Diplome Mastera prirodnih nauka u Iranu

Pogledajte svih Najboljih Programa Master studija prirodnih nauka u Iranu 2018

Master

Мастер програм пружа исти наслов степена - мастер. Постдипломске студије попут магистара наука се скраћују МСц. Магистар наука из менаџмента програма или магистра наука за менаџмент образовања постдипломске програме у заједничком управљању. То значи да студенти добити академско образовање дубине рефлексије и апстракције. Мајстори обично се може класификовати као Мастер оф Сциенце (МСц) или популарне Мастер оф Артс (МА). Мастер оф Сциенце (МСц) обично се даје за успешно остваривање постдипломске програме са науком или техничке тачке конвергенције.

Познато је као Исламске Републике Иран. То је у западној Азији. Образовање овде је централизована са К-12 образовања који надзире Министарство просвете, док је високо образовање надзире министарство за науку и Тецхнологи.Аццординг да СЦИмаго, Иран би могао на четвртом месту у свету у погледу резултата истраживања до 2018.

Kontaktirajte škole direktno za Najbolje Diplome Mastera prirodnih nauka u Iranu 2018

Pročitajte više

МСц ин Петролеум Енгинееринг

University of Tehran - Kish International Campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра September 2018 Иран Техеран

инжењери Петролеум дизајн и развој метода за вађење нафте и гаса из депозита испод земљине површине. Инжењери Петролеум такође могу да пронађу нове начине за издвајање нафте и гаса из старијих бунара. [+]

инжењери Петролеум дизајн и развој метода за вађење нафте и гаса из депозита испод земљине површине. Инжењери Петролеум такође могу да пронађу нове начине за издвајање нафте и гаса из старијих бунара.

Преглед курса

Нафтни је учење како да се произведе подземне резервоаре нафте, паре, гаса и топле воде и дизајн подземне одлагање отпада економски. Ова технологија се заснива на концептима физике, термодинамике, математике, механике флуида, економије, хемије и геологије. ... [-]