Master of Science Program - Program Master studija prirodnih nauka u Prirodne nauke u Kanadi

Pogledajte sve Master of Science Degrees - Diplome Master studija prirodnih nauka u Prirodne nauke u Kanadi

Prirodne nauke

Мастер програм пружа исти наслов степена - мастер. Постдипломске студије попут магистара наука се скраћују МСц. Магистар наука из менаџмента програма или магистра наука за менаџмент образовања постдипломске програме у заједничком управљању. То значи да студенти добити академско образовање дубине рефлексије и апстракције. Мајстори обично се може класификовати као Мастер оф Сциенце (МСц) или популарне Мастер оф Артс (МА). Мастер оф Сциенце (МСц) обично се даје за успешно остваривање постдипломске програме са науком или техничке тачке конвергенције.

Природне науке програми могу омогућавају студентима да истражују појаве у природи кроз посматрање, прогнозе и експериментима. Разне теме могу да се дотакли, а студенти могу специјализовани у областима као што су биологије, екологије, астрономије, физике, хемије и Земље науке.

Ако размишљате једног система високог образовања који ће утицати на ваш живот позитивно, а дајући вам практична знања и вештине, затим Канада 'а образовни систем је оно што вам треба. Путују у Канаду за образовање ће вас ценити креативност и иновације од предавача у овим институцијама високог образовања.

MSc program u Prirodne nauke u Kanadi

Pročitajte više

Мастер оф Сциенце из математике

Nipissing University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2018 Канада Toronto

Магистар математике пружа студентима са јаким искуством у дисциплинама као што су анализа, алгебри, топологије и модерних апликација у рачунарској пољима. [+]

Мастер оф Сциенце из математике

Магистар математике пружа студентима са јаким искуством у дисциплинама као што су анализа, алгебри, топологије и модерних апликација у рачунарској пољима. То осигурава да студенти имају одговарајућу обуку, неопходну за избор каријере из ширег спектра опција након што заврше програм.

Кроз низ семинара, радионица и презентација, студенти се упознају са основним састојцима раде истраживања, као и разне отворених проблема. Програм се састоји од наравно рада, семинаре и мајора истраживачког рада, који је завршен у року од годину дана.... [-]