Мастер у програму дигиталне продукције филмова

Filmbase

Opis programa

Pročitajte zvanični opis

Мастер у програму дигиталне продукције филмова

Filmbase

О програму за дигиталне филмске продукције

Програм дигиталне продукције филмова

Реал Филм Едуцатион

Filmbase нуди јединствени курс мастер курса са којим се суочава индустрија и има за циљ припремање филмских стваралаца за стварност писања, развоја, слања, производње, снимања, уређивања, објављивања и дистрибуције играних филмова у дигиталним форматима.

Кључне карактеристике

 • Наш програм у Дигитални филмској продукцији је флексибилан курс намењен развијању професионалних професионалаца заинтересованих за производњу играних филмова.
 • Наши ученици сазнају директно од искусних филмских ствараоца у Ирској и Великој Британији.
 • Наши ученици користе најновију индустријску стандардну опрему.
 • Интеграција индустрије је кључна карактеристика овог програма.

О чему се ради?

Програм дигиталних филмских продукција представља узбудљив и иновативан курс који студентима оспособљава како креативне тако и технолошке вештине за будуће улоге у производњи дигиталног филма и креативним индустријама.

Наша филозофија је да негујемо технички специјализам и креативан професионализам кроз истраживање и практичну производњу.

Циљ нам је да произведемо иновативне тхинкторе који имају способност да креирају оригиналне филмске продукције, омогућене кроз све веће и боље разумевање дигиталних технологија.

Приступ студената дигиталним фотоапаратима, опреми за снимање филмова и постпродукционалним објектима помоћи ће овој комбинацији савремених техничких вештина и техника, која ће информисати и припремати студенте за будућност у практичној филмској продукцији.

Оно што радиш

Компонента за израду дигиталног филма курса проучава теорију и праксу дигиталног стварања филмова и дизајнирана је да буде изузетно практична и практична. Студенти ће израђивати низ пројеката заснованих на индивидуалном и групном филму у разним модулима, што ће довести до продукције целокупног дугометражног филма. Ови програми су дизајнирани да допринесу висококвалитетном портфолију рада након дипломирања.

Програм дигиталне продукције филмских филмова захтева доказе о способности постизања напредних производних стандарда. Супервизори са искуством у производњи играних филмова помажу студентима у постизању циљева стварања филма у пуној дужини. Студенти ће јасно показати своје повећано знање о технологији и њиховом разумијевању стварања играног филма, као и стратегије маркетинга и дистрибуције. Да би се ови резултати постигли, степен се ослања на продукциону посаду која функционише као аутономна и независна јединица.

Ваш рад током трајања овог програма захтеваће значајан елемент независног развоја и истраживања, у складу са групним и појединачним пројектним радом по потреби. Поред вашег текућег задатка, присуствоват ћете и званичним предавањима филмских академика, стручних практичара, индустријских стратега и кључних личности из свијета филма и емитовања у Ирској и иностранству.

Ученици ће имати потпуну библиотечку доступност и кредитна права кроз Дублин Бусинесс Сцхоол (Аунгиер Стреет цампус) и библиотеку ресурса ирског филмског института.

Додатне могућности

Студенти ће имати могућност да предузму опционалну посету Лондону како би посјетили и успоставили везе са кључним индустријским стратегима, дистрибутерима, продајним агенцијама и пост-производним објектима.

Биће олакшане могућности за посјету европском филмском тржишту на Берлинском филмском фестивалу у фебруару. Ово ће студентима пружити јединствену прилику да упознају кључне индустријске професионалце из цијелог свијета и виде филмско тржиште у акцији.

Студенти ће имати приступ индустријским догађајима и панелима на изборима ирских филмских фестивала. Студенти се подстичу да искористе додатне могућности учења и умрежавања понуђене на овим догађајима.

Филе Фацт

 • Локација: Filmbase , закривљена улица, Темпле Бар, Дублин 2
 • Старт курса: септембар 2018
 • Дужина курса: 1 годину са пуним радним временом
 • Учесник: Пуно радно време
 • Захтеви за учешће: Нормални захтеви су барем степен почасти друге класе или еквивалентни. Ако не испуните горе наведено али имате значајно одговарајуће искуство, ваша пријава ће се разматрати, под условом да задовољите Универзитету у којој сте способни да одговорите на изазов постдипломског рада.
 • Апликација: Подносиоци захтева требају се пријавити директно на Filmbase . Молимо погледајте страницу Како се пријавити за више детаља.
 • Награђивано тело: Универзитет Западне Шкотске (УВС)
 • Накнаде: 6.450 € (укључујући накнаде за регистрацију)
 • Остале напомене: Апликација не гарантује улазак у програм. Процес пријављивања може укључивати фазу интервјуа.

Како се пријавити

Опште апликације

Изрази од интереса су тренутно позвани од будућих студената. Од потенцијалних кандидата се тражи да ступе у контакт са Filmbase како би разговарали о курсу пре него што су Filmbase . Апликације могу укључивати фазу интервјуа. *

Индустријске апликације

Филмови који су већ завршили играни филм у професионалном капацитету могу поднијети захтјев да се њихов претходни рад валидира за потребе курса. Креатори филма који примјењују по том основу могу добити Мастерс квалификације након завршетка пројекта Цреативе Медиа и одређених академских модула. У таквим случајевима примењује се снижена накнада за курс.

Професионални професионалци заинтересовани за пријављивање требали би ступити у контакт са Аланом Фитзпатрицком, директором Filmbase , као првом контактном тачком за овај курс.

Ova škola nudi programe:
 • енглески језик


Poslednje ažurirano February 12, 2018
Trajanje i cena
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Datum početka
sept. 2018
Duration
Trajanje
1 Година
Redovne studije
Price
Cena
6,450 EUR
Locations
Ирска - Даблин
Datum početka: sept. 2018
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Datum završetka Tražite informacije
Dates
sept. 2018
Ирска - Даблин
Krajnji rok za prijavu Tražite informacije
Datum završetka Tražite informacije
Price
6.450 € (укључујући накнаде за регистрацију)
Snimci

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase