Filter
Master društvenih nauka
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 2 MA programa u Vazduhoplovstvo

Мастер студије се додељује студентима након што заврше истраживачки рад на постдипломском нивоу, обично у периоду од једне до три године. За многе студенте, зарађивање МА је природан корак на путу од додипломског образовања до добитне каријере, јер овај степен може побољшати квалификације и зараду ученика.

Шта је МА у авијацији? Овај степен програма припрема дипломце за менаџерске позиције у ваздухопловној индустрији са предметима који се фокусирају на сигурносна питања, сигурност, оптимизацију пословања и коришћење или дизајнирање наставних система. Дипломци додатно могу сазнати о дизајну, пословању и управљању аеродрома. На крају, дипломци стичу искуство које проводе дубинско истраживање и изводе математичке анализе како би проценили индустријска питања и идентификовали потенцијална решења.

С обзиром да овај степен помаже ученицима да развију свеобухватно разумевање ваздухопловних операција, то може имати користи пилоти, инжењери авиона, контролори летења, менаџери аеродрома и власници чартер летова. Многи од ових професионалаца могу бити квалификовани за прелазак у старије улоге након што сте стекли овај степен.

Трошкови стицања магистарског авиона у ваздушном саобраћају могу се углавном разликовати између институција. Локација установе, дужина курса и структура накнада могу све утицати на коначни трошак. Препоручљиво је да ученици ступе у контакт са институцијама које могу присуствовати како би добили прецизније информације о трошковима који су повезани са овим програмом.

После зарађивања МА, стручњаци који нису већ на руководећим позицијама могу се бавити овим положајима на аеродромима или приватним компанијама. Дипломирани студенти такође могу наћи запослење код владиних агенција које регулишу операције ваздухоплова и сигурносне протоколе; у оквиру ових улога, професионалци могу пружити савјете о ефикасности постојећих политика или стварању нових политика. Дипломанти такође могу да одаберу да остану у више ручних улога, као што су капетан или пилот, а истовремено уживају веће могућности запошљавања због својих напредних образовања.

Многи ученици могу сматрати да би било која диплома у вези са ваздухопловством требала бити у току. Међутим, неке институције такође нуде виртуелне програме. Ако желите сазнати више о овој опцији и доступним програмима, лако је започети. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору.

 

Pročitajte više Pročitajte manje

2 Results in Vazduhoplovstvo

UWL University of West London

Магистарски курс у области међународног туризма и управљања ваздушним саобраћајем тежи да окупља теорије, концепте и праксе како би развио критичко разумевање менаџерске ... [+]

Преглед

Магистарски курс у области међународног туризма и управљања ваздушним саобраћајем тежи да окупља теорије, концепте и праксе како би развио критичко разумевање менаџерске каријере у оквиру туристичке или авио индустрије.

МА нуди прилику да унаприједи вештине истраживања како би унапредила запошљивост у туристичкој или авио-индустрији. Нуди се као једнодневни курс с полазним и двогодишњим радним временом. Овај курс се испоручује у међународно признатим институцијама.... [-]

Уједињено Краљевство London
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
IUBH University of Applied Sciences

Брзо и сигурно уносите купце и робу до одредишта - ово су кључни задаци у управљању авијацијом. Али у горњем менаџменту, тржишна позиција и ефикасност компаније су такође ... [+]

Управљање авијацијом - будућност авио индустрије

Брзо и сигурно уносите купце и робу до одредишта - ово су кључни задаци у управљању авијацијом. Али у горњем менаџменту, тржишна позиција и ефикасност компаније су такође у вашим рукама.

Са магистром у менаџменту ваздухопловства претворите своју страст за ваздухопловне и логистичке процесе у професију. Са овим студијским програмом сте стекли неопходне кнов-хов у области управљања ваздушним саобраћајем како бисте преузели каснију извршну одговорност у одређеној индустријској компанији са међународним пословним активностима.... [-]

Немачка Bad Honnef Berlin
October 2019
Redovne studije
2 - 4 семестра
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom