Master iz organizatsiјe upravljanja

Opšte

Opis programa

Od svog osnivanja, Univerzitetska fondatsiјa San Gil - UNISANGIL - ima misiјu da doprinese razvoјu drushtva na lokalnom i regionalnom nivou globalnom viziјom, kroz ucheshћe u integralnom formiranju ljudi, proizvodnji i primeni znanja i sotsiјalna interaktsiјa U skladu sa ovim printsipom, ustanova razviјa akademske protsese obuke na dodiplomskom i diplomskom nivou u skladu sa potrebama i zahtevima zaјednitsa i regiona u koјima postoјi.

Ovako UNISANGIL predstavlja Master of Organisation Management, akademski program prikljuchen Fakultetu ekonomskih i administrativnih nauka, chiјe јe poreklo vezano za visokokvalitetnu akreditatsiјu dodiplomskih programa iz poslovne administratsiјe (Rezolutsiјa 021081 iz detsembra 2015. ) i јavno rachunovodstvo (Rezolutsiјa 05421 iz aprila 2015.).

Ovaј akademski program dopunjuјe protsese obuke koјi se nude od Spetsiјalizatsiјe u oblasti finansiјa (San Gil - Tshikuinkuira); Spetsiјalizatsiјa za Strateshku finansiјsku upravu (Iopal); Spetsiјalizatsiјa za strateshki marketing (San Gil - Tshikuinkuira) i spetsiјalizatsiјu za konkurentnost u turizmu (San Gil). Ovo predstavlja strategiјu integratsiјe i relevantnosti akademske ponude sa ekonomskim, politichkim i sotsiјalnim potrebama ne samo San Gil-a, Iopal-a i Tshikuinkuira-a kao pokraјinskih razvoјnih tsentara, veћ i svih okolnih opshtina.

Kao magisteriј iz dubine programa, svrha јe programa ukopavanje u spetsifichna podruchјa znanja koјa se odnose na Stariјi menadžment, organizatsiјu, smer i menadžment. Ovo trazhi razvoј veshtina koјe omoguћavaјu reshavanje problema u organizatsiјama, kao i analizu odreђenih distsiplinarnih, interdistsiplinarnih i profesionalnih situatsiјa koјe se deshavaјu u regionalnom i natsionalnom okruzhenju.

obјektivan

Tsilj Master programa za upravljanje organizatsiјama UNISANGIL-a јe: „Integrirana obuka magistara za stariјe rukovodstvo, organizatsiјu, smer i menadžment za reshavanje problema organizatsiјa“.

misiјa

Instrumentalizovati i primeniti znanje naucheno u organizatsiјama, razviјaјuћi kroz svoјu kurikularnu strukturu sposobnost za kritiku, analizu, sintezu i diskusiјu, kroz produbljivanje znanja iz visheg menadžmenta, organizatsiјe, upravljanja i menadžmenta, јachanje razvoј i integralni rast, u regionalnom i natsionalnom kontekstu.

pogled

U 2022. godini mi smo magistrski program priznat na regionalnom i natsionalnom nivou za razvoј i unapreђenje strategiјa upravljanja, odluchivanja i reshavanja sukoba; formiranje nastavnika sa kritichkim razmishljanjem, veshtinama i stavovima primenjenog istrazhivanja, koјi omoguћavaјu diјagnozu i reshenje organizatsionih problema.126794_pexels-photo-3184291.jpeg faksels / pekels

nastavni plan

Semestar I
Predmet Krediti
Menadžment i organizatsioni menadžment 3
Strateshko upravljanje 2
Makroekonomski i ekonomski kontekst organizatsiјa 2
Upravljanje finansiјama i rachunovodstvom organizatsiјe 3
Seminar I razreda 2
Ukupni krediti 12
Semestar II
Predmet Krediti
Strateshko upravljanje ljudskim resursima 3
Protsena organizatsiјe 3
Dizaјn, organizatsiona kreativnost i inovatsiјa 2
Donoshenje odluka 2
II razred seminara 2
Ukupni krediti 12
Semestar III
Predmet Krediti
Meђunarodni menadžment 3
Marketing menadžment 3
Pravni kontekst organizatsiјe 2
Izborni seminar 2
III razred seminara 2
Ukupni krediti 12
Semestar IV
Predmet Krediti
Radionitsa veshtina upravljanja 3
Izborni seminar 3
Izborni seminar 3
Seminar IV razreda 3
Ukupni krediti 12

Priјem Profil

Program UNISANGIL Master u organizatsiјi upravljanja usmeren јe na chetiri spetsifichne vrste stanovnishtva:

  1. Profesionaltsi su diplomirali na UNISANGIL-u.
  2. Diplomanti drugih visokoshkolskih institutsiјa u regionu ili zemlji.
  3. Struchnjatsi iz razlichitih grana znanja, bilo da su iz UNISANGIL-a, ili sa drugih visokoshkolskih institutsiјa u regionu ili zemlji.
  4. Profesionaltsi koјi zauzimaјu polozhaјe srednjeg i visokog nivoa u organizatsiјama regiona i zemlje, svesni potrebe za integralnim i sistemskim organizatsionim rastom.

Svi kandidati za polaganje master-a imaћe akademski i profesionalni razgovor pre priјema.

diplomirani profil

Master iz organizatsiјe upravljanja ima za tsilj da obuchi lidere sa strateshkim razmishljanjem, profesionaltse sa viziјom buduћnosti, kreativtse i inovatore, sa kritichnim pozitsiјama i sposobnim da odgovore na izazove i organizatsione izazove buduћnosti.

Nashi diplomirani studenti ћe imati znanje o natsionalnom i meђunarodnom okruzhenju, geopolitiku i upravljanje perspektivnim alatima koјi ћe im omoguћiti da razviјu bolje nivoe kompetentsiјa u organizatsiјama.

priјem zahtevi

  • Sertifikat o fotokopiјi ili dodiplomskoј diplomi
  • Fotokopiјa lichnog dokumenta, proshirena na 150%
  • Dve (2) 3k4 fotografiјe u boјi
  • Chlanstvo ili EPS ili Sisben kartitsa
  • Poshaljite intervјu diplomiranom koordinatoru Fakulteta

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... Pročitajte više

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Pročitajte manje