МСц Програми

Мастер оф Сциенце степен (или МСц за кратко) је степен додељује на универзитетима широм света за завршетак студија дипломирани нивоу у области научно-технолошког или у вези. Упис у степен програма мр преводи за доношење значајне инвестиције у нечијем професионалној каријери. Поред проширених каријере који се може стекли тако што магистра наука, студенти и развију вредне личне вештине и испунити кључни предуслов за докторске студије. Биолошке и Лифе Сциенцес, Бизнис, инжењеринг и технологију, као и природне науке су кључни академске области студирања које нуде магистра наука програма. Магистар наука кандидата обично треба да урадите независно истраживање и представити тезу као услов за дипломирање. Разноврсност различитих магистра наука програма може бити поразан - дон 'т дозволите да вас заустави! Почните претрагу гледајући најпопуларнијих Мастер оф Сциенце степени и наведене у наставку.

Novo dodati MSc programi

Moscow Institute Of Physics And Technology - MIPT

Магистар у неуралним мрежама

Jul 17, 2018
Програм је осмишљен тако да оријентише ученике са доменом рачунарства, неуронске мреже и њиховом примјеном у модерним рачунарским архитектурама са примјеном у подручју.

School of Dentistry - University of Dundee

Магистарска форензичка стоматологија

Jul 16, 2018
Овај 1-годишњи програм ће вам омогућити стицање знања, разумијевања и вештина у форензичкој стоматологији и истраживању.

University of Economics in Bratlislava

Магистар генералног менаџмента

Jul 13, 2018
Наш МГМ програм је за оне који размишљају о каријери у средњем и вишем менаџменту. Он нуди темељне академске основе у стратешком и међународном менаџменту и пружа вам кључне лидерске способности за управљање великим групама људи у различитим пословним и културним окружењима. Бићете спремни да доносите информисане и одговорне менаџерске одлуке и започнете … [+]своју каријеру у било којој области управљања од консалтинга и развоја до управљања пројектом, људских ресурса и запошљавања. [-]

Univerziteti u Република Србија

Promenite lokaciju

Шта је магистра наука?