MSc programi u Primenjene nauke

Uporedite MSc programi u Primenjene nauke

Магистарске студије могу се добити од образовних институција широм света. Често је први који се може постићи након дипломе. Обично се фокусира на специфична напредна подручја знања, која могу помоћи дипломцима да зараде плате. Трајање програма може бити мање од четири године.

Шта је магистар из примењених наука? Овај разноврсни интердисциплинарни програм има своје основе у математици и науци. Концентрације су углавном у природним и физичким наукама. Студенти обично науче методе испитивања и анализе и системе квалитета. Курсеви усмерени на примену, као што су хемијска анализа, економија и право, могу дозволити ученицима да прилагођавају наставни план и програм који одговарају њиховим специфичним потребама. Практично искуство стечено кроз стажирање може бити захтев програма.

Аналитичко размишљање је пресудна вјештина коју примјењују студенти примијењених наука. Послодавци често желе запослене који могу самостално да анализирају, евалуирају и решавају проблеме. Вештине комуникације и самомотивација могу побољшати професионално понашање и допринети свакодневном животу појединца.

Трошкови програма могу значајно да варирају између образовних институција. Фактори укључују време завршетка, локацију и степена. Препоручује се да појединци контактирају своју школу од интереса директно за најсвежије клупске понуде и накнаде.

Мастер из примењених наука може резултирати широким спектром могућности за каријеру и нивоима плата. Положаји за осигурање квалитета, који захтевају аналитичко размишљање, неопходни су у лабораторијама и агенцијама за акредитацију. Земљани геодетари и картографи су у потрази за онима који су изврсни у рачунским анализама. Хеми користе методе испитивања да манипулишу молекуларним структурама да би креирали одређени производ. Медицински научници и техничари развијају третмане или лекове за поправку оштећења ћелија. Ове професије се захтевају, а плате се често повећавају са искуством.

Онлине програме и флексибилне распореде захтевају данашњи активни професионалци. Многе образовне институције омогућавају студентима да досегну своје академске циљеве од било којег мјеста, у било које вријеме. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

мајстор у примењеној науци мерења

University of Tartu
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2018 Естонија Tartu

Магистар примењене за мерење науке обезбеђује темељно знање и вештине у области лабораторијске и технолошких мерења. [+]

Примењена Мерење Наука је 120 ЕСПБ Мастер програм обезбеђује темељно знање и вештине у области лабораторијске и технолошких мерења, испитивање и хемијским методама, система квалитета, метрологије и сродних економских и правних аспеката. Студије се изводе у "Цхемицум" зграде, један од најбољих истраживачких и образовних објеката у северној Европи.

Како ће овај степен развити потенцијал ученика? Темељно знање и вештине у лабораторијским и технолошких мерења, методе испитивања и анализе, фактори који утичу на резултате, начину обрачуна резултата мерења, документовање резултата мерења, система квалитета; Вештине које су неопходне за рад са више широко распрострањена мерења и анализе методама, да подеси их према датом мерења или анализе поступка и да оптимизује процедуре мерења, да се одреде карактеристике мерења и анализе процедура, да се процени њихова подобност за одређену мерење или анализу задатак и да процени адекватност мерења или анализе добијених резултата; Високи надлежност захтевао за рад у лабораторијама за осигурање квалитета у различитим индустријама, инспекције, сертификације и акредитације агенцијама; Практично искуство стечено током трајања студије, кроз пласман стажирања са компанијама. Публика Дипломци са факултетском дипломом физике, хемије, науке о материјалима, природне науке, инжењеринга, технологије или медицине; Практичара у анализи и мерења лабораторије који се суочавају брз развој аналитичких метода и нових прописа (система квалитета, ИСО 17025 за акредитацију, итд); Особље лабораторије, акредитације, цертификације и инспекцијских служби; менаџери квалитета у различитим индустријама. [-]