Master društvenih nauka у Западној Вирџинији Сједињене Америчке Државе

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Западној Вирџинији Сједињене Америчке Државе 2018

Master

МА примењене лингвистике је најчешћи од бројних мајстора, или МА, јер су познате, који имају већу концентрацију на науку и фокусирати мање на педагошкој пракси.

САД и даље најпопуларнија дестинација на свету за стране студенте. Универзитети у САД доминирају на светској ранг листи, а држава нуди широк спектар студијских узбудљивих локација. Државни универзитет системи су делимично субвенционише државне владе, а може имати много шири око кампуса државе, са стотинама хиљада ученика.

Западна Вирџинија је једна од 50 америчких држава која се граничи на северу Пенсилваније и рангира као 38. најмногољуднија држава. Главни град је Чарлстон и има предиван пејзаж састоји од планинских венаца. Она има више од 30 универзитета и високошколских установа у оквиру својих граница.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Западној Вирџинији u Americi 2018

Pročitajte više

ма медијске студије

West Virginia State University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme September 2018 Сједињене Америчке Државе Charleston

МА у медијске студије је интегрисани, интердисциплинарни програм намењен студентима са традиционалном основним образовањем и неког искуства у комуникацији и дигиталних медија. [+]

Тхе МА у медијске студије је интегрисани, интердисциплинарни програм намењен студентима са традиционалном основним образовањем и неког искуства у комуникацији и дигиталних медија.

Студенти који заврше са овим степеном, јединствен у Западној Вирџинији, су идеални да искористе помоћ проширења могућности запослења у графичком дизајну, дигитални видео продукције, интерактивних медија и мултимедијалну продукцију, електронског издаваштва, и он-лине услуге информисања. Медијских студија дипломци се припремају за каријеру као стручњака за комуникацију у таквим местима као трговине и индустрије, образовања и забаве, и влада и не-за-профит сектора. Дипломци су такође спремни да наставе свој дипломски рад ка докторат. Студенти ће дипломирати са дизајном, технички, и вештина критичког и биће добро опремљеном да се бави многим изазовима са којима се суочавају корпорација, малих предузећа, владиних агенција, непрофитних организација и образовних институција, као што се упустим у дигиталном миленијуму.... [-]