MSc diploma u Prirodne nauke u Singapuru

Pogledajte sve MSc programi u Prirodne nauke u Singapuru

Prirodne nauke

Магистар наука или мастер диплому из науке је академски степен испоручује универзитета у многим земљама. Мастер оф Сциенце је популаран избор по завршетку дипломирао.

Природне науке су научна грана која се бави примедбе, разумевања и предвиђања природних феномена. То је разнолик поље и обухвата дисциплине као што су биолошких наука, физике, хемије, Еартх науке и астрономије.

Сингапур, званично Република Сингапур, је југоисточне Азије острво град-држава ван јужном рту Малајског полуострва, 137 километара северно од екватора. Број страних универзитета, пословне школе и специјализованим институтима су такође поставити своје азијске кампуса у Сингапуру. Сингапур је један од најбезбеднијих главних градова на свету за готово сваку меру.

Master of Science Degree - Diploma Master studija prirodnih nauka u Prirodne nauke u Singapuru

Pročitajte više

Мастер оф Сциенце у индустријској хемији

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 18 - 19 месеци August 2019 Сингапур Singapore

Додељује Тецхнисцхе Университат Мунцхен (ТУМ) и Националног универзитета у Сингапуру (нус) је ТУМ-нус Мастер оф Сциенце ин Индустриал Цхемистри има за циљ да обучи високо квалификованих инжењера и научника да задовољи све већу потражњу хемијских сектора у Сингапуру и током целе свет. [+]

Мастер оф Сциенце ин Индустриал Цхемистри (МСц у ИЦ) Тум Азији има за циљ да младожења будуће лидере у одабраним областима технологије. То је обогаћује постдипломски курс за специјалисте инжењера у фармацеутској, финих и специјалних хемијске индустрије.

Заједнички степен

Додељена Тецхнисцхе Университат Мунцхен (Немачка) и Националног универзитета у Сингапуру (Сингапур)... [-]