Filter
Master društvenih nauka
Сједињене Америчке Државе Texas Garland Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Garland Сједињене Америчке Државе 2019

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

САД и даље најпопуларнија дестинација на свету за стране студенте. Универзитети у САД доминирају на светској ранг листи, а држава нуди широк спектар студијских узбудљивих локација. Државни универзитет системи су делимично субвенционише државне владе, а може имати много шири око кампуса државе, са стотинама хиљада ученика.

Гарланд, Тексас је град дом за више од 200.000 становника сврстава међу првих стотину милионских градова у САД Град има велики број библиотека које служе велики јавни колеџ и приватни универзитет нашао овде, међу осталим институцијама. Различити програми у пословању и управљању се нуди између осталих.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Garland u Americi 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Diplome
Lokacija
Сједињене Америчке Државе
Texas
Garland
Tip studija
Tempo pohađanja
Amberton University

Програм омогућава студенту да изаберете тридесет (30) сати кредит од курсева из дисциплина пословне, комуникације, саветовање, људско понашање и психологије. ... [+]

Мастер оф Артс (МА), степен у професионалном развоју обезбеђује широку интердисциплинарни наставни план и програм који омогућава студенту да изаберете тридесет (30) сати кредит од курсева из дисциплина пословне, комуникације, саветовање, људско понашање и психологије. Овај степен програм пружа студентима могућност пројектовања интердисциплинарног програма студија који доноси области истраживања заједно у јединственим комбинацијама није другачије нуди као програм на Универзитету. Каријере су различити и могу се курс одређује концентрација студената и ен-могућности сваком ученику да побољша будуће циљеве у каријери. Примери каријере су комуникације, тимски пројекти, друштвених наука, и менаџмента. ... [-]

Сједињене Америчке Државе Garland
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom