Keystone logo

MSc Programi u Tehnologija hrane u Италија за 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Италија
  • Zdravstvena zaštita
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Clear filters

MSc Programi u Tehnologija hrane

Као области академске студије, прехрамбена технологија се бави физичким процесима кувања и биохемијских особина хране. Ученици који желе да уђу у науку индустрију хране могу да имају користи од завршеног курса у овом предмету.

Званично познат као Републике Италије, земља се налази у јужној Европи. Службени језик је италијански и богат културни капитал је Рим. Многи од најстаријих универзитета на свету 'с се налази у Италији, посебно на Универзитету у Болоњи (основан 1088). Постоје три Супериор факултети са "статус универзитета ", три института са статусом докторских Факултети, који функционишу на додипломским и постдипломским студијама.

МСЦ, или Магистар наука, је међународно признат академски степен који показује стручност и знање задату тему или област. Већина мр програма потребно око четири године да заврши, након чега су неки придруже радну снагу, док други настављају у учионици.