Keystone logo

Fleksibilno vreme MSc Programi u Nauka o hrani u Народна република Кина за 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Народна република Кина
  • Zdravstvena zaštita
  • Fleksibilno vreme
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Fleksibilno vreme MSc Programi u Nauka o hrani

Šta je nauka o hrani?
Nauka o hrani proučava hranu i kako se ona odnosi na životnu sredinu, društvo i ekonomiju. Uključuje proučavanje proizvodnje hrane, prerade, sigurnosti i ishrane. Nauka o hrani takođe obuhvata proučavanje bolesti i kontaminacije hranom.

Šta mogu da uradim sa diplomom iz nauke o hrani?
Diploma iz nauke o hrani može dovesti do karijere u prehrambenoj industriji, radeći u oblastima kao što su proizvodnja hrane, prerada, sigurnost i ishrana. Diplomirani studenti nauke o hrani takođe mogu raditi u oblasti istraživanja bolesti koje se prenose hranom i kontaminacije. Postoje mogućnosti za one koji imaju pozadinu u nauci o hrani da rade u vladinim agencijama ili privatnim kompanijama koje su uključene u regulaciju prehrambene industrije. Diplomci nauke o hrani mogu nastaviti karijeru u akademskoj zajednici, nastavu i sprovođenje istraživanja na univerzitetima i fakultetima.

Zašto studirati nauku o hrani?
Nauka o hrani važna je iz nekoliko razloga. Pomaže nam da shvatimo kako hrana utiče na naše zdravlje i životnu sredinu, što može pomoći u poboljšanju metoda proizvodnje i prerade hrane, osiguravajući da hrana koju jedemo bude sigurna i hranljiva. Proučavajući nauku o hrani, takođe možemo saznati više o tome kako sprečiti i kontrolisati bolesti koje se prenose hranom. Konačno, nauka o hrani pomaže nam da razumemo složene ekonomske i socijalne faktore koji utiču na proizvodnju i potrošnju hrane.

Food Science stepeni
Food Science stepeni se nude na dodiplomskim i diplomskim nivoima. Dodiplomski programi obično traju četiri godine i pokrivaju teme kao što su hemija hrane, mikrobiologija i ishrana. Diplomski programi obično traju dve godine i uključuju kurseve u naprednim temama nauke o hrani koje obuhvataju fiziku hrane i inženjerstvo.

Кина високо образовање за пар година је гласала као један од најбољих међу азијским земљама. Ова земља има преко 150 како јавних тако и приватних универзитета дистрибуцију на свим провинцијама Кине. Високо образовање се заснива истраживање.

МСЦ, или Магистар наука, је међународно признат академски степен који показује стручност и знање задату тему или област. Већина мр програма потребно око четири године да заврши, након чега су неки придруже радну снагу, док други настављају у учионици.

Učenje sa skraćenim radnim vremenom omogućava vam da steknete diplomu ili kvalifikaciju čak i ako se ne može pohađati školu na puno radno vreme. Može se učiti sopstvenim tempom, postepeno akumulirajući kredite koji se računaju na konačnu kvalifikaciju.