Filter
Master društvenih nauka
Сједињене Америчке Државе Oklahoma Oklahoma City Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Oklahoma City Сједињене Америчке Државе 2019

МА примењене лингвистике је најчешћи од бројних мајстора, или МА, јер су познате, који имају већу концентрацију на науку и фокусирати мање на педагошкој пракси.

Сједињене Америчке Државе је велика земља у Северној Америци, често се назива "САД ", "САД ", "САД ", "Америка ", или једноставно " Државе ". Амерички факултети финансирају школарине "", оптужен за студента, што је често прилично скуп, врло често достиже на десетине хиљада долара годишње.

Оклахома Сити је главни град државе Оклахома, САД. Заједно са високошколских установа град има много јавних каријерног саветовања и образовне центре технологије.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Oklahoma City u Americi 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Diplome
Lokacija
Сједињене Америчке Државе
Oklahoma
Oklahoma City
Tip studija
Tempo pohađanja
Oklahoma City University

Мастер оф Артс у ТЕСОЛ степену је 36 кредит-часовни програм. Са широким спектром предмета, програм има за циљ да опреми студенте са знањем лингвистике и педагошке Ессенти ... [+]

Магистрирала: Мастер оф Артс у ТЕСОЛ степену је 36 кредит-часовни програм. Са широким спектром предмета, програм има за циљ да опреми студенте са знањем лингвистике и педагошке Ессентиал Траининг у различитим аспектима ТЕСОЛ, укључујући, између осталог, дизајн наставног плана и програма, развоја материјала, методологија, процедуре у учионици, и процене. Програм такође нуди студентима Практикум могућности да стекну прве руке практично искуство у области ... [-]
Сједињене Америчке Државе Oklahoma City
Otvoren upis
Redovne studije
36 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom