1700 Master Programi u Шпанија for 2024

Master Programi u Шпанија for 2024Filter
    • Barcelona, Шпанија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Живимо у глобализованом свету, где све више компанија одлучити за централизацију у свом пословању. У овом окружењу, логистика, операције, набавка, набавка и дистрибуција њихових производа или услуга постао битан стуб диференцијације и услуга клијентима. Штавише, Барселона је конфигурисан као један од главних градова Европе логистике, и своју локацију и објекте и инфраструктуру оператера и, самим тим, по броју фирми у овом сектору.

    • Madrid, Шпанија
    • London, Уједињено Краљевство
    • + 2 more

    Redovne studije

    15 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Puno radno vreme Master, akreditovan od strane Conference des Grandes Ecoles u Francuskoj. Predavan u Madridu i Londonu ESCP Business School Campusi, magistar nekretnina pružiće vam potrebne veštine i umrežavanje da biste uspeli u ovom fascinantnom i konkurentnom sektoru, u međunarodnom poslovnom kontekstu. Poučeni svetski poznatim fakultetskim i gostujućim stručnim praktičarima, učesnici će dobiti vrhunsko obrazovanje kombinujući teoriju sa primenljivošću stvarnog sveta da bi postali lideri u industriji.

    • Sabadell, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    • Valencia, Шпанија

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Španski

    Двоструки универзитетски магистарски степен интегрисаног управљања квалитетом, животном средином и превенцијом професионалних ризика је диплома која је веома тражена у пословној области, савршена допуна и помоћ студентима универзитетских диплома који желе да раде у индустрији.

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    1 godina

    Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Neuroscience Business School омогућава студентима да имају нову визију пословања како би боље разумели своје купце и креирали производе и услуге прилагођене ономе што им заиста треба и вреднују. Неуромаркетинг је дисциплина која помаже у спречавању најчешћих неуспеха и грешака у свету маркетинга, што вам омогућава да прилагодите своје пословање тренутној светској ситуацији, креирате нове производе прилагођене потребама потрошача и развијете оптималне маркетиншке стратегије за успешан раст.

    • Online

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski, Francuski

    У све глобализованијем и конкурентнијем свијету, гдје је садашњост и будућност пословања на страним тржиштима, извршни магистар међународног пословања (ЕМИБ) даје рјешење за растућу потражњу за стручним знањем у међународном пословању и вањској трговини.

    • Community of Madrid, Шпанија

    Redovne studije

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Španski

    Онлине Мастер у одрживости и циркуларној економији детаљно се бави начином управљања ЕСГ/АСГ факторима, шта су циљеви одрживог развоја УН, развој одрживих финансија и примену великих података и паметних података у овој области. Ово је обука о одрживости која је дизајнирана да студенти стекну реалистичну и изузетно практичну визију одрживости.

    • Madrid, Шпанија

    Redovne studije

    12 meseci

    Na kampusu

    Španski

    Свет пословања захтева искусне професионалце са напредним знањем у различитим областима ефикасног менаџмента, док истовремено захтевају личне вештине као што су флексибилност, прилагодљивост, рефлексија, одлучност и креативност.Морају савладати и користити широк спектар техника управљања, укључујући свест о најсавременијим теоријским знањима и актуелним тржишним трендовима у пословном свету.

    • Madrid, Шпанија

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 meseci

    Blended

    Engleski, Španski

    Povežite se sa najsjajnijim umovima na svetu sa jedinim izvršnim majstorom u Španiji dizajniranim u saradnji sa MIT Sloan School of Management. Ovaj izvršni majstor priprema vas da identifikujete mogućnosti i razvijete inovativna i održiva rešenja u digitalnoj trgovini, veštačkoj inteligenciji i Internetu stvari, sa kojima ćete voditi izazove trenutnog i budućeg tržišta.

    • Online

    Fleksibilno vreme

    9 meseci

    Učenje na daljinu

    Мастер Спортс Псицхологи онлине је 9-месечни програм који омогућава студентима да се специјализују за дизајн и планирање програма интервенције у овој области психологије. Уз професионални приступ и практичну перспективу током овог програма научићете да примените знања, вештине и компетенције стечене у окружењима спортске психологије. Учићете онлајн под вођством престижног факултета који ће вам пружити овај прави приступ професионалној пракси.

    • Paris, Француска
    • Madrid, Шпанија

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Глобални спортски пословни мастер АМОС -а предају стручњаци из међународне спортске индустрије и води студенте на практично, јединствено путовање кроз три различита пословна окружења широм света - Европу, Азију и Северну Америку. Мајстор је годинама преобликован и дизајниран како би одговарао потребама спортске индустрије која се заувек мења.

    • San Sebastián, Шпанија

    Redovne studije

    18 meseci

    Na kampusu

    Španski, Engleski

    Мастер је јединствено дизајниран за људе са обуком у другим дисциплинама осим менаџмента, како би им омогућио да извуку максимум из програма. Садржајни приступи и методологије су дизајнирани да обезбеде профил вештина и способности које пословни свет тражи, посебно када се комбинује са искуством и вештинама у другим областима. Овај програм је рангиран међу најбољим светским програмима према КС Ворлд Университи Ранкингс.

    • Barcelona, Шпанија

    Redovne studije

    9 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Дизајнирајте, градите и управљајте скалабилним дигиталним производима. Мастер у дигиталном управљању производима је најнапреднији мајстор за следећу генерацију лидера дигиталних производа. Завршетком Мастер-а у области дигиталног управљања производима стећи ћете техничке и пословне вештине које су потребне већини дигиталних компанија и стартапа да би развили и управљали креативним технолошким решењима.

    • Online Spain

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Мастер у луксузном бренду и пословном менаџменту нуди студентима стратешки поглед на могућности доступне у индустрији, пружајући напредне вештине у главним функцијама луксузне компаније: комуникација и маркетинг, брендирање, малопродаја, финансије и рачуноводство.

    • Villanueva de la Cañada, Шпанија

    Redovne studije

    9 meseci

    Na kampusu

    Španski

    Магистарска диплома из спортске физиотерапије на УАКС Рафа Надал Сцхоол оф Спорт је званични универзитетски програм намењен физиотерапеутима који желе да уђу или се специјализују у свету спортова високих перформанси и технологије. Реномирани академски тим УАКС-а, професионалци који су довели до тога да Рафа Надал буде један од најбољих спортиста у историји, и тим Куиронсалуд окупили су се да вам понуде јединствен и другачији програм за специјализацију.