životne sredine, fokusirajući se na procese planiranja, međunarodna i prekogranična pitanja i praktičnu obuku u alatima kao što je analiza sistema.

    • Liège, Белгија
    • Metz, Француска
    • + 2 more

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Програм ЕМЕРАЛД Мастер је створен како би одговорио на хитну потребу коју је Европска унија изразила да створи Европу која је ефикасна за ресурсе. Како је ЕУ препознала значај минералних и металних ресурса у нашој савременој економији, схватила је и да су сировинске индустрије суочене са недостатком критичних вјештина. Програм ЕМЕРАЛД Мастер има за циљ да обучава нову генерацију инжењера са подузетничким мишљењем и глобалном визијом ланца вриједности, чиме се извлачи минерална и метална средства на почетку круга који се завршава прикупљањем производа за крај живота и опоравак драгоцених материјала из урбаних рудника (кружна економија).