MSc programi u Nauka o planeti zemlji

Uporedite 3 MSc programi u Nauka o planeti zemlji

Nauka o planeti zemlji

Студенти заинтересовани да се баве диплому могу искористити разне специјализоване Мастер 'с програмима који пружају детаљну обуку у свом пољу избору. За оне који су заинтересовани за посао у области науке, Мастер оф Сциенце (МСц) развија практичне вештине које се могу применити иу приватном иу јавном сектору.

Шта је Магистар Еартх Сциенцес? Овај степен пружа увид у бројним дисциплинама; океанографиа, хидрологија, геологија, вулканологија, Геомагнетизм, наука земљишта, а астрономија су све компоненте робустан дипломске студије у теми. Са овим мултидисциплинарног приступа, студенти уче о Земљи као свеобухватног система уместо изолованих процеса и поља.

Са напредним дипломама у Науки, дипломци могу даље своје каријере док пружа стварни утицај на свет око њих.Свеобухватно знање о разним Земље 'с система омогућава студентима јединствену предност примене информације из свих дисциплина, а може се применити на практично каријере у консалтинг животне средине, енергетске индустрије, и рударства.

Постоји велики број институција које нуде програме Еартх сциенцес, са различитим школарина и трошкова. Заинтересовани студенти треба да се обрате директно школама како би најбоље упоредити трошкове магистра у Еартх Сциенце.

Изван академије, дипломци могу да бирају између широког спектра каријере Он се својим посебним интересима и академске фокусу њиховог степена. Нафте и рударски радови су популарни и уносан каријере за појединце са докторирао из области земаљске науке. Непрофитни и владине агенције такође пружају могућности за запошљавање Земље научника, попут заштите животне планирање, природњак, или конзерваторских радова.Ове занимања обезбеђују позитиван утицај на заједнице, а многи дипломци наћи да буду корисно начин да користе своју диплому.

Постоји велики број међународних програма у Науки, а каснија онлајн база података је одлично место за будуће студенте да почне истраживање универзитета. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Магистар наука у физичким земљишним ресурсима - Наука о земљишту

Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Белгија Ghent

Постоји велика потражња за стручњацима у физичким земљишним ресурсима за рјешавање многих изазова који су пред нама. Спровођење различитих директива везаних за животну средину и климатске промјене и рјешавање циљева одрживог развоја захтијева добро обучено особље у физичким земљишним ресурсима, како на "сјеверу" тако и на "југу". [+]

Листа изазова са којима се суочава човечанство и планета је огромна: климатска промјена, несигурност хране и воде, деградација животне средине, пројектована глобална популација од 9 милијарди до 2050. године, а резултат тога су сукоб, рат и миграције. Ови изазови су снажно повезани са физичким земљишним ресурсима, а посебно са земљиштем и водом. Стога је неопходно темељно разумијевање физичких копнених ресурса и начин управљања и пројектовања тла и воде у рјешавању тренутних и будућих изазова, а посебно повећања производње биомасе, уз минимизирање опасности по животну средину.... [-]


МСц Еартх

Botswana International University Of Science And Technology
Студије на универзитету / кампус February 2019 Боцвана Palapye

Магистарске тезе на Земљи [+]

Магистарске тезе на Земљи

[-]

МС у сфери науке

University of Memphis
Студије на универзитету / кампус January 2019 Сједињене Америчке Државе Memphis

На дипломираном нивоу, МС и Пх.Д. дипломе се додељују у науку о Земљи. Наш дипломски програм подстиче академски и лични развој студената кроз рад на предметима, истраживање и професионални развој. Студенти се подстичу да постижу дипломске студије у широком спектру типичних дисциплинских области, као и интердисциплинарне студије. Наш програм одржава своју највећу снагу у подручјима истраживања: Опасности, Активна тектоника [+]

О Земљинским наукама

На дипломираном нивоу, МС и Пх.Д. дипломе се додељују у науку о Земљи . Наш дипломски програм подстиче академски и лични развој студената кроз рад на предметима, истраживање и професионални развој. Студенти се подстичу да постижу дипломске студије у широком спектру типичних дисциплинских области, као и интердисциплинарне студије. Наш програм одржава своју највећу снагу у подручјима истраживања: Опасности , Активна тектоника... [-]