Filter
Master društvenih nauka
Сједињене Америчке Државе Virginia Richmond Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Richmond Сједињене Америчке Државе 2019

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Мастер 'с степен припрема студенте да воде и управљају. Мастер 'с степен и припрема лице за низ трагања кроз специјалистичке студије из поља.

САД и даље најпопуларнија дестинација на свету за стране студенте. Универзитети у САД доминирају на светској ранг листи, а држава нуди широк спектар студијских узбудљивих локација. Државни универзитет системи су делимично субвенционише државне владе, а може имати много шири око кампуса државе, са стотинама хиљада ученика.

Ричмонд град, налазио дуж линије јесен Џејмса реке је главни град у држави Вирџинија, САД. Неколико високо образовање служи град. Град је познат по Прослављен техничким факултетима.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Richmond u Americi 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Diplome
Lokacija
Сједињене Америчке Државе
Virginia
Richmond
Tip studija
Tempo pohađanja
Virginia Commonwealth University School of Business

Дипломци Мастер оф Артс у економију ће имати знање и искуство да би се квалификовали за широк и брзо шири распон аналитичара мјеста у приватном или јавном сектору. ... [+]

Мастер оф Артс у економију

О

Дипломци Мастер оф Артс у економију ће имати знање и искуство да би се квалификовали за широк и брзо шири распон аналитичара мјеста у приватном или јавном сектору. Матуранти ће бити посебно погодна за места која захтевају оба моделирање способности и значајно искуство у анализи и тумачењу на нивоу предузећа, индустрије, односно макроекономских података.... [-]

Сједињене Америчке Државе Richmond
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom