Filter
Master prirodnih nauka
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 3 MSc programi u Primenjene nauke

Магистарске студије могу се добити од образовних институција широм света. Често је први који се може постићи након дипломе. Обично се фокусира на специфична напредна подручја знања, која могу помоћи дипломцима да зараде плате. Трајање програма може бити мање од четири године.

Шта је магистар из примењених наука? Овај разноврсни интердисциплинарни програм има своје основе у математици и науци. Концентрације су углавном у природним и физичким наукама. Студенти обично науче методе испитивања и анализе и системе квалитета. Курсеви усмерени на примену, као што су хемијска анализа, економија и право, могу дозволити ученицима да прилагођавају наставни план и програм који одговарају њиховим специфичним потребама. Практично искуство стечено кроз стажирање може бити захтев програма.

Аналитичко размишљање је пресудна вјештина коју примјењују студенти примијењених наука. Послодавци често желе запослене који могу самостално да анализирају, евалуирају и решавају проблеме. Вештине комуникације и самомотивација могу побољшати професионално понашање и допринети свакодневном животу појединца.

Трошкови програма могу значајно да варирају између образовних институција. Фактори укључују време завршетка, локацију и степена. Препоручује се да појединци контактирају своју школу од интереса директно за најсвежије клупске понуде и накнаде.

Мастер из примењених наука може резултирати широким спектром могућности за каријеру и нивоима плата. Положаји за осигурање квалитета, који захтевају аналитичко размишљање, неопходни су у лабораторијама и агенцијама за акредитацију. Земљани геодетари и картографи су у потрази за онима који су изврсни у рачунским анализама. Хеми користе методе испитивања да манипулишу молекуларним структурама да би креирали одређени производ. Медицински научници и техничари развијају третмане или лекове за поправку оштећења ћелија. Ове професије се захтевају, а плате се често повећавају са искуством.

Онлине програме и флексибилне распореде захтевају данашњи активни професионалци. Многе образовне институције омогућавају студентима да досегну своје академске циљеве од било којег мјеста, у било које вријеме. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

3 Results in Primenjene nauke

Bay Path University

Студенти који траже више традиционалних СТЕМ Мастер студија науке су често уско обучени у једној дисциплини, док студенти са стручним студијама магистара понекад немају ш ... [+]

Наука о вожњи, водећим промјенама

Каријере у лабораторијској науци стално се мењају новим технологијама и техникама. Међутим, једна ствар остаје непромењена - успешне каријере у клиничкој, фармацеутској, биотехнолошкој и академској лабораторији захтевају флуидити са инструментима и способношћу да тумаче и анализирају податке које генеришу.

Студенти који траже више традиционалних СТЕМ Мастер студија науке су често уско обучени у једној дисциплини, док студенти са стручним студијама магистара понекад немају широку научну обуку. Баи Патх'с МС из примењене лабораторијске науке... [-]

Сједињене Америчке Државе Longmeadow
August 2019
Redovne studije
2 - 2 године
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Програм је дизајниран као институционална сарадња између Единбургског универзитета и САСА (Наука и савет за шкотско пољопривреду), државни објекат у којем се налази лабор ... [+]

Опис програма

У оквиру науке о конзервацији постаје све веће признање вредности генетских података како би се подржале менаџерске одлуке, али недостају научници и менаџери са вјештинама и знањем за примјену генетске теорије популације на конзерваторску праксу. У оквиру ове арене, форензичари дивљине животне средине представљају узбудљиво ново поље које привлачи све већу глобалну пажњу у борби против илегалне трговине дивљим животињама.... [-]

Уједињено Краљевство Edinburgh
September 2019
Fleksibilno vreme
1 - 6 године
Online студије
Pročitajte više na srpskom
University of Tartu

Магистар примењене за мерење науке обезбеђује темељно знање и вештине у области лабораторијске и технолошких мерења. ... [+]

Примењена Мерење Наука је 120 ЕСПБ Мастер програм обезбеђује темељно знање и вештине у области лабораторијске и технолошких мерења, испитивање и хемијским методама, система квалитета, метрологије и сродних економских и правних аспеката. Студије се изводе у "Цхемицум" зграде, један од најбољих истраживачких и образовних објеката у северној Европи.

Како ће овај степен развити п... [-]
Естонија Tartu
September 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom