Filter
Master društvenih nauka
Сједињене Америчке Државе New York Schenectady Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Schenectady Сједињене Америчке Државе 2019

Програми са насловом "Мастер оф Артс " традиционално се састоји од либерал артс предмете као што су филозофија, историја, или књижевности. Мајстори уметности су постдипломске програме који се могу предузети након остварене дипломом диплому програма (Бацхелор). Мастер оф Артс програма имају назив "М ", "Мастер оф Артс " или "М ".

САД и даље најпопуларнија дестинација на свету за стране студенте. Универзитети у САД доминирају на светској ранг листи, а држава нуди широк спектар студијских узбудљивих локација. Државни универзитет системи су делимично субвенционише државне владе, а може имати много шири око кампуса државе, са стотинама хиљада ученика.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Schenectady u Americi 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Diplome
Lokacija
Сједињене Америчке Државе
New York
Schenectady
Tip studija
Tempo pohađanja
Clarkson University Graduate School

Почни магистар уметности Универзитета Цларксон у настави једногодишњег програма, у јуну започиње са интензивним љетним програмом дизајнираним да предаје наставнике који т ... [+]

Почни магистар уметности Универзитета Цларксон у настави једногодишњег програма, у јуну започиње са интензивним љетним програмом дизајнираним да предаје наставнике који теже да подучавају.

Ова јесен, започните ментори алт = "наставни програм, дипломирани мај, зарадити сертификат наставника у држави Нев Иорк и бити спремни започети алт =" наставити пуно радно вријеме за само годину дана.... [-]

Сједињене Америчке Државе Schenectady
June 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom