Master društvenih nauka у Газиантеп Турска

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Газиантеп Турска 2018

Master

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Универзитети у Турској пружају или две или четири године школовања на основним студијама, а дипломске програми трају најмање две године. Постоји око 820 високошколских установа у Турској, укључујући 76 универзитета са укупно упису студената од преко 1 милион. Квалитет образовања на турским универзитетима варира, неки образовања или објеката на линији са међународно познатим школама.

Газиантеп је град са дугом историјом, јер је то једна од најстаријих стално насељених градова на Земљи, датирају од 3650 године пре нове ере. Постоје два јавни и приватни универзитет.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Газиантеп u Turskoj 2018

Pročitajte više

Мастер из међународних односа

Zirve University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра September 2018 Турска Газиантеп

Међународни односи постдипломски програм је дизајниран да пружи студентима напредно знање у међународним политичким, друштвеним, економским, културним, и еколошким питањима. [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 у Газиантеп Турска. Зирве Универзитет односе са иностранством нуди магистрирао за студенте који су заинтересовани за студирање међународне односе на напредном нивоу. Наш интердисциплинарни програм фокус на проучавању од промене односа између међународних актера, укључујући њихове политичке, економске, културне интеракције и. Нагласак Департмента о пружању адекватне вештине за науку, њене забринутости са развојем дубинским познавањем питања у међународним односима се огледају у програму са низом напредних курсева. Курсеви су дизајнирани као семинарима у којима учешће студената је од суштинског значаја. Наш академско особље обухвата међународно признати стручњаци у својој области, а Одељење има много сарадника и пријатеља у организацијама у Европи и шире. Студенти који се одлуче Одељење за међународне односе ће се нађу уживати наставу у малим групама довољно могућности за интеракцију са другим ученицима и са особљем, и да развије низ академских и личних вештина. Они могу учествовати у живом програму истраживања Сектора семинара, колоквијума и студентских-лед презентације. Одељење је посвећена интернационализације свог постдипломског наставног програма, а планира размену могућности студентске са нашим партнерским институцијама широм света. Изнад свега, Одељење настоји да постдипломске студије из међународних односа на Универзитету Зирве интелектуално стимулативна и корисно искуство. Наш циљ је да са вама поделимо нашу ентузијазмом и интелектуалне радозналости о политици света у коме живимо. Циљеви програма Међународни односи постдипломски програм је дизајниран да пружи студентима напредно знање у међународним политичким, друштвеним, економским, културним, и еколошким питањима. Програм комбинује дисциплина везана напредно знање са искуством у одређеном регионалном или суштинске области међународних односа. Кроз програм... [-]