24 MA Programi u Studije profesionalne prakse 2024

MA Programi u Studije profesionalne prakse 2024Filter
    • Online USA

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Магистар уметности у науци писање је флексибилан, скраћени програм часова за онлајн и лице у лице резиденција, инфузиониран са престижом, квалитетом и вриједношћу Универзитета Јохнс Хопкинс.

    • Budapest, Мађарска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Циљ овог програма је пружити студентима знање о вишеструкој природи интеркултуралних питања, мулти / интеркултурализма и друштвене интеграције путем мултидисциплинарног приступа, који укључује психологију, образовање, социологију и антропологију. Програм је теоријски заснован и практично оријентисан. Курсеви су засновани на најновијим истраживањима у релевантним областима, а студенти имају прилику да тестирају и примењују своје теоријско знање у практичним ситуацијама. Приближно половина програма се састоји од обуке, семинара и рада на терену.

    • Rovaniemi, Финска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм Арцтиц Арт анд Десигн је развијен да одговори на променљиву улогу креативног професионалца у друштву. Програм финансирају Европски социјални фонд (ЕСФ) и Центар за економски развој, саобраћај и животну средину.

    • Tartu, Естонија
    • Online

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Магистарски програм комбинује свеобухватно проучавање међународних односа као академске дисциплине и политичке праксе са дубљим разумевањем једног или неколико кључних региона света.

    • Online

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Specijalizovani moduli ponuđeni u ovom kursu ozbiljnog i nasilnog kriminala MA istražuju različite oblike ozbiljnog i nasilnog kriminala. Praktičnim pristupom steći ćete potrebnu stručnost, vještine i kvalitete za preuzimanje liderskih uloga u ovoj oblasti. Ovi moduli obuhvataju teme kao što su reflektujuća praksa, liderstvo, psihologija ozbiljnih krivičnih dela i još mnogo toga, pružajući vam prepoznatljivu priliku da temeljno ispitate ozbiljan i nasilan zločin.

    • London, Уједињено Краљевство
    • Hong Kong, Хонгконг

    Fleksibilno vreme

    107 nedelja

    Na kampusu

    Engleski

    Naš novi MA Pravo (SQE1) je kurs za konverziju prava i uključuje naš pripremni kurs za SQE1, koji priprema studente za SQE1 procene. Kurs je dizajniran za nediplomce prava koji žele da se kvalifikuju kao advokat i steknu pravnu kvalifikaciju na nivou Master. Kao međunarodno priznata kvalifikacija, master prava je odličan dodatak vašem portfelju. Uz snažan nivo podrške od samog početka, ovaj kurs je odličan uvod u pravo ako imate diplomu iz druge discipline. Uspešan završetak magistarskog prava (SQE1) takođe vas kvalifikuje da napredujete na studiju LLM pravne prakse (SQE1&2) da biste postali advokat.

    • Ottawa, Канада

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski, Francuski

    Школа друштвених иновација Факултета хуманистичких наука на Saint Paul University нуди магистериј из друштвених иновација. Магистар друштвених иновација пружа простор за истраживање и размишљање ради разумевања динамике и вишеструких утицаја друштвених иновација, како би их ефикасније проценили и структурирали.

    • London, Уједињено Краљевство
    • Hong Kong, Хонгконг

    Fleksibilno vreme

    95 nedelja

    Na kampusu

    Engleski

    Naš novi magistarski prava (konverzija) će biti novi Pathway u praksi za diplomce pravnika koji žele da napreduju ili na našu pravnu praksu LLM (SQE1&2) ili na SQE1 pripremni kurs da bi se kvalifikovali kao advokat ili kurs advokatske prakse ( BPC) da se kvalifikuje za advokata, od oktobra 2021.

    • Online

    Fleksibilno vreme

    95 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    MA Pravo (Konverzija) Online je postdiplomski Master of Arts posebno dizajniran za nediplomce prava koji žele da steknu pravnu kvalifikaciju na nivou Master. Kao međunarodno priznata kvalifikacija, master prava je odličan dodatak vašem portfelju. Uz snažan nivo podrške od samog početka, ovaj kurs je odličan uvod u pravo ako imate diplomu iz druge discipline. Uspešan završetak magistarskog prava takođe vas kvalifikuje da napredujete u učenju jednog od naših kurseva za kvalifikacioni ispit za advokate (SQE) da biste postali advokat ili kursa za advokatsku praksu (BPC) da biste postali advokat. Sa ovom onlajn verzijom našeg magistarskog prava (konverzija) možete da studirate onlajn, dajući vam zaista fleksibilan magistarski kurs na mreži.

    • Tbilisi, Грузија

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    The program is designed in a way that pays a great attention to general pedagogical, psychological and methods-of-teaching knowledge and skills. The language of instruction is English so that students master not only the practical English language but also field-specific terminology so that they become efficient users of English.

    • Cologne, Немачка

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    Двоструки магистарски програм из европских студија пружа студентима прилику да искористе изванредну експертизу два врхунска универзитета. Учесници програма студирају на сваком универзитету једну годину и дипломирају са два магистарска ступња на Факултету за менаџмент, економију и друштвене науке, Универзитет у Келну и на Факултету умјетности и друштвених наука, Универзитет у Маастрицхту.

    • Lund, Шведска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер програм у интердисциплинарној области људских права, са профилом у оквиру хуманистичких наука, комбинује историјске, филозофске, политичке и правне перспективе на сложене феномене које људска права представљају у нашем свету. Наш наставни факултет одражава академску ширину мастер програма. Посвећени смо ставу да људска права треба посматрати и проучавати не само као етичке принципе или основе за закон и политику, већ и као део инфраструктуре демократског друштва. Студенти имају прилику да заврше праксу, теренски рад или студирају на броду као део студија.

    • Canterbury, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Да ли желите да своје знање о дизајну ентеријера подигнете на виши ниво? Да постанете експерт у приступу и решавању сложених дизајнерских изазова? Тада ће вас наш мастер курс дизајна ентеријера на УЦА Цантербурију оснажити да постигнете своје циљеве.

    • Pretoria Central, Јужноафричка Република

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Студент који је регистрован за истраживачки мастер степен са 180 кредита мора да заврши студијски програм у року од три године. Студент може да поднесе молбу секретару за још једну годину студија.

    • Statesboro, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Мастер оф Артс ин Социал Сциенце (МАСС) је први такав програм у Универзитетском систему Џорџије. За разлику од традиционалних програма Мастер оф Артс, који ограничавају број предмета које студенти могу похађати ван своје матичне дисциплине, Мастер оф Артс из друштвених наука дизајниран је тако да искористи низ дипломираних семинара из друштвених наука.